2014 Yarenleri! :)

ah o komutanlarrrrr inşallah kuzucuuuum inşallah..... ay ben sizi bıktırıcam böyle ya daha şimdiden böyleyseem

kuzum yazdıklarını okudum..cok zor biliyorum ama bak biz hic telefon kullanamıyoruz,beterin beteri var

Ayyyyyy denizim çakıcam sarı kellene yazmışmışsın ne güldüm kahkaha attm resmen bnm aşkitomda hep derki o kara kelleni uçururm aklıma bian o geldi denizlililili

Kuşuuuuuıum anılarını mı depreştirdiiiiimmmm Hey gidi günler heeeeeyy.. Çak ozaman kara kelleecimmmm
He valla ya kıx az önce kendi kendime kulaklarını çınlattım diğer topikde ablalık yapıyosun yeni yarenlere bnm de cuma gnü arkdşmn sevglisi gitti ona kıdemlilik yaptm şöyle böye azcık da artislik yaptm ilk günler olur fln diye snradan bi baktm meğer ben askerliğe alışmışımmmmm :)

Ahahahahaha yazık kııııııızzzz kıyamamki taze yarenlereeee Aynen bebeğim bendee alışmışım baksana başkalarına ilk hafta zor oluyo snra alışıyosun diye destek bile oluyorum Bide zamanın geçtiğinin farkına varıyorum onları görmek iyi geliyo bana, onlar daha acemi biz ustayız Gelsin yeni yarenleeeeer Yaşasın kötülüüüüük Hahahahha

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…