inşallah olur ama hiç umudumuz yokk
canım 15 gün fazla olur bak dua et olurmu birşey çok gönülden isteyince allah inan bana veriyor sana kısa birşey anlatıyım sevgilim gün saat 13:00 teslim oldu bende anneannemdeydim anennenm taşınıyordu saat 19:00 oldu ben bi ahber bekliyorum iyiiym diye arasın istedim babam geldi tam kapıdan çıkıyoruz telefonum çaldı baktım ankesörlü den sevgilim arıyor içeri gidip açtım ama rahat konuşamadım 1 dkka konuştuk çok kalabalık 2 saat sıra bekledim bugun arayamam seni özledim bile diyemeden kapattım saat 22:00 oldu ama nasıl istiyorum bi arasın sesini duyayım özledim iyi misin diyeyim istiyorum dua ediyorum bu arada uyudular belki filan diyede düşünüyorum birde teelfonum çaldı nasıl açtımm kalbim nasıl çarpıyor anlatamam konuştuk 3 dkka bu sabah 9 da gözümü açtım onu düşünüyorum yine aradı isteyince dua edince oluyor çok dua et inan allah yardım ediyor
Canim 15 gun cok uzunmus yaa
Ana tatbikattan bi zarae gelmez tatlim gozun arkada kalmasin
bişey olur diye korkum yok zaten canım, ama 15 gün boyunca hiç sesini duyamıycak olmak çok fenaaa
bizim de 26 mayısta kara tatbikatları varmış, 15 gün boyunca dışarda çadırlarda falan kalacaklarr
tam 15 gün hiçbi şekilde haber alamıycam, sesini duyamıycam, nasıl olduğunu bilemiyceem
benim de o derdim var
bizim de 26 mayısta kara tatbikatları varmış, 15 gün boyunca dışarda çadırlarda falan kalacaklarr
tam 15 gün hiçbi şekilde haber alamıycam, sesini duyamıycam, nasıl olduğunu bilemiyceem
benim de o derdim var
Evet canim haklisin o 15 gun cabuk gecer senin icin umarim :
Ay 15 günde az degilmis ya kiyamam
Gesendet von meinem iPhone mit Kadınlar Kulübü
Canim cok zormus ya gercekten uzuldum belki bi firsat olur arar
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
bişey olur diye korkum yok zaten canım, ama 15 gün boyunca hiç sesini duyamıycak olmak çok fenaaa
Ama varya kizlar cok özledim ben ya :))
bendee biraz önce annesi ile görüştüm ağlamaktan şiştim
Kiyamam ya bende dün konustum oda cok agliyo bende cok fena mi durum ya
Ama varya kizlar cok özledim ben ya :))
kavınvalidemin sesi iyiydi başı kalabalık torunları filan var onlar gitsin oda başlar hafta içi tşk ziyaretine gidicem onlara tugce biz ne yapıcaz tartıştıgımız günler için çok pişmanım:18:
kavınvalidemin sesi iyiydi başı kalabalık torunları filan var onlar gitsin oda başlar hafta içi tşk ziyaretine gidicem onlara tugce biz ne yapıcaz tartıştıgımız günler için çok pişmanım:18:
asker yolu beklemek her kıza nasip olmaz diyolar yaaa, çok doğru gerçekten... evet çok özlüyoruz/özleyeceğiz daha da.. ama askerlik bize ve ilişkilerimize çok güçlü bağlar ve duygular katacak kızlaar..
bunu düşünerek, biriaz teselli edin kendinizi
asker yolu beklemek her kıza nasip olmaz diyolar yaaa, çok doğru gerçekten... evet çok özlüyoruz/özleyeceğiz daha da.. ama askerlik bize ve ilişkilerimize çok güçlü bağlar ve duygular katacak kızlaar..
bunu düşünerek, biriaz teselli edin kendinizi
Git vallaha keske bende türkiyede Yasasamda bende yanina gidebilsem yanima gel kizim diyo oda zatenvallaha bi bilsem canim nasil gecicek bir sene onu düsünüyorum bende cok pismanim cok üzmüstüm onu öyle yaptigim icin kafami kirabilirm
bende üzmüşüm düşününcce aklıma gelio
Vallaha bi kavusayim bidaha hic üzmemeye calisicam bende
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?