2014 Yarenleri! :)

Ayy hadi insallah o zaman kendime ziyafet vercm bira yerne kola icecm cips 200lere.dusunce snra 100lere.dusuncede ziyafet vercm kendme hahaha dana gbi olcam snra:))
Bi tek kendine mi ziyafet vericen kız aşkolsun sana İnsan arkadaşınıda düşünür Pis şeyyy küstüm sana

hmm anladım kuzu inşallah mikrop fln kapmazda düzelir hemen..

bn devlette daha düşük olur diye düşünmüştüm

kucuk damla seni :)
Kuzu bde bugun bi hasta geldi gene balik yakalrken bi balk issirms formen lazm parmagi davul gibi migdem kaldirirdi herseyi adamda ne sorn var doktrlar bile sasrdi nyse eti acldi isirms ya artk balgn nersi icne girmsse etin acyp bsey vardi icnde yaa o kdr mikrop akti ayy dikis yaptm nyse snra hergn pansman icn geldi 5.gunde dkleri aldm ama ilk geldgnde baknca insanin tuyleri diken diken oluo yaa

Damlam bende atanmadan önce 5ay özelde çalıştım.. Çok afedersin kıçımız çıkıyodu özelde ve şuan aldığının yarısından bile az alıyodum.. Devlete geçince bi kaç ay aldığım para helal değil mi acaba diye endişelendim çnkü özelde çalıştığımın yarısı kadar bile yorulmuyodm ama maaşım 2katından fzlaydı Ama şimdi değiştirdiler şu kamu hastaneler birliği hastanenin içine etti.. Ellerinden gelse koridorlarda hasta aldırıcaklar sırf para gelsin diye..

hmm anladım kuzu inşallah mikrop fln kapmazda düzelir hemen..

bn devlette daha düşük olur diye düşünmüştüm
Aynen kuzim dikkat etsn mkrp kapmamasi icn.Yok kuzum ya fazla vermedler bana ozelde 900 alyordm pintiye denk geldm.d.d ozelde devlette 1.300 benden fazla alanda var onlarda uzun zamandan bendn once gelenler fazla alyir sormadmda ne kdr aldklrni sylemezlerde hakszlk yapyorlar da napacn ekmek parasi.d.d

Aynen bebeğim bitmedi boğuldummm 300lerde yaaa.. Bi 299diyim allahın izniyle ozmn daha hızlı geçicek hissediyorum
300 cok zor ya siz zoru atlattiniz az kaldi bebeğim. .200 rahat geciyo ya cok şükür. ..bide bizim carsimiz yok,telefonumuz yok..sadece gunde bi defa konuşuyoruz

Sorma kuzu bende costum kz fazla gornce braz hahaha kuzu smdi bzm hastane sirf para alsn die bi hastaneye bagli is yapyrlar bze gelen hastya flm ceklyor tamammi paraai alnyor snra baska hastneye bagli oldgmza ynlendryorlar ondanda alyorlar para kirisyorlar namusuzlar bseyde diyemyn dusunyn soylesek hadi skayt ettiler bu defa bn isten kovulurm .d.d

kuzu nasıl dayaniyosun ya bnm basim dönüyo hmn :)

ooo iyimis o zmn bebeğim daha az çalışma daha cok maaş:)

Ayyy cok zor ıs babamda bana hemsıre ol dıye tutturmustu yok dedm ögretmen oldum yorucu ama tatili bol bseye degsmem :))

Ne şerefsizlikler dönüyo yaa bebeğim.. Bizim hastanedende 2beyin cerrahı girmedîği ameliyatlara yaptı olarak göstermişler sırf döner sermayeden daha fzla para gelsin diye 2 kuruş para için sahtekarlıklar yapıolar.. Şimdi soruşturma açmışlar haklarında.. Doktor olmşlar ama adam olamamışlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…