Espirili kuzum benim.. Heee buarada 300lerin bitmesinin şerefine, 200lerin bitmesinin şerefine kendine ziyafet vericekmişsin unuttum sanma ben sana küsmüştümHahahaha he kz az bakinm dedm haha bilyrm denizm cddye almam bende esprituelm .d.d
yogg kız ben onlardan cok farklıyım ama aynı seyi yapıyoruz bogaz patlatmak sabır nebileyim çıldırıyor insan artık bağır bağır benim ses tellerim iltihaplanmıştı 15 gu nsesim kısıktı konusamıyodumAllah gariiii hemencik meslektaşlarınıda savunurmuuuuşşşKız ben haketmiyolar fln demiyoruuum aksine keşke bende öğretmen olaaymışım diyorum imreniyorum size ayol
hoş geldin tatlımmm..Merhaba arkadaşlar çok yoruldum benim mesai yeni bitti
Merba cnm hos geldnMerhaba arkadaşlar çok yoruldum benim mesai yeni bitti
Haklısın kuşum yaaa kolay değil.. Bide hepsi bir ağızdan konuşur ya.. ayyyyy insanın gece beyninde çınlar o çocuk cıvıltıları kızyogg kız ben onlardan cok farklıyım ama aynı seyi yapıyoruz bogaz patlatmak sabır nebileyim çıldırıyor insan artık bağır bağır benim ses tellerim iltihaplanmıştı 15 gu nsesim kısıktı konusamıyodumyok ya erkenden yaslanırsın
Oyy kuzum benim senle yapak kz ayp edyn haa keske yakn olsydk berber zoyafet cekerdk denizim yaa :)Espirili kuzum benim.. Heee buarada 300lerin bitmesinin şerefine, 200lerin bitmesinin şerefine kendine ziyafet vericekmişsin unuttum sanma ben sana küsmüştümİnsan bi arkadaşınıda düşünür hep kendi başına ziyafetler veriyosn damla O ziyafetlerin löp löp yağ ossunda gör gününü hıııh
Resim kursum var benim kurs saatim böyle canımhoş geldin tatlımmm..
Çok geç çıkıyomuşsun kuzucum sen yaaNerde çalışıyosunki?
Ohoooo dönünce neler yapıcanız başakcımmmmmamin denizim ..bnde oyle düşünüyorum hep beterin beteri var..bunada şükür. .o iyi olsunda donunce bol bol konuşuruz
ayy evet bugun tek basıma 10 cocuk aldım bi seansa 3. sınıfo grencileri kızlar tabi. bende guzellik slaonu istasyonundaydım ay dıyorumki kapıdan uzak durun durup durup oraya gidiyolar inadınamı analamadım bagırttıalr benı bas basHaklısın kuşum yaaa kolay değil.. Bide hepsi bir ağızdan konuşur ya.. ayyyyy insanın gece beyninde çınlar o çocuk cıvıltıları kız
off o konuda aklımda binlerce soru varOhoooo dönünce neler yapıcanız başakcımmmmmAileleri tanıştırcanııız, yüzük takcanız, nikah tarihi alıcanız, düğün salonu tutucanııız, gelinlik damatlık bakıcanıııız Çok işiniz var çooook
Sağlık olsn tatlım yaaa hiç çalışmamaktansa yada hiç bi uğraşın olmamasındansa geç bile çıkıyo olsan bişeylerle meşgul olman güzel.. İnsan evde kafayı yer yaaResim kursum var benim kurs saatim böyle canım
Aslında böyle söz dinlemediklerinde alcan oran mı istiyo buran mı istiyo basıcan şaplağıayy evet bugun tek basıma 10 cocuk aldım bi seansa 3. sınıfo grencileri kızlar tabi. bende guzellik slaonu istasyonundaydım ay dıyorumki kapıdan uzak durun durup durup oraya gidiyolar inadınamı analamadım bagırttıalr benı bas bas
Oluu gide oluu gidee kuzuuu çok düşünmeee rabbim bi şekilde yolunu buldururoff o konuda aklımda binlerce soru var
Öyle damlam yaaa.. 300lerin bitmesi şerefine sen bira içerdin ben fişne suyuOyy kuzum benim senle yapak kz ayp edyn haa keske yakn olsydk berber zoyafet cekerdk denizim yaa :)
Hoşbulduk canımMerba cnm hos geldn
AHAHAHAHhAslında böyle söz dinlemediklerinde alcan oran mı istiyo buran mı istiyo basıcan şaplağı
Aynen öyle :)Sağlık olsn tatlım yaaa hiç çalışmamaktansa yada hiç bi uğraşın olmamasındansa geç bile çıkıyo olsan bişeylerle meşgul olman güzel.. İnsan evde kafayı yer yaa
bende bu gece plakalara dusmenin şerefinee bişey almayı dusnuyorumÖyle damlam yaaa.. 300lerin bitmesi şerefine sen bira içerdin ben fişne suyuTokuştururduk
Aynen kuzum yaa sana eslik ederdm kz bende visne suyu icerdmÖyle damlam yaaa.. 300lerin bitmesi şerefine sen bira içerdin ben fişne suyuTokuştururduk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?