2014 Yarenleri! :)

inşallah olur ama hiç umudumuz yokk

canım 15 gün fazla olur bak dua et olurmu birşey çok gönülden isteyince allah inan bana veriyor sana kısa birşey anlatıyım sevgilim gün saat 13:00 teslim oldu bende anneannemdeydim anennenm taşınıyordu saat 19:00 oldu ben bi ahber bekliyorum iyiiym diye arasın istedim babam geldi tam kapıdan çıkıyoruz telefonum çaldı baktım ankesörlü den sevgilim arıyor içeri gidip açtım ama rahat konuşamadım 1 dkka konuştuk çok kalabalık 2 saat sıra bekledim bugun arayamam seni özledim bile diyemeden kapattım saat 22:00 oldu ama nasıl istiyorum bi arasın sesini duyayım özledim iyi misin diyeyim istiyorum dua ediyorum bu arada uyudular belki filan diyede düşünüyorum birde teelfonum çaldı nasıl açtımm kalbim nasıl çarpıyor anlatamam konuştuk 3 dkka bu sabah 9 da gözümü açtım onu düşünüyorum yine aradı isteyince dua edince oluyor çok dua et inan allah yardım ediyor

inşallaaah canım yaaa

15 gün sesini duymadan nasıl geçer bilmiyorumm

Ay 15 günde az degilmis ya kiyamam

Gesendet von meinem iPhone mit Kadınlar Kulübü

Canim cok zormus ya gercekten uzuldum belki bi firsat olur arar

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Kiyamam ya bende dün konustum oda cok agliyo bende cok fena mi durum ya

kavınvalidemin sesi iyiydi başı kalabalık torunları filan var onlar gitsin oda başlar hafta içi tşk ziyaretine gidicem onlara tugce biz ne yapıcaz tartıştıgımız günler için çok pişmanım:18:

Git vallaha keske bende türkiyede Yasasamda bende yanina gidebilsem yanima gel kizim diyo oda zaten vallaha bi bilsem canim nasil gecicek bir sene onu düsünüyorum bende cok pismanim cok üzmüstüm onu öyle yaptigim icin kafami kirabilirm

asker yolu beklemek her kıza nasip olmaz diyolar yaaa, çok doğru gerçekten... evet çok özlüyoruz/özleyeceğiz daha da.. ama askerlik bize ve ilişkilerimize çok güçlü bağlar ve duygular katacak kızlaar..

bunu düşünerek, biriaz teselli edin kendinizi

Aynen canim cok haklisin böylece birbirimizin kiymetini daha iyi biliyoruz.. Asklar hasretle dahada büyür dahada Yücelirmis.. Cok dogru vallaha

gün gece kuzenimle telde konuşuyorduk aglıyordum oda öyle dedi bak ben böle şeyler yaşayamıcam sen şanslısın herkese nasip olmaz beklemek dedi o an ona hak verdim sanada hak veriyorum canım kıymetini daha iyi anladım 1 günde 364 gün var daha

bende üzmüşüm düşününcce aklıma gelio

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…