2014 Yarenleri! :)

Evet canım geldi ama ya 5 gün yada 8 gün kaldı hıcbırsey anlamadım geldıgı zamanlarda çalısıyordum pek vakıt gecıremedık tüküreyim böyle nişanlılık evresine

Evet canım geldi ama ya 5 gün yada 8 gün kaldı hıcbırsey anlamadım geldıgı zamanlarda çalısıyordum pek vakıt gecıremedık tüküreyim böyle nişanlılık evresine
20gun iznde veryorlar oa geldmi cnm. Gelmdyse azalr ya safgi ondn soryrm oyle deme cnm askerlik soncta bu

Yok canım gelmedi 20 günlük izne hiç . Ah canım bilmiyorum sizin askerlerınız nasıl ama benimki bana çok cektırdı artık pskolojım alt ust oldu bır an önce gelsın ıstıyorum artık bunalımlardayım

canıım sağoll, ne acemisi kız?

Benmkinin Bölüğü bu sene muhafız eri aldı kuzum bugun gidiyorlar 50küsür gün kaldılar işte hiç benle doğru düzgün konuşamadı bile

Hoşgeldin tatlım mmmmmm

İyiyim fıstığıııımmm rabbime çok şüküüüürrr.. Uzandım öyleee.. Biraz başım ağrıyo Sen nasılsın kuşummm?Naposuuuun?

Geçmiş olsun cnm dikkat et balım bende işe gidicem birazdan OFFF yiaaa

Sevndm.kuzum tekrar g.olsn:) bnde arkdstn haber beklyrm nsanlsna onermle bi suprz yapti cocuk ne tepki vereck die kaynanasgl cekeck kameraya bana gnderirse buryada atarm .d.d

Anaaaammm kuzu naptın ki merak ettim :) çok sağol bu arada canm :) bekliyorm bende merak ettim :)

Gunaydn sekerim:) ya nsanlsi sevgdi seyler ne dedm basta cicek dedi evnde cicek varms hep sularms ilk defa duydm erkgn cicek sevdgni .d.d nyse cicekcden cick spars et ustne notnyaz yollat evne dedm bde bldgmz klask seyler kalpli kutu al cikolata doldr kucuk notlar yaz ddi onuda bir yollat cicekle dedm olur dedi berber hazrlyk ama dedi tamam ddm. Cocuk cok begnms sordm snra kiza.d.d

günaydınn dünya gzüelleri hayırlı cumalar olsun inşallah .....Dün askerim msj atmıştı gece iyim rahatım ortam iy yemekeler iyi merak etmeyin 4 ay burdayım siz kendinzizie iyi bakın diye yazmış her daim arayamıyorum demiş ..aman o ii olsunda aramasın ...

@nidagkhn tatlımmm nasılsın işe başlamışsın hayırlı olsun , gökhanın babası nasıl uzun zamndır senle denk gelmedik kaçırdım olayları

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…