Hahah alemsn kz:) heycandn eln titreyerk rakamlari girdin herlde.d.dpardon canım rakamların yeri değişmiş
Hahah alemsn kz:) heycandn eln titreyerk rakamlari girdin herlde.d.d
Haklsn kuzum bnmde elm ayagm titrerdi.d.d izne geldmi hic o zamanlarda cnmaynen artık sen düşün halimiaskerım geldıgınde nasıl olurum kim bilir 365 gunun özlemi var ve sadece 3 gün kalmış gelde heyecanlanma
20gun iznde veryorlar oa geldmi cnm. Gelmdyse azalr ya safgi ondn soryrm oyle deme cnm askerlik soncta buEvet canım geldi ama ya 5 gün yada 8 gün kaldı hıcbırsey anlamadım geldıgı zamanlarda çalısıyordum pek vakıt gecıremedıktüküreyim böyle nişanlılık evresine
Cnm normaldir psklojleri bozlyr oralarda bze patlyorlarYok canım gelmedi 20 günlük izne hiç . Ah canım bilmiyorum sizin askerlerınız nasıl ama benimki bana çok cektırdı artık pskolojım alt ust oldu bır an önce gelsın ıstıyorum artık bunalımlardayım
canıım sağoll, ne acemisi kız?
Hoşgeldin tatlım mmmmmm
İyiyim fıstığıııımmm rabbime çok şüküüüürrr.. Uzandım öyleee.. Biraz başım ağrıyoSen nasılsın kuşummm?Naposuuuun?
Sevndm.kuzum tekrar g.olsn:) bnde arkdstn haber beklyrm nsanlsna onermle bi suprz yapti cocuk ne tepki vereck die kaynanasgl cekeck kameraya bana gnderirse buryada atarm .d.d
Yalma bdha olurmu bzi dinle az.d
Gunaydn sekerim:) ya nsanlsi sevgdi seyler ne dedm basta cicek dedi evnde cicek varms hep sularms ilk defa duydm erkgn cicek sevdgni .d.d nyse cicekcden cick spars et ustne notnyaz yollat evne dedm bde bldgmz klask seyler kalpli kutu al cikolata doldr kucuk notlar yaz ddi onuda bir yollat cicekle dedm olur dedi berber hazrlyk ama dedi tamam ddm. Cocuk cok begnms sordm snra kiza.d.dBenmkinin Bölüğü bu sene muhafız eri aldı kuzum bugun gidiyorlar 50küsür gün kaldılar işte hiç benle doğru düzgün konuşamadı bile
Geçmiş olsun cnmdikkat et balım bende işe gidicem birazdan OFFF yiaaa
Anaaaammm kuzu naptın ki merak ettim :) çok sağol bu arada canm :) bekliyorm bende merak ettim :)
Dayanrsn dayanrsn m.etme .dHerkese günaydın
Denicem artık yapsam bile ona yansıtmıcam tabii dayanabilirsem
hahaha olabilirrrrO viks olmasn sakın:))
günaydın balışımm özelden hep konsuyoruz burdan iki yabancı gibiiyizz seninlegünaydın güzelleriiiim, hayırlı cumalar
BilemiyorumDayanrsn dayanrsn m.etme .d
hahaha olabilirrrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?