bence de aynı yerde çalışmak da bir sıkıntı yokhem siz daha öncesinde birlikte çalışmışsınız zaten abisinin sana iş teklif etmesi bana da bir adım atmak olarak geldi ve memnun oldum senin adına, hiç tek olurum diye düşünme ben de tek çalışıyorum ofiste, biraz anam ağlıyor ama işler yürüyor yani
Yok bence takntili pskopat olsun:)gene noldu kiz allah seni :) senin adini depresif polyanna mi koysak napsak :)
mali müşavir yanında değil misin sen nasıl teksin canım.
Ben bayan olrak değil yani hp tekim orda
Deniziiiim nldu hayrdrGünaydın kızlaaaarrr.. Nasılsınız? Ben bugün biraz keyifsizim
Gunaydn sekerim:) ya nsanlsi sevgdi seyler ne dedm basta cicek dedi evnde cicek varms hep sularms ilk defa duydm erkgn cicek sevdgni .d.d nyse cicekcden cick spars et ustne notnyaz yollat evne dedm bde bldgmz klask seyler kalpli kutu al cikolata doldr kucuk notlar yaz ddi onuda bir yollat cicekle dedm olur dedi berber hazrlyk ama dedi tamam ddm. Cocuk cok begnms sordm snra kiza.d.d
Grip oluyorum oyüzdn geçmedi kuzucum yaa.. Resmen kafama taş bağlamışlar gibi.. Bide aşkımı 10ocakta evci iznine çıkartmak istiyoduk çıkartamıycaz sanırımgünaydın bebişiiiimmm, baş ağrın geçmedi mi ne oldu sana kuzucuum
Başımın ağrısı geçmedi damlam yaa bide evci iznine çıkartmak istiyoduk aşkımı sanırım çıkartamıycazDeniziiiim nldu hayrdr
niye çıkartamayacaksınızki bebeiğim?Başımın ağrısı geçmedi damlam yaa bide evci iznine çıkartmak istiyoduk aşkımı sanırım çıkartamıycaz
Nasip bebeğim yaa bilmiyorum herşey üstüste geliyo şu sıralar.. Daha hiç çarşı iznine bile çıkmadı ya çarşıya çıkmadan evciye çıkıyosun derler mi falan dedi sabah mesajlaştığımızda.. Annesi rahatsızlanmış baş dönmesi oluyomuş, vertigo büyük ihtimalle.. Çağların haberi yok tabi.. Öyle işte bebeğim..niye çıkartamayacaksınızki bebeiğim?
mali müşavirin yanındayım bebeğim, müşavirimiz var müşavir adayımız var bir de benikisi genelde dışarda oluyorlar evrak işleri ve banka, daire işleri de bende
o vertigo annemde de var ara ara gelıyo cok feci bişiii gecmıs olsn bebegmNasip bebeğim yaa bilmiyorum herşey üstüste geliyo şu sıralar.. Daha hiç çarşı iznine bile çıkmadı ya çarşıya çıkmadan evciye çıkıyosun derler mi falan dedi sabah mesajlaştığımızda.. Annesi rahatsızlanmış baş dönmesi oluyomuş, vertigo büyük ihtimalle.. Çağların haberi yok tabi.. Öyle işte bebeğim..
canım ben çıkardım evci iznine volkanı.. ben gitmeden komutana sormuş nişanlım gelcek çıkabilrmiyim die o da gülerk kaç senelik nişanlın fln demiş sonrada yalnız bu kapıdan nişanlın gelmeden adımını attırmam, buraya gelsin kimliğini teslim etsin imzasını atsın anca öle çıkarsın demiş bizde öyle yaptık... bilmiyorum belkide o komutanın insiyatifine bağlıda olabilirNasip bebeğim yaa bilmiyorum herşey üstüste geliyo şu sıralar.. Daha hiç çarşı iznine bile çıkmadı ya çarşıya çıkmadan evciye çıkıyosun derler mi falan dedi sabah mesajlaştığımızda.. Annesi rahatsızlanmış baş dönmesi oluyomuş, vertigo büyük ihtimalle.. Çağların haberi yok tabi.. Öyle işte bebeğim..
canım ben çıkardım evci iznine volkanı.. ben gitmeden komutana sormuş nişanlım gelcek çıkabilrmiyim die o da gülerk kaç senelik nişanlın fln demiş sonrada yalnız bu kapıdan nişanlın gelmeden adımını attırmam, buraya gelsin kimliğini teslim etsin imzasını atsın anca öle çıkarsın demiş bizde öyle yaptık... bilmiyorum belkide o komutanın insiyatifine bağlıda olabilir
Sağol bebeğimmmm..o vertigo annemde de var ara ara gelıyo cok feci bişiii gecmıs olsn bebegm
Tabii bebeğim tamamen komutanın insiyatifinde.. Benimki biraz fzla titizleniyo yaa daha çok yeni derlerse falan diyo.. Daha çarşı izinleri başlamadı ilk 1ay yokmuş çarşı iznide.. Bende diyorum bu senin yasal hakkın neden çıkamazsın desinler daha yenisin desinler.. Çarşı iznin başladıktan snra çıkartırız diyorum.. Bakalım kuşum yaa ben öyle deyince doğru aşkım haklısın dedi.. Şu ocak 15den snra ayarlarız..canım ben çıkardım evci iznine volkanı.. ben gitmeden komutana sormuş nişanlım gelcek çıkabilrmiyim die o da gülerk kaç senelik nişanlın fln demiş sonrada yalnız bu kapıdan nişanlın gelmeden adımını attırmam, buraya gelsin kimliğini teslim etsin imzasını atsın anca öle çıkarsın demiş bizde öyle yaptık... bilmiyorum belkide o komutanın insiyatifine bağlıda olabilir
canım ben çıkardım evci iznine volkanı.. ben gitmeden komutana sormuş nişanlım gelcek çıkabilrmiyim die o da gülerk kaç senelik nişanlın fln demiş sonrada yalnız bu kapıdan nişanlın gelmeden adımını attırmam, buraya gelsin kimliğini teslim etsin imzasını atsın anca öle çıkarsın demiş bizde öyle yaptık... bilmiyorum belkide o komutanın insiyatifine bağlıda olabilir
kızlar nasıslınz ben çok iim valla Allahım askerim aradı iyim diye çok şükür ...
Başımın ağrısı geçmedi damlam yaa bide evci iznine çıkartmak istiyoduk aşkımı sanırım çıkartamıycaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?