2014 Yarenleri! :)

300 cok zor ya siz zoru atlattiniz az kaldi bebeğim. .200 rahat geciyo ya cok şükür. ..bide bizim carsimiz yok,telefonumuz yok..sadece gunde bi defa konuşuyoruz
Allah yardımcınız olsn başakcım yaaa Bîticek bugünlerdeee En azından 1kere konuşuyonuz bebeğim ya hiç konuşamasaydınız? Bunada şükür

Kuzu bzde bi kadn geldi kalp kriznden amelyta kaldlar snra beyin iflas etms olumu gerceklesms saatnide yazmamslar olum saatni oyle bekletmsler yaknlari sordu kritik tekrar amelyta alncak dendi dusin oldu ya sirf para icin neler yapyrlar ALLAH a havale edyrz bzde tembhlyrlr aznzdan kacrmayn kovulrsnz die.s

Ayyy cok zor ıs babamda bana hemsıre ol dıye tutturmustu yok dedm ögretmen oldum yorucu ama tatili bol bseye degsmem :))
Şimdiki aklım olsaydı öğretmen olurdum Valla bebeğim Gerçi işimi çok seviyorum manevi doyumu çoook yüksek bi iş.. O hastaların allah razı olsn kızım demesi herşeye değiyo Ama yinede bi bayan için öğretmenlik harika ötesi bi iş

Bnde iyki hemsre olmsm kz serum igne bn yapyrm sevdicege cok hosuma gidyr hahaha dha kaynanagl bnm elmden gecmedler ALLAH hastlk vermesnde bnm sihrli ellrm iglestrr hehhe

Hey allahım yaaa.. Vebali onlaradır be kuzu bizlik bişey yok yani

Bnde iyki hemsre olmsm kz serum igne bn yapyrm sevdicege cok hosuma gidyr hahaha dha kaynanagl bnm elmden gecmedler ALLAH hastlk vermesnde bnm sihrli ellrm iglestrr hehhe
Allah korusun kız Ben hastanede çalışıyorum ama iğneye dayanamıyorum yaa Ayyy çok korkarım iğnedeeeen

Allah korusun kız Ben hastanede çalışıyorum ama iğneye dayanamıyorum yaa Ayyy çok korkarım iğnedeeeen
Bnm elim hafif kz bnmki cok odlek ilk vurmam ona dur dur askm bekle dio vur deynce vurursn nyse beklym dedm bana demezmi totomumu izlyn ne merklsn beklyn vursana ay deli ya dedmki sen demednmi bekle die vurdm tamam vur dedi coktn vurmstm ama senin eln ne hafof hsstmdm bile dedi .d.d

Ahahahaha allah seni naapmasın çocuun totosunu mu izliyon sen bakiyim yapmış işini bitirmiş hala bekliyooooo

sen mi öğretmen olmak isteyen? kafandakileri yavşça yere bırak ve seri adımlarla uzaklasıtr ses tellerim yırtılıyodu kızım ne kadar yorucu bi işşşşş bakma güzel gozuktugune

sen mi öğretmen olmak isteyen? kafandakileri yavşça yere bırak ve seri adımlarla uzaklasıtr ses tellerim yırtılıyodu kızım ne kadar yorucu bi işşşşş bakma güzel gozuktugune
Ahahahaha benim nidakuşum gelmiş yaaa Kız devlet okullarında full tatil yaa.. 3ay yaz tatili 2hafta kış tatili ohhh miss mis Bnm senede 20gün izin hakkım var sade ve sadece.. düşün

Ahahahaha benim nidakuşum gelmiş yaaa Kız devlet okullarında full tatil yaa.. 3ay yaz tatili 2hafta kış tatili ohhh miss mis Bnm senede 20gün izin hakkım var sade ve sadece.. düşün
bu öğretmenlerin izinlerinii niye bukadar buyutuyonuz oglum ya ben develtte degilimde cektikleri eziyeti biliyoruuum eziyetleri yazında bıtmıyo ki onların yne dersleri oluyorr hakedıyorlar vallahi bilalhiii

bu öğretmenlerin izinlerinii niye bukadar buyutuyonuz oglum ya ben develtte degilimde cektikleri eziyeti biliyoruuum eziyetleri yazında bıtmıyo ki onların yne dersleri oluyorr hakedıyorlar vallahi bilalhiii
Allah gariiii hemencik meslektaşlarınıda savunurmuuuuşşş Kız ben haketmiyolar fln demiyoruuum aksine keşke bende öğretmen olaaymışım diyorum imreniyorum size ayol

Allah yardımcınız olsn başakcım yaaa Bîticek bugünlerdeee En azından 1kere konuşuyonuz bebeğim ya hiç konuşamasaydınız? Bunada şükür
amin denizim ..bnde oyle düşünüyorum hep beterin beteri var..bunada şükür. .o iyi olsunda donunce bol bol konuşuruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…