2014 Yarenleri! :)

Size bir soru sorucam. Aranızda sevdiceği hediye almayı sevmeyen var mı? Bu çocuk bana neden hediye almıyor? Ahha gene kuruntulara başladım

Yapma böyle canım ya, boşu boşuna kendini üzüyorsun böyle düşüncelerle...

Size bir soru sorucam. Aranızda sevdiceği hediye almayı sevmeyen var mı? Bu çocuk bana neden hediye almıyor? Ahha gene kuruntulara başladım
Herkes farklıdır canım, başkalarıyla kıyaslama... hediye almıyordur ama başka türlü seni mutlu ediyordur...

Yapma böyle canım ya, boşu boşuna kendini üzüyorsun böyle düşüncelerle...

Biliyorum
Herkes farklıdır canım, başkalarıyla kıyaslama... hediye almıyordur ama başka türlü seni mutlu ediyordur...

Yaa orası öyle. Gerçi kendi de diyor ben sevmiyorum böyle şeyleri hediye falan. Ama bir yere gitsek bir şey beğensem üzerinde parası varsa alır direkt
Sana tek bi cvp vercm git at kendmi damdan:)

Niyemiş o

Biliyorum

Yaa orası öyle. Gerçi kendi de diyor ben sevmiyorum böyle şeyleri hediye falan. Ama bir yere gitsek bir şey beğensem üzerinde parası varsa alır direkt

Niyemiş o
Kz byle.kuruntulu olma ya ciddi anlmda dusnynmu byle seyler

kızlarrrrr askerdeki ilk tartışmamızı yaşadık, sanırım üzerimizdeki gerginlikten dolayı bir de ben ona ceyhun dedim tartışırken ben sana bir daha demiyceksin demedim mi uyarmadım mı seni dedi iyice çileden çıktı puffff komutan demiş 2 hafta yokuzzz telefon da yokkk napıcam ben ya

Napıcan bebeğim buraya gelip birbirimize destek olucaz Allahın izniyle geçiricez bu 2hftayı snra siz tşfnunuza kavuşucanııız Ohhh ilk tartışmanızda hayrlı uğurlu olsn kuşum.. Ne güzel tartışmaymış kız oBana aşkım demedin diye en kötü tartışmanın böyle olsn inşallah bebeğimmmm

kuzucuuum ah siz olmasanız çoktan kırmıştım kafayı zaten, siz olmadan geçer mi günler tatlımm beni de alsalar göreve ihihihi çay yaparım onlara, değerimi bilmiyorlarrrr hayırlı olur inşallah ilk tartışmamız yavrum dellendik iyice bugün,, adama diyorum bak ceyhun böyleyken böyle,, ben tepiniyorum derdimi anlatayım da beni anlasın diye adam takılmış sen bana nasıl ceyhun dersin diyor

Kz byle.kuruntulu olma ya ciddi anlmda dusnynmu byle seyler

Bazen burda yazıyorum ya şaka olsun diye söylediklerim var ama ciddileri de var. Yani şöyle söylim aklıma geliyor ama gidiyor üzerine düşünüp düşünüp kafa yormuyorum yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…