Dusnrz asma fikr vrrm smdi dusunemyrm hastalardan dolayi.dYıldönümünden sonra gelir oNe ama yaaaaaaaaaa
Dusnrz asma fikr vrrm smdi dusunemyrm hastalardan dolayi.d
Bugün yeni bir kuruntu kurma aşamasındayım
Sevdicek acaba benimle konuşmak istemiyor muTelefonu akşam açıyor bir kaç saat sonra uyuyor falan ühühü
Sonracıma neden sürekli vatzapa bakıyor uyardığım haldeYoksa başka biri mi var ona fotoğraf falan mı yolluyor sonra komikli ses falan
Herkes farklıdır canım, başkalarıyla kıyaslama... hediye almıyordur ama başka türlü seni mutlu ediyordur...Size bir soru sorucam. Aranızda sevdiceği hediye almayı sevmeyen var mı? Bu çocuk bana neden hediye almıyor? Ahha gene kuruntulara başladım
Sana tek bi cvp vercm git at kendmi damdan:)Size bir soru sorucam. Aranızda sevdiceği hediye almayı sevmeyen var mı? Bu çocuk bana neden hediye almıyor? Ahha gene kuruntulara başladım
DeniziiiiimGençleeeerrr nabıyonuz be yaaa
Yapma böyle canım ya, boşu boşuna kendini üzüyorsun böyle düşüncelerle...
Herkes farklıdır canım, başkalarıyla kıyaslama... hediye almıyordur ama başka türlü seni mutlu ediyordur...
Sana tek bi cvp vercm git at kendmi damdan:)
Kz byle.kuruntulu olma ya ciddi anlmda dusnynmu byle seylerBiliyorum
Yaa orası öyle. Gerçi kendi de diyor ben sevmiyorum böyle şeyleri hediye falan. Ama bir yere gitsek bir şey beğensem üzerinde parası varsa alır direkt
Niyemiş o
Oh mis:) dha hastndym bn anca 6.30 gbi bter ism:)valla ben işlerimi bitirdim artık ..takılıyorummmmmsizler nasılsınzı bakalım..
Bende eve gidiyorum tatlım bende bitirdim mesaimi ohhhhhvalla ben işlerimi bitirdim artık ..takılıyorummmmmsizler nasılsınzı bakalım..
Napıcan bebeğim buraya gelip birbirimize destek olucazkızlarrrrr askerdeki ilk tartışmamızı yaşadık, sanırım üzerimizdeki gerginlikten dolayıbir de ben ona ceyhun dedim tartışırken ben sana bir daha demiyceksin demedim mi uyarmadım mı seni dedi iyice çileden çıktı puffff komutan demiş 2 hafta yokuzzz telefon da yokkk napıcam ben ya
Napıcan bebeğim buraya gelip birbirimize destek olucazAllahın izniyle geçiricez bu 2hftayı snra siz tşfnunuza kavuşucanııız Ohhh ilk tartışmanızda hayrlı uğurlu olsn kuşum.. Ne güzel tartışmaymış kız o Bana aşkım demedin diye en kötü tartışmanın böyle olsn inşallah bebeğimmmm
Iyiyim şükür kuzucum seni sormaliDamlaaaammmmmNasılsııııın?
Bende eve gidiyorum tatlım bende bitirdim mesaimi ohhhhhBugünüde bitmiş sayabiliriiiiz
Kz byle.kuruntulu olma ya ciddi anlmda dusnynmu byle seyler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?