Eyvah eyvaaaahhh yeşimimizide kaybettik geçmişler olaaaaaKuşum benim yaaa arar inşallah komutanlar fln vardır yoğundur oyüzdn arayamamıştır.. Bulduğu ilk fırsatta arıycaktır zaten bitanemmmm İçini ferah tut lütfen..
Ah kuşum beniiiiim.. ne bıktırması kız çakıcam gene sarı kellene bi taneah o komutanlarrrrrinşallah kuzucuuuum inşallah..... ay ben sizi bıktırıcam böyle ya daha şimdiden böyleyseem
kuzum yazdıklarını okudum..cok zor biliyorum ama bak biz hic telefon kullanamıyoruz,beterin beteri var6 da gitcem dedi hala ses yok meraktan kafayı yedim ben yaaabi de bi de bisküvi pastası yapmıştım aşkımaa doğumgününde lütfen onu da ekleyelimmm bebeğiiiim sonra beni beceriksiz sanıcak kızlar vur bana vur vur kafama kafama ihihihi dellendim mi şaşırdım mı keçileri kaçırdım mııııı
Hos geldin cano iyi cok sukr seni sormaliballar bn geldimmmm :) nasılsınız bakalım
Tatlıııımmm hoşgeldiiiiiin.. İyiyim allaha şükür sen nasılsııııın balımballar bn geldimmmm :) nasılsınız bakalım
hb bebeğim iim bnde yeni geldim isten o yüzden mutluyum,bi gun daha bitti :)Hos geldin cano iyi cok sukr seni sormali
iim bnde bitanem sizi gördüm daha iyi oldumTatlıııımmm hoşgeldiiiiiin.. İyiyim allaha şükür sen nasılsııııın balım
Kuşuuuuuıum anılarını mı depreştirdiiiiimmmmAyyyyyy denizim çakıcam sarı kellene yazmışmışsın ne güldüm kahkaha attm resmenbnm aşkitomda hep derki o kara kelleni uçururm aklıma bian o geldi denizlililili
Bizde seni gördük iyi olduk başakcımmmmmiim bnde bitanem sizi gördüm daha iyi oldum
He valla yaKuşuuuuuıum anılarını mı depreştirdiiiiimmmmHey gidi günler heeeeeyy.. Çak ozaman kara kelleecimmmm
Bnde yeni cktm oh be eve gidm uzanm bi gzl.d.dhb bebeğim iim bnde yeni geldim isten o yüzden mutluyum,bi gun daha bitti :)
valla o hep bunalimda balim gittiginden beriBizde seni gördük iyi olduk başakcımmmmmAskerin nasıl iyi mi kuşummm?
hadi kos kos:) ewin yakin mi hastaneye kuzuBnde yeni cktm oh be eve gidm uzanm bi gzl.d.d
Yakin kuzum 20dklik mesafe:))hadi kos kos:) ewin yakin mi hastaneye kuzu
Ahahahahaha yazık kııııııızzzz kıyamamki taze yarenlereeeeHe valla yakıx az önce kendi kendime kulaklarını çınlattım diğer topikde ablalık yapıyosun yeni yarenlere bnm de cuma gnü arkdşmn sevglisi gitti ona kıdemlilik yaptm şöyle böye azcık da artislik yaptm ilk günler olur fln diye snradan bi baktm meğer ben askerliğe alışmışımmmmm :)
Ii aksamlar cnm iim cok sukur seni sormali. Arar musait olmamstr skma canini.selam kızlar nasılsınız bakalm neler yaptnz erkek arkadasım bugun aramadı neden acaba
Kıyamam yaaa.. Az kaldı ama bebeğim yaa şaka maka yarıladınız kııııızvalla o hep bunalimda balim gittiginden beri
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?