2014 Yarenleri! :)

Kz ben 2gundur konsmyrm ben smdi kuruntmu yapm yani .d.

Ben dusnmyrm ki cnm 1hafta aramasa bsey dusunmem beni bilirler yarenler.d ama Salvo takntili.d.d

Ahaha canım beni de bir hafta aramasa öyle demem. Ben bu vatzapta takıntılıyım yaa işte konuşurken giriyor ya hani ne gerek diyorum. Aramadığında bir şey düşünmem öylee bee Bir de dün dedim açıktı sonradan kapandı tel o yüzden

Kuzu o zmn gelsgnde izne konusursn yuz yuze askerdykn acma konuyu bunalmdalar tam bunalrlar vala

Bn adanalym bilmem.d.d kz bnde konscgm yer bulrm ins kaynanamgl brakmazsa bizi.d

Benimkini de babası bırakmıyor yok evde misafir var bilmem ne üfff. Çocuk kafa dinlemeye izne geliyor onda da akrabalar bırakmıyor

Şimdi bir sorunum var Ocakta yıldönümümüz var. Benim doğumgünümü unuttu ya bende yıldönümünü mü unutsam ahaha

giittii birtanem dün watsaptan mesaj göndermiş iyiyim merak etmeyin içeri alacaklar sanırım yazmış ..hayırlısı artık kzuzum...

hayırlısı olsun canım benim

amin kuzum eminim öyledir çok zordur tahmin etmeye çalışıyorum ama sabır kuzum rabbim kimseyi korktuğuna uğratmaz inşallahh..

amin bebeğim çok sağol gerçekten iyiki varsınız

Hahaha alemsn kz asker stresyle untmstr kutla sen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…