2014 Yarenleri! :)

Canmmm gecmedımı hala ılac ıctınmıııı .. canm burdurdamıydı neden 1 ay carsı yokmus kıı cıkartrsnz tatlm uzulme
Geçmedi bebeğim yaa grip oluyorumda oyüzden bu ağrı.. Eve gidince thyol hot içicem.. Burdurun tek sıkıntılı tarafı izin olayı bitanem yaa.. İlk 1ay yok sonrasındada 2 haftada 1.. Her hafta değil.. Niçin ilk 1 ay yok hiç bi fikrim yok Sadece haftasonları olmuyomuş haftaiçide çıkabiliyolarnş çarşıya.. sistemleri değişik sanırım geçenlerde koşuda başarılı olanları 3 saat çarşı izniyle mükafatlandırmışlardı.. Perşembe günü 3saatlık çıkmıştı bnm canımıniçiÇıkartırız inşallah allahın izniyle yaa çıkartamazsak bile ben ziyaretine gidicem.. 1saat bile görsem yeter bana

ben de tekim şekerim sıkıntı yok işler yürüyor bir şekilde abisi ona sormadan böyle bir teklif yapar mı ki, gökhanın haberi olabilir mi

üzme kendini kuzucuum çıkarmanın bir yolu bulunur inşallah komutanı anlayışlı biridir
İnşallah bitanem yaa. Önemli olan komutanın anlayışlı olması kuzucum.. Komutanda bitiyo iş.. Allahın izniyle hallolur inşallah.. Sen nasılsın buarada fıstığım iyi misin? Geçen gece fena dağıtmışız hala toplayamıorum ben kendimi Baş ağrısı, halsizlik, boğaz tahribatı var Hoşgeldin griiiiiip

evet kuzucuum o yüzden dedim komutanı inşallah anlayışlıdır, ne bileyim içime çıkaracaksınız gibi doğuyor çok şükür iyiyim bebeğiim yorgunluk dışında tabii, daha yeni girdim ofise müşteriler, bankalar derkeeen akşam oldu bile, hava da bir kasvetli bir kasvetli sırtım çoook ağrıyorr ya yatmak istiyom ben çok geçmiş olsun yavrucuum ahh ahh kollamıyorsun kendini herhalde

Normalde cıkarmıolar canm cok sanslısınız .. benımkıde ustaya gecınce denesn bakalım olur ıns :)
canlarım ben yemin töreninden sonraki hafta ilk çarşı yapcağı zamn çıkarmıştım acemilikte yani kastamonuda , bizde olumlu olcağını beklemiyorduk ama oldu . cuma 5 te çıktı pazar 5 te geri teslim oldu.. Salvo kurallar öyle bende biliyorum ama bizmki sanırım komutanın insiyatifine bağlı oldu gibi geliyor bana

sen bizim olaya bak kuzucuum.. gittik yemin törenine evci çıkarıcaz tabi evrakları hazırlandı etti, gittik tam işlemler yapılırken ceyhunla annesinin soyadı uyuşmuyor boşanma olduğu için, ya diyoruz annesi falan yok illa boşanma ilamını görücekler, neyseki kayınvalidem nolur nolmaz diye yanına boşanma ilamını da almış yoksa çıkaramıcaktık artık askeriyenin önünde yatardım çıkarmasalar

hmm bence hoş bi hediye olur , tshort üzerine baskı, ikinizin anlayacağı şifreli kelimeler fln olur olur bence geyet güzel olur iyi düşünmüşsün

saçmalığa bak yaaa yok kuzum yok askeride mantık aranmaz .. bizimkide şansa oldu

Sen nerdesn canm pekii... evet ızınler haftaıcı de olabılıyor vala bu duzenlerı aklım almıyor herkese haftasonu ver ızın ıste :))) bunalıma grerdm ben heralde hapis hayatı gibi.. ugrastryolar bızı boyle 2. dönem bende ıstanbula gıdersem evci çıkması gerekecek bakalm

ben de tekim şekerim sıkıntı yok işler yürüyor bir şekilde abisi ona sormadan böyle bir teklif yapar mı ki, gökhanın haberi olabilir mi

Bilmiyorum vardır haberi herhalde. İzne geldiğinde laf arasında ofisi açarsak çağırırız demişti ama biliyordur gökhan herhalde yaa

Evet canım mesela benim sevdicekte akşam 5te çıkması gerekirken sabah saat 11 de çıkmıştı.
hmm bence hoş bi hediye olur , tshort üzerine baskı, ikinizin anlayacağı şifreli kelimeler fln olur olur bence geyet güzel olur iyi düşünmüşsün

Ama işte ne yazdırsam o konuda kararsızım

bence kesinlikle haberi var

Ben iş dolayısıyla denizlideyim tatlım.. Aydınlıyım aslında ailem falan aydında ama ekmek parası naabıcan Sen nerdesin tatlım?

Kuşum briiiiim inşallah bebeğimmmm.. Ayyy burda olsaydın ben sana manuel terapi yapardım sırtını rahatlatırdııııımmmm Masa başı çalışıyosun sırt ve boyun ağrıların çok normaal.. Dikkat et kuşum kendineee

İnşallaaah bizde çıkartabiliriz beeğim yaa rabbim iyi komutanlarla karşılartırsın..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…