Sana da ALLAH iglik versin demetim afyetolsun yaz kuzum konusurz bnde buralardym hasta gelmedkce:)allah iyilik versin guzelimm.. bende iyiyim iste ne olsun, kahvemi aldim bugun calismak istemiyo canim oyle ara ara size yazicam balim
Kz ben 2gundur konsmyrm ben smdi kuruntmu yapm yani .d.
Ben dusnmyrm ki cnm 1hafta aramasa bsey dusunmem beni bilirler yarenler.d amaSalvo takntili.d.d
Kuzu o zmn gelsgnde izne konusursn yuz yuze askerdykn acma konuyu bunalmdalar tam bunalrlar valaAhaha canım beni de bir hafta aramasa öyle demem. Ben bu vatzapta takıntılıyım yaa işte konuşurken giriyor ya hani ne gerek diyorum. Aramadığında bir şey düşünmem öylee beeBir de dün dedim açıktı sonradan kapandı tel o yüzden
allah yardimcisi olsun canim benim askerin sinira mi gidiyodu yanlis hatirlamiyorum demi?
Kuzu o zmn gelsgnde izne konusursn yuz yuze askerdykn acma konuyu bunalmdalar tam bunalrlar vala
Bak korkmasi iyi senden cocuk cesart edp bse yapmz kz:)Bunalımda zatenDedim sen gel görüşcez seninle Korkutma gelmem diyor
Bak korkmasi iyi senden cocuk cesart edp bse yapmz kz:)
Bncde kuzum duzgn yere gidin sohbt edblcgnz rahat yereAyy o yapsa yapar benden mi korkcak ya haşin erkek ahahah
Geldiğinde ne yapsak ya? Kafa dinleyecek yer lazım konuşacak birsürü şeyim var çünkü
sağol canım benim, senin askerin gitti mi nasılmış urfa da
Bncde kuzum duzgn yere gidin sohbt edblcgnz rahat yere
Bn adanalym bilmem.d.d kz bnde konscgm yer bulrm ins kaynanamgl brakmazsa bizi.dBen kesin ağlarım ahahaYok mu İstanbul'dan kimse yer önersin
amin kuzum eminim öyledir çok zordur tahmin etmeye çalışıyorum ama sabır kuzum rabbim kimseyi korktuğuna uğratmaz inşallahh..Allah razı olsun bebeğim, çok farklı bir his gerçekten Rabbim herkesin yardımcısı olsun
Bn adanalym bilmem.d.d kz bnde konscgm yer bulrm ins kaynanamgl brakmazsa bizi.d
giittii birtanem dün watsaptan mesaj göndermiş iyiyim merak etmeyin içeri alacaklar sanırım yazmış ..hayırlısı artık kzuzum...
amin kuzum eminim öyledir çok zordur tahmin etmeye çalışıyorum ama sabır kuzum rabbim kimseyi korktuğuna uğratmaz inşallahh..
Hahaha alemsn kz asker stresyle untmstr kutla senBenimkini de babası bırakmıyor yok evde misafir var bilmem ne üfff. Çocuk kafa dinlemeye izne geliyor onda da akrabalar bırakmıyor
Şimdi bir sorunum var Ocakta yıldönümümüz var. Benim doğumgünümü unuttu ya bende yıldönümünü mü unutsam ahaha
Hahaha alemsn kz asker stresyle untmstr kutla sen
Kutla enterasn bi suprz yap gitsn .dİşte kullimde ne yapayım onu soruyorum eyy Yarenler akıl verin beyin fırtınası yapmak gerek
Kutla enterasn bi suprz yap gitsn .d
Kz o gelmckmi ben gelp kutlcn sandm. Entersn derkn kmsenin dusnpte yapmcgi bsey cnm :) nyse yollarsn bseler.dEnterasan sürpriz ne yaa. Kargo yollucam ben ne göndersem diyorummmmm.
Kz o gelmckmi ben gelp kutlcn sandm. Entersn derkn kmsenin dusnpte yapmcgi bsey cnm :) nyse yollarsn bseler.d
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?