Kisa donemdn dmi sen:)Hoşbulduk canım
AHAHAHAHhyokkk ama o raddeye geliyo insan ya kendi kızım oglum olsa patlatıverirmişim meğer tabi sonrada gökhan da bana
Oooooo ne güzel bi güüüüüüün.. Doom günün kutlu olsn nidakuşuuuuuuuummmmm iyiki anan seni doğurmuşbende bu gece plakalara dusmenin şerefinee bişey almayı dusnuyorumyarnda doom gunum malum ayy ne guzel bi gün
Kuzu bzde bi kadn geldi kalp kriznden amelyta kaldlar snra beyin iflas etms olumu gerceklesms saatnide yazmamslar olum saatni oyle bekletmsler yaknlari sordu kritik tekrar amelyta alncak dendi dusin oldu ya sirf para icin neler yapyrlar ALLAH a havale edyrz bzde tembhlyrlr aznzdan kacrmayn kovulrsnz die.s
Evet kısa dönem :)Kisa donemdn dmi sen:)
Yok kız ben alışkınım.. Aşkitom bira içer ben fişne suyu.. Rakı içer ben şalgam suyuAynen kuzum yaa sana eslik ederdm kz bende visne suyu icerdm
Şimdiki aklım olsaydı öğretmen olurdum Valla bebeğimGerçi işimi çok seviyorum manevi doyumu çoook yüksek bi iş.. O hastaların allah razı olsn kızım demesi herşeye değiyo Ama yinede bi bayan için öğretmenlik harika ötesi bi iş
oha ya olaya bakkk.canm devlettesın sonucta nasıl kovuluosun kı ?
Oooooo ne güzel bi güüüüüüün.. Doom günün kutlu olsn nidakuşuuuuuuuummmmm iyiki anan seni doğurmuşNice yaşlarına sağlıkla huzurla mutlulukla ve gökinle girersin işşallah kuzummm
vaaaay senin işin bitiyo ben onun üstüne 4saat daha çalışıyorum bnm işim öyle bitiyo kuzuuuevet manevi olarak kesinlikle öylee .. bana hastane doktor demıcen o kadar sevmem kan grubumu bıle gecen sene ehliyet alırken ögrendm cok korkarımmm ıgneden fln . o kanı aldrana kadar bı hafta stres yasadım :)) ama bayan ıcın gercekten ögretmenlk ıdeal hele sabahcılık benm saat 12 de ısım bıtıyor dusun hıcc calısmams gibi oluyorum :))
I ıııııh çok pis kokuyooooooleeeey yuppiiiyyyuu iyiki ddoooodum beeeen teşekkür ederim böbeğimmmm benimm inşallahhh ilk ve son yasgunum onsuz bizde gökimle birayı severiz ama rakıyı daha çok karşılıklıı tokusturdugumuz cok olmustur guzel bişey ya ona eşlik et arada
oha ya olaya bakkk.
vaaaay senin işin bitiyo ben onun üstüne 4saat daha çalışıyorum bnm işim öyle bitiyo kuzuuuNe güzel yaaa.. Maşşallah tatlımmm çok iyi vallaa
I ıııııh çok pis kokuyoooooBen önceden içiyodum kuzu üniversitedeyken hftasonları ev arkdşmla votka alıyoduk Tiksindim snra yaa ıyyy.. Sevdicek içmemi istemiyo zaten kuşummm.. Şakacıktan elime alıyorum "lütfen aşkm içme aşkım" diye yalvarmaya başlıyo Alkol alınca yımışacık oluyo kııız bi kibarlaşıyoo geliyo geliyo öpüyo Çok tatlı oluyooo Bende onun tadını çıkarıyorumnn Aşkıyla zarhoş edioo meniiiiiii
yaa ben de duydumda bu kadarını degil canımNoldu kzzzzz :))) Annem devlette napsan da atmıolar en kotu baska yere suruolar .. ama bu saglık sektorunde her turlu ıs donuo malesef yengem hemsıre anlatıyordu(
Yaz tatilini düşün kuzucum öğleci oldğn zamanlarda.. için ferahlarsabahcı olunca kralsın :) ama öğlenci olunca sevmıyorum hıc
Yaz tatilini düşün kuzucum öğleci oldğn zamanlarda.. için ferahlar
Oyy kiyamam ksmet olrsa gedklernde icersn karslikli :)Yok kız ben alışkınım.. Aşkitom bira içer ben fişne suyu.. Rakı içer ben şalgam suyuBen içmedende zarhoşuuuuıum aşkımın aşkındaaaaaan
Ufffff ohaaa 1 şişe votkayı tek başına mı içtiiiiinahaha hepsi öyle oluyor yahuu.. buyugu kucugu yumasck oluyorlar. gökhanın öyle bizim dans ederken videomuz varda surat ifadesi bile polyanna gibi bakıyo kameraya kurbaneeyyyy yaa kıııs ben alkol komasına giriyodum nerdeyse sen nediyosun bi akşam öyle cok abarttım gaza geldimmi ben kimseyi dinlemiyorum o konuda gökhanda dokunamadı bana tabi allahtan evdeydik sen kus kusss gözumun ucunu goremıyodum inanki töbee bidaha votka içmemm gokha nsevmıyo diye butun şişeyii ben içmiştim 1 saat içinde özguvene bak
Yaparlar cnm bi sekilde sen bilmiosun bu insanlari bunlari yapan hersyi yaparcanm devlettesın sonucta nasıl kovuluosun kı ?
Yaaaa hatuna bak yaaaaaaaaa bastı havasınııııı artiiiizzBaaak yaz tatili dedın benı benden aldın bebegm ama duu yaz tatılınden once 15 tatilimiz var hihihiihh :))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?