2014 Yarenleri! :)

bende telefon elimde devamı bizimki günde 4 kere arıyor maşaallah ama yetmior ne yazıkki.. birey sorcam acemilikte içeriye eşortman sokmak yasakmı bilginiz varmı

Canim nisanlim goturmedi ama sorun olmuyormuş

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

biraz zor da görünüyor olsa emin ol geçecek

Inşaallah canım ya daha önce de okuyordum burda ama o kadar da olmaz abarti diye düşünmüştüm su an anlıyorum ki gercekten cok ama cok zormus

tucee sizde kendimi görüyorum. Tam 9 ay önce başladı bizim askerliğimiz
bak şimdi şafak 88
sabır sabır sabır... zamandan başka çaresi yok

zeytinn kötüyüm inan sevgilimle 2007 de tanıştık çocukluk aşkım zamanla duygularım daha yogunlaştı daha çok baglandım daha az tartışır olmuştuk sürekli görüşür zaman geçirirdik ayagım taşa takılsa ona anlatırdım öyle baglıyız ki birbirimize anlatamam şuanda günde 3 dkka konuşmak yetmiyor aklım her an ondan ne yapıyor yorgun mu aç mı filan diye hiç birşey içime sinmiyor şafak karanlık bilmiyorum ya ben ne yapıcam gözümü kapatıp açsam herşey bitmiş olsa yanımda uyuyo olsa:2:

Abartılmayacak gibi değil 12 ay hem onların hem bizim hayatımızdan çalınıyor malesef..
hele bir süre sonra siz dakikaları sayarken "aaaa ne kadar çabuk geçmiş, daha dün gibi gideli" diyenleri pataklayasınız geliyor

uzun dönem askerlik daha yeni 12 aya düştü dimi keşke biraz daha düşse

kıyamam ....
sizin de uzun bi geçmişiniz varmış.
biz de eşimle neredeyse 9 sene olacak tanışalı.
onunla büyüdüm, her an her şeyi onunla paylaşırdım.
birden gidip bi de telefonsuz kalınca öyle boşluğa düştüm ki
bir şey oluyor ona anlatmak istiyorum ama o yok
onun yemesini içmesini hiç düşünme, hepsine o konuda iyi bakıyorlar. yani aç, açıkta kalmaz asla.
ama insan ister istemez düşünüyor, sen de biraz alışınca onun da orada iyi olduğunu görünce rahatlarsın.
hem sen güçlü durursan o da daha çabuk adapte olur o hayata.

zeytinnn bagıra bagıra aglamak istiyorum:2:

zeytinnn bagıra bagıra aglamak istiyorum:2:

sakin ol kendini sakinleştir yani.
eşim bana giderken şunu unutma sakın demişti.

"orada ben çok sıkıntı da yaşayabilirim, zaman geçmeyecekmiş gibi gelebilir ama ne olursa olsun, zamanı kimse durduramaz, öyle ya da böyle geçecek bu günler" demişti.
gerçekten geçecek.
şimdi dönüp bakıyorum 4 mevsim değişti eşim gittiğinden beri.
ama geçti bir şekilde.
önce yemin töreni heyecanı olur
sonra dağıtım izni
yeni yerine alışması vs.
belki arada izin kullanır
uzak bi yer değilse sen gidersin.

böyle böyle geçecek.....

O dakikalar hic yetmiyor merakim sesini duyma istegim hic bitmiyor kokusunu özlüyorum belli etmemeye çalışıyorum uzulmesin diye bes yildir hic ayri kalmadim ondan cok zor cok

Son düzenleme:

okuyor musun ya da çalışıyor musun?
kendinizi oyalayacak bir şeyler bulun kızlar.

ben 5-6 ay boyunca günlük tuttum
ona demek istediğim her şeyi her gün yazdım
ağlayarak yazdım çoğunu.
ama sonra okuyup ne kadar çok zaman geçtiğini görünce mutlu oluyorum.
size de tavsiye ederim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…