2014 Yarenleri! :)

@nidagkhn tatlımmm nasılsın işe başlamışsın hayırlı olsun , gökhanın babası nasıl uzun zamndır senle denk gelmedik kaçırdım olayları
balımm ya cıkarttılar biliyodum bende megerse cıkartmamıslar hastaneden yatıyomus serum takıyorlarmıs heralde tedavi falan goruyor ama yogun bakımdan cıkt ıcok sukur caNIm

gene noldu kiz allah seni :) senin adini depresif polyanna mi koysak napsak :)

Ahaha ya bu sefer paranoyaklık değil iş meselesi

Ben eskiden sevdiceklerin yanında çalışıyordum yaa şimdi başka yerdeyim. Onlar işyerini kapatmışlardı şimdi tekrardan açacaklar. Abisi aradı bugün diyorki böyle böyle ofisi açcaz gel gelir misin dedim ne kadar vercen Orda aldığını veririz falan dedi. Bir yandan güzel çünkü her gün sevdiceği görürüm. Gerçi çalıştığında çoğu zaman şehirdışında oluyor ama geldiğinde hemen görebiliyorum. Bir problemimiz olduğunda hemen halloluyor falan bu şekilde olunca görüşünceye kadar sürüyor falan. İş yoğun olunca görüşemiyoruz. Tabii bunlar sevdicek askerden geldikten sonraki düşüncelerim.

Düşünsene daha 9 ay var ooo.
Bir yandan düşünüyorum oraya başka bir kız alırlarsa sevdicek her gün o kızı görecek
Biz o şekilde sevgili olmuştuk Basarım uleeeeeeeen orayı
Anlayacağınız fikirlerinize ihtiyacım var dostlarım

Son düzenleme:

birlikte çalışmanın çiftler için yıpratıcı birşey olduğunu söyleseler de, yabancı bir yerde çalışmaktansa orda çalışmanda bir sakınca göremedim cicim, peki gökhan ne diyor bu duruma
ayrıca abisinin sana böyle bir teklifle gelmiş olması da çok olumlu hisler uyandırdı bende

Bence aynı yerde çalışmak güzel bir şey çocuk patronum benim ihihih
Bankada vergi dairesinde vs işimiz olduğunda gidiyorduk ne güzel beraber

Bilmiyorum canım ya yanlarında çalıştığımda herkese haliyle daha yakın oluyorum paranoyaklık pek kalmıyor çünkü her şeyden haberim oluyor
İş beni pek cezbetmiyor daha doğrusu iş yeri tamam bana yakın ama tek başımayım genelde orda. Ve tek güzel yanı gökhanın benim yakınımda olması. Evet abisinin tekrardan beni çağırması garibime gitti

bence de aynı yerde çalışmak da bir sıkıntı yok hem siz daha öncesinde birlikte çalışmışsınız zaten abisinin sana iş teklif etmesi bana da bir adım atmak olarak geldi ve memnun oldum senin adına, hiç tek olurum diye düşünme ben de tek çalışıyorum ofiste, biraz anam ağlıyor ama işler yürüyor yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…