2014 Yarenleri! :)

AHAHAHAHh yokkk ama o raddeye geliyo insan ya kendi kızım oglum olsa patlatıverirmişim meğer tabi sonrada gökhan da bana
bende bu gece plakalara dusmenin şerefinee bişey almayı dusnuyorum yarnda doom gunum malum ayy ne guzel bi gün
Oooooo ne güzel bi güüüüüüün.. Doom günün kutlu olsn nidakuşuuuuuuuummmmm iyiki anan seni doğurmuş Nice yaşlarına sağlıkla huzurla mutlulukla ve gökinle girersin işşallah kuzummm

canm devlettesın sonucta nasıl kovuluosun kı ?

evet manevi olarak kesinlikle öylee .. bana hastane doktor demıcen o kadar sevmem kan grubumu bıle gecen sene ehliyet alırken ögrendm cok korkarımmm ıgneden fln . o kanı aldrana kadar bı hafta stres yasadım :)) ama bayan ıcın gercekten ögretmenlk ıdeal hele sabahcılık benm saat 12 de ısım bıtıyor dusun hıcc calısmams gibi oluyorum :))

Oooooo ne güzel bi güüüüüüün.. Doom günün kutlu olsn nidakuşuuuuuuuummmmm iyiki anan seni doğurmuş Nice yaşlarına sağlıkla huzurla mutlulukla ve gökinle girersin işşallah kuzummm
oleeeey yuppiiiyyyuu iyiki ddoooodum beeeen teşekkür ederim böbeğimmmm benimm inşallahhh ilk ve son yasgunum onsuz bizde gökimle birayı severiz ama rakıyı daha çok karşılıklıı tokusturdugumuz cok olmustur guzel bişey ya ona eşlik et arada

vaaaay senin işin bitiyo ben onun üstüne 4saat daha çalışıyorum bnm işim öyle bitiyo kuzuuu Ne güzel yaaa.. Maşşallah tatlımmm çok iyi vallaa

I ıııııh çok pis kokuyooooo Ben önceden içiyodum kuzu üniversitedeyken hftasonları ev arkdşmla votka alıyoduk Tiksindim snra yaa ıyyy.. Sevdicek içmemi istemiyo zaten kuşummm.. Şakacıktan elime alıyorum "lütfen aşkm içme aşkım" diye yalvarmaya başlıyo Alkol alınca yımışacık oluyo kııız bi kibarlaşıyoo geliyo geliyo öpüyo Çok tatlı oluyooo Bende onun tadını çıkarıyorumnn Aşkıyla zarhoş edioo meniiiiiii

ahaha hepsi öyle oluyor yahuu.. buyugu kucugu yumasck oluyorlar. gökhanın öyle bizim dans ederken videomuz varda surat ifadesi bile polyanna gibi bakıyo kameraya kurbaneeyyyy yaa kıııs ben alkol komasına giriyodum nerdeyse sen nediyosun bi akşam öyle cok abarttım gaza geldimmi ben kimseyi dinlemiyorum o konuda gökhanda dokunamadı bana tabi allahtan evdeydik sen kus kusss gözumun ucunu goremıyodum inanki töbee bidaha votka içmemm gokha nsevmıyo diye butun şişeyii ben içmiştim 1 saat içinde özguvene bak

Ufffff ohaaa 1 şişe votkayı tek başına mı içtiiiiin Manyak alkol komasına giricekmişin ıyyyy Votkanın ertesi günü çok pis oluyo yaa ben 1bardakla kafayı buluyodm, 2 bardakla pertim çıkıyodu.. 1şişeyi düşünemiyoruuyuym Onun sayesinde tiksindim bende kız Senin maşallahın var.. Eee trakya kızı oldğnu belli ediyosun yavruymmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…