- 22 Ekim 2014
- 5.717
- 2.374
- 198
Geçmedi bebeğim yaa grip oluyorumda oyüzden bu ağrı.. Eve gidince thyol hot içicem.. Burdurun tek sıkıntılı tarafı izin olayı bitanem yaa.. İlk 1ay yok sonrasındada 2 haftada 1.. Her hafta değil.. Niçin ilk 1 ay yok hiç bi fikrim yokCanmmm gecmedımı hala ılac ıctınmıııı .. canm burdurdamıydı neden 1 ay carsı yokmus kıı cıkartrsnz tatlm uzulme
Ben orda tek olcam banka vergi dairesi vs işler bende olacak. Onlar genelde dışarıda müşteri falan filan. Fabrika şehirdışında o yüzden benim sevdicek şehir dışında oluyor, bilmiyorum gökhana dedim beni ara müsait olduğunda, bugün telefonu hiç açılmadı
Konuşcam bakalım o isteyecek mi
Grip oluyorum oyüzdn geçmedi kuzucum yaa.. Resmen kafama taş bağlamışlar gibi.. Bide aşkımı 10ocakta evci iznine çıkartmak istiyoduk çıkartamıycaz sanırımuff
İnşallah bitanem yaa. Önemli olan komutanın anlayışlı olması kuzucum.. Komutanda bitiyo iş.. Allahın izniyle hallolur inşallah.. Sen nasılsın buarada fıstığım iyi misin? Geçen gece fena dağıtmışız hala toplayamıorum ben kendimiüzme kendini kuzucuum çıkarmanın bir yolu bulunur inşallah komutanı anlayışlı biridir
İnşallah bitanem yaa. Önemli olan komutanın anlayışlı olması kuzucum.. Komutanda bitiyo iş.. Allahın izniyle hallolur inşallah.. Sen nasılsın buarada fıstığım iyi misin? Geçen gece fena dağıtmışız hala toplayamıorum ben kendimiBaş ağrısı, halsizlik, boğaz tahribatı var Hoşgeldin griiiiiip
Canım normalde evli olmadan çıkartmıyorlar ya alla alla. Sevdiceği abisi çıkardı hemde abisinin evli olması gerekiyormuş düşün çıkarması için. İstanbul'dan evlilik cüzdanının fotokopisini bile istediler
Kişiden kişiye değişiyor demek ki
Sağol bebeğimmmm..
Tabii bebeğim tamamen komutanın insiyatifinde.. Benimki biraz fzla titizleniyo yaa daha çok yeni derlerse falan diyo.. Daha çarşı izinleri başlamadı ilk 1ay yokmuş çarşı iznide.. Bende diyorum bu senin yasal hakkın neden çıkamazsın desinler daha yenisin desinler.. Çarşı iznin başladıktan snra çıkartırız diyorum.. Bakalım kuşum yaa ben öyle deyince doğru aşkım haklısın dedi.. Şu ocak 15den snra ayarlarız..
canlarım ben yemin töreninden sonraki hafta ilk çarşı yapcağı zamn çıkarmıştım acemilikte yani kastamonuda , bizde olumlu olcağını beklemiyorduk ama oldu . cuma 5 te çıktı pazar 5 te geri teslim oldu..Normalde cıkarmıolar canm cok sanslısınız .. benımkıde ustaya gecınce denesn bakalım olur ıns :)
canlarım ben yemin töreninden sonraki hafta ilk çarşı yapcağı zamn çıkarmıştım acemilikte yani kastamonuda , bizde olumlu olcağını beklemiyorduk ama oldu . cuma 5 te çıktı pazar 5 te geri teslim oldu.. salvo kurallar öyle bende biliyorum ama bizmki sanırım komutanın inssiyatifine bağlı oldu gibi geliyor bana
hmm bence hoş bi hediye olur , tshort üzerine baskı, ikinizin anlayacağı şifreli kelimeler flnKızlaaaaaar fikrinize ihtiyacım vaaaar
Bir nakışcımız var şakasına tişört verimde üstüne adımı yaz dedim olur dedi.Benimde aklıma sevdiceğe bir badi yollamak geldi içine giyebileceği Beyaz dün bir badi alsam üstüne ne yazdırsam acaba yollamak için
