- 22 Ekim 2014
- 5.717
- 2.374
- 198
Allah yardımcınız olsn başakcım yaaa300 cok zor ya siz zoru atlattiniz az kaldi bebeğim. .200 rahat geciyo ya cok şükür. ..bide bizim carsimiz yok,telefonumuz yok..sadece gunde bi defa konuşuyoruz
Kuzu bzde bi kadn geldi kalp kriznden amelyta kaldlar snra beyin iflas etms olumu gerceklesms saatnide yazmamslar olum saatni oyle bekletmsler yaknlari sordu kritik tekrar amelyta alncak dendi dusin oldu ya sirf para icin neler yapyrlar ALLAH a havale edyrz bzde tembhlyrlr aznzdan kacrmayn kovulrsnz die.sNe şerefsizlikler dönüyo yaa bebeğim.. Bizim hastanedende 2beyin cerrahı girmedîği ameliyatlara yaptı olarak göstermişler sırf döner sermayeden daha fzla para gelsin diye2 kuruş para için sahtekarlıklar yapıolar.. Şimdi soruşturma açmışlar haklarında.. Doktor olmşlar ama adam olamamışlar
Yani cnm rahat is iyki ogretmen olmussun:)Ayyy cok zor ıs babamda bana hemsıre ol dıye tutturmustu yok dedm ögretmen oldum yorucu ama tatili bol bseye degsmem :))
Şimdiki aklım olsaydı öğretmen olurdum Valla bebeğimAyyy cok zor ıs babamda bana hemsıre ol dıye tutturmustu yok dedm ögretmen oldum yorucu ama tatili bol bseye degsmem :))
Bnde iyki hemsre olmsm kz serum igne bn yapyrm sevdicege cok hosuma gidyr hahaha dha kaynanagl bnm elmden gecmedler ALLAH hastlk vermesnde bnm sihrli ellrm iglestrr hehheŞimdiki aklım olsaydı öğretmen olurdum Valla bebeğimGerçi işimi çok seviyorum manevi doyumu çoook yüksek bi iş.. O hastaların allah razı olsn kızım demesi herşeye değiyo Ama yinede bi bayan için öğretmenlik harika ötesi bi iş
Hey allahım yaaa.. Vebali onlaradır be kuzu bizlik bişey yok yaniKuzu bzde bi kadn geldi kalp kriznden amelyta kaldlar snra beyin iflas etms olumu gerceklesms saatnide yazmamslar olum saatni oyle bekletmsler yaknlari sordu kritik tekrar amelyta alncak dendi dusin oldu ya sirf para icin neler yapyrlar ALLAH a havale edyrz bzde tembhlyrlr aznzdan kacrmayn kovulrsnz die.s
Aynen kuzum uyuyamdm kac gundr vicdan azabndan ama napablrm elmden bse gelmz.sHey allahım yaaa.. Vebali onlaradır be kuzu bizlik bişey yok yani
Allah korusun kızBnde iyki hemsre olmsm kz serum igne bn yapyrm sevdicege cok hosuma gidyr hahaha dha kaynanagl bnm elmden gecmedler ALLAH hastlk vermesnde bnm sihrli ellrm iglestrr hehhe
Bnm elim hafif kz bnmki cok odlek ilk vurmam ona dur dur askm bekle dio vur deynce vurursn nyse beklym dedm bana demezmi totomumu izlyn ne merklsn beklyn vursana ay deli ya dedmki sen demednmi bekle die vurdm tamam vur dedi coktn vurmstm ama senin eln ne hafof hsstmdm bile dedi .d.dAllah korusun kızBen hastanede çalışıyorum ama iğneye dayanamıyorum yaa Ayyy çok korkarım iğnedeeeen
Ahahahaha allah seni naapmasınBnm elim hafif kz bnmki cok odlek ilk vurmam ona dur dur askm bekle dio vur deynce vurursn nyse beklym dedm bana demezmi totomumu izlyn ne merklsn beklyn vursana ay deli ya dedmki sen demednmi bekle die vurdm tamam vur dedi coktn vurmstm ama senin eln ne hafof hsstmdm bile dedi .d.d
sen mi öğretmen olmak isteyen?Allah korusun kızBen hastanede çalışıyorum ama iğneye dayanamıyorum yaa Ayyy çok korkarım iğnedeeeen
Hahahaha yok kz ne izlcm deli kendi bekle diyor bde laf atyor banaAhahahaha allah seni naapmasınçocuun totosunu mu izliyon sen bakiyim yapmış işini bitirmiş hala bekliyooooo
Ahahahaha benim nidakuşum gelmiş yaaasen mi öğretmen olmak isteyen?kafandakileri yavşça yere bırak ve seri adımlarla uzaklasıtr ses tellerim yırtılıyodu kızım ne kadar yorucu bi işşşşş bakma güzel gozuktugune
bu öğretmenlerin izinlerinii niye bukadar buyutuyonuz oglum yaAhahahaha benim nidakuşum gelmiş yaaaKız devlet okullarında full tatil yaa.. 3ay yaz tatili 2hafta kış tatili ohhh miss mis Bnm senede 20gün izin hakkım var sade ve sadece.. düşün
Hadi ordan hadiiii açık döte herkes bakarHahahaha yok kz ne izlcm deli kendi bekle diyor bde laf atyor bana
Allah gariiii hemencik meslektaşlarınıda savunurmuuuuşşşbu öğretmenlerin izinlerinii niye bukadar buyutuyonuz oglum yaben develtte degilimde cektikleri eziyeti biliyoruuum eziyetleri yazında bıtmıyo ki onların yne dersleri oluyorr hakedıyorlar vallahi bilalhiii
vayy bee para nelere alistiriyo.dEkmek parasi icin mecbr hahaha para tatli kz yaptririlk basladgmda zorlandm artk alstm ilk baslarda yaptgmda eve gelrdm yemek yerken aklma gelrdi smdi alsknm.d
Hahahaha he kz az bakinm dedm haha bilyrm denizm cddye almam bende esprituelm .d.dHadi ordan hadiiii açık döte herkes bakarSende bulmuşun sevdiceğin totosunu bakmışın işteeee Ayyy tövbe estağfirullah şaka yapıom damlam sakın ciddiye alma bak
Aynen kuzum para elinin kiriyse kirlenmekte guzeldir haha oyle soz vardivayy bee para nelere alistiriyo.d
amin denizim ..bnde oyle düşünüyorum hep beterin beteri var..bunada şükür. .o iyi olsunda donunce bol bol konuşuruzAllah yardımcınız olsn başakcım yaaaBîticek bugünlerdeee En azından 1kere konuşuyonuz bebeğim ya hiç konuşamasaydınız? Bunada şükür
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?