2014 Yarenleri! :)

mali müşavir yanında değil misin sen nasıl teksin canım.
Ben bayan olrak değil yani hp tekim orda

mali müşavir yanında değil misin sen nasıl teksin canım.
Ben bayan olrak değil yani hp tekim orda

mali müşavirin yanındayım bebeğim, müşavirimiz var müşavir adayımız var bir de ben ikisi genelde dışarda oluyorlar evrak işleri ve banka, daire işleri de bende

Heee kız bende mi Askeriye ye yollatsam çiçek yok buldum çiçek kekler oluyor yaaa ondan mı yollasam ayyy bilemedim sevgililer Günü'nde napicem beeen tünaydın bu arada:)

niye çıkartamayacaksınızki bebeiğim?
Nasip bebeğim yaa bilmiyorum herşey üstüste geliyo şu sıralar.. Daha hiç çarşı iznine bile çıkmadı ya çarşıya çıkmadan evciye çıkıyosun derler mi falan dedi sabah mesajlaştığımızda.. Annesi rahatsızlanmış baş dönmesi oluyomuş, vertigo büyük ihtimalle.. Çağların haberi yok tabi.. Öyle işte bebeğim..

mali müşavirin yanındayım bebeğim, müşavirimiz var müşavir adayımız var bir de ben ikisi genelde dışarda oluyorlar evrak işleri ve banka, daire işleri de bende

Ben orda tek olcam banka vergi dairesi vs işler bende olacak. Onlar genelde dışarıda müşteri falan filan. Fabrika şehirdışında o yüzden benim sevdicek şehir dışında oluyor, bilmiyorum gökhana dedim beni ara müsait olduğunda, bugün telefonu hiç açılmadı
Konuşcam bakalım o isteyecek mi

o vertigo annemde de var ara ara gelıyo cok feci bişiii gecmıs olsn bebegm

canım ben çıkardım evci iznine volkanı.. ben gitmeden komutana sormuş nişanlım gelcek çıkabilrmiyim die o da gülerk kaç senelik nişanlın fln demiş sonrada yalnız bu kapıdan nişanlın gelmeden adımını attırmam, buraya gelsin kimliğini teslim etsin imzasını atsın anca öle çıkarsın demiş bizde öyle yaptık... bilmiyorum belkide o komutanın insiyatifine bağlıda olabilir

Canım normalde evli olmadan çıkartmıyorlar ya alla alla. Sevdiceği abisi çıkardı hemde abisinin evli olması gerekiyormuş düşün çıkarması için. İstanbul'dan evlilik cüzdanının fotokopisini bile istediler

Kişiden kişiye değişiyor demek ki

o vertigo annemde de var ara ara gelıyo cok feci bişiii gecmıs olsn bebegm
Sağol bebeğimmmm..
Tabii bebeğim tamamen komutanın insiyatifinde.. Benimki biraz fzla titizleniyo yaa daha çok yeni derlerse falan diyo.. Daha çarşı izinleri başlamadı ilk 1ay yokmuş çarşı iznide.. Bende diyorum bu senin yasal hakkın neden çıkamazsın desinler daha yenisin desinler.. Çarşı iznin başladıktan snra çıkartırız diyorum.. Bakalım kuşum yaa ben öyle deyince doğru aşkım haklısın dedi.. Şu ocak 15den snra ayarlarız..

Normalde cıkarmıolar canm cok sanslısınız .. benımkıde ustaya gecınce denesn bakalım olur ıns :)

Kızlaaaaaar fikrinize ihtiyacım vaaaar

Bir nakışcımız var şakasına tişört verimde üstüne adımı yaz dedim olur dedi. Benimde aklıma sevdiceğe bir badi yollamak geldi içine giyebileceği Beyaz dün bir badi alsam üstüne ne yazdırsam acaba yollamak için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…