Biz boylelerini cekiyoruz iste:)) Maçoooo:)
hayır evlennce iyice kapatcak beni ona korkuyorum
Yok kız o kadarda yapmaz bizi bastan biliyorlardı sonradanmi böyle olduk sanki:)
allahın cezası ya hem iyi hem kötü anlamıyorum bazen belkide ben çok uçuk düşünüyorumdur:44:
Sende haklısın smdi herseye karisiyorlar ya sinir oluyoruz:)
evet hemde nasıl sinir oluyorum normaldede karışırdı zaten o zmanda sinir olurdum
kızlar nasılsınız:)
Iyi olmaya çalışıyorum canm sen nasılsın?
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Iyi olmaya çalışıyorum canm sen nasılsın?
aynen bende senin gibiyim canım sevgilim sabah aradı biraz iyi oldum belki öğlen yemekten sonra arar diye bekliyorum ne zor sabretmek
kısa bi süre sonra alışacaksınız kızlaarkendinizi fazla yıpratmamaya çalışın, çünkü sizin önünüzde upuzun bir yol var
miss sizin az kalmış ama mutlu ol bencekeşkeeeeee
kısa bi süre sonra alışacaksınız kızlaarkendinizi fazla yıpratmamaya çalışın, çünkü sizin önünüzde upuzun bir yol var
miss sizin az kalmış ama mutlu ol bence
Iste bi alissak zaten gerisi gelicek de:)
bizim de 26 mayısta kara tatbikatları varmış, 15 gün boyunca dışarda çadırlarda falan kalacaklarr
tam 15 gün hiçbi şekilde haber alamıycam, sesini duyamıycam, nasıl olduğunu bilemiyceem
benim de o derdim var
aaaaaa ne diyecegimi bilemedim yaa valla
kötünün kötüsü var dyip, avutun kendinizi işteeee
ama insanlar çocuklarından haber almak ister yani hasta mı başına bir işmi geldi allah korusun yani öyle şey olur mu bi haber alma durumu olur inşallah
bizim de 26 mayısta kara tatbikatları varmış, 15 gün boyunca dışarda çadırlarda falan kalacaklarr
tam 15 gün hiçbi şekilde haber alamıycam, sesini duyamıycam, nasıl olduğunu bilemiyceem
benim de o derdim var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?