Kısa dönemler ne kadar yapıyor şafak kaç ki ? :44: Uzun konuşmalar olmadığı için bide heyecan oluyor hep unutuyorum ona sormayı
Safak 359 gecer mi
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
bende telefon elimde devamı bizimki günde 4 kere arıyor maşaallah ama yetmior ne yazıkki.. birey sorcam acemilikte içeriye eşortman sokmak yasakmı bilginiz varmı
173ten sayiyoruz bz mayis doneminde. Bizim safak da 166 kaldi
aynen öyle
dün teslim oldu ama aylar olmuş gibi
şimdi yanımda olsa ona sıkı sıkı sarılsam seni çok özledim desem gitme desem
biraz zor da görünüyor olsa emin ol geçecek
7 sinde teslim olmuştu. 7 den itibaren 173 saycam o zaman
Sulus tarihinden itibaren kuzum. 5i ile 7si arasinda mi yaziyodu kagidinda ? Oyleyse 5inden sayicaksin
Sulus tarihinden itibaren kuzum. 5i ile 7si arasinda mi yaziyodu kagidinda ? Oyleyse 5inden sayicaksin
tucee sizde kendimi görüyorum. Tam 9 ay önce başladı bizim askerliğimiz
bak şimdi şafak 88
sabır sabır sabır... zamandan başka çaresi yok
Inşaallah canım ya daha önce de okuyordum burda ama o kadar da olmaz abarti diye düşünmüştüm su an anlıyorum ki gercekten cok ama cok zormus
zeytinn kötüyüm inan sevgilimle 2007 de tanıştık çocukluk aşkım zamanla duygularım daha yogunlaştı daha çok baglandım daha az tartışır olmuştuk sürekli görüşür zaman geçirirdik ayagım taşa takılsa ona anlatırdım öyle baglıyız ki birbirimize anlatamam şuanda günde 3 dkka konuşmak yetmiyor aklım her an ondan ne yapıyor yorgun mu aç mı filan diye hiç birşey içime sinmiyor şafak karanlık bilmiyorum ya ben ne yapıcam gözümü kapatıp açsam herşey bitmiş olsa yanımda uyuyo olsa:2:
kıyamam ....
sizin de uzun bi geçmişiniz varmış.
biz de eşimle neredeyse 9 sene olacak tanışalı.
onunla büyüdüm, her an her şeyi onunla paylaşırdım.
birden gidip bi de telefonsuz kalınca öyle boşluğa düştüm ki
bir şey oluyor ona anlatmak istiyorum ama o yok
onun yemesini içmesini hiç düşünme, hepsine o konuda iyi bakıyorlar. yani aç, açıkta kalmaz asla.
ama insan ister istemez düşünüyor, sen de biraz alışınca onun da orada iyi olduğunu görünce rahatlarsın.
hem sen güçlü durursan o da daha çabuk adapte olur o hayata.
zeytinnn bagıra bagıra aglamak istiyorum:2:
Abartılmayacak gibi değil 12 ay hem onların hem bizim hayatımızdan çalınıyor malesef..
hele bir süre sonra siz dakikaları sayarken "aaaa ne kadar çabuk geçmiş, daha dün gibi gideli" diyenleri pataklayasınız geliyor
O dakikalar hic yetmiyor merakim sesini duyma istegim hic bitmiyor kokusunu özlüyorum belli etmemeye çalışıyorum uzulmesin diyebes yildir hic ayri kalmadim ondan cok zor cok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?