saçmalığa bak yaaasen bizim olaya bak kuzucuum.. gittik yemin törenine evci çıkarıcaz tabi evrakları hazırlandı etti, gittik tam işlemler yapılırken ceyhunla annesinin soyadı uyuşmuyor boşanma olduğu için, ya diyoruz annesi falan yok illa boşanma ilamını görücekler, neyseki kayınvalidem nolur nolmaz diye yanına boşanma ilamını da almış yoksa çıkaramıcaktık artık askeriyenin önünde yatardım çıkarmasalar
Geçmedi bebeğim yaa grip oluyorumda oyüzden bu ağrı.. Eve gidince thyol hot içicem.. Burdurun tek sıkıntılı tarafı izin olayı bitanem yaa.. İlk 1ay yok sonrasındada 2 haftada 1.. Her hafta değil.. Niçin ilk 1 ay yok hiç bi fikrim yokSadece haftasonları olmuyomuş haftaiçide çıkabiliyolarnş çarşıya.. sistemleri değişik sanırım geçenlerde koşuda başarılı olanları 3 saat çarşı izniyle mükafatlandırmışlardı.. Perşembe günü 3saatlık çıkmıştı bnm canımıniçi Çıkartırız inşallah allahın izniyle yaa çıkartamazsak bile ben ziyaretine gidicem.. 1saat bile görsem yeter bana
ben de tekim şekerim sıkıntı yok işler yürüyor bir şekildeabisi ona sormadan böyle bir teklif yapar mı ki, gökhanın haberi olabilir mi
canlarım ben yemin töreninden sonraki hafta ilk çarşı yapcağı zamn çıkarmıştım acemilikte yani kastamonuda , bizde olumlu olcağını beklemiyorduk ama oldu . cuma 5 te çıktı pazar 5 te geri teslim oldu..Salvo kurallar öyle bende biliyorum ama bizmki sanırım komutanın insiyatifine bağlı oldu gibi geliyor bana
hmm bence hoş bi hediye olur , tshort üzerine baskı, ikinizin anlayacağı şifreli kelimeler flnolur olur bence geyet güzel olur iyi düşünmüşsün
saçmalığa bak yaaayok kuzum yok askeride mantık aranmaz .. bizimkide şansa oldu
Bilmiyorum vardır haberi herhalde. İzne geldiğinde laf arasında ofisi açarsak çağırırız demişti ama biliyordur gökhan herhalde yaa
Evet canım mesela benim sevdicekte akşam 5te çıkması gerekirken sabah saat 11 de çıkmıştı.
Ama işte ne yazdırsam o konuda kararsızım
Ben iş dolayısıyla denizlideyim tatlım.. Aydınlıyım aslında ailem falan aydında ama ekmek parası naabıcanSen nerdesn canm pekii... evet ızınler haftaıcı de olabılıyor vala bu duzenlerı aklım almıyor herkese haftasonu ver ızın ıste :))) bunalıma grerdm ben heralde hapis hayatı gibi.. ugrastryolar bızı boyle 2. dönem bende ıstanbula gıdersem evci çıkması gerekecek bakalm
bence kesinlikle haberi var
Kuşum briiiiim inşallah bebeğimmmm.. Ayyy burda olsaydın ben sana manuel terapi yapardım sırtını rahatlatırdııııımmmmevet kuzucuum o yüzden dedim komutanı inşallah anlayışlıdır, ne bileyim içime çıkaracaksınız gibi doğuyorçok şükür iyiyim bebeğiim yorgunluk dışında tabii, daha yeni girdim ofise müşteriler, bankalar derkeeen akşam oldu bile, hava da bir kasvetli bir kasvetli sırtım çoook ağrıyorr ya yatmak istiyom ben çok geçmiş olsun yavrucuum ahh ahh kollamıyorsun kendini herhalde
İnşallaaah bizde çıkartabiliriz beeğim yaa rabbim iyi komutanlarla karşılartırsın..canlarım ben yemin töreninden sonraki hafta ilk çarşı yapcağı zamn çıkarmıştım acemilikte yani kastamonuda , bizde olumlu olcağını beklemiyorduk ama oldu . cuma 5 te çıktı pazar 5 te geri teslim oldu..Salvo kurallar öyle bende biliyorum ama bizmki sanırım komutanın insiyatifine bağlı oldu gibi geliyor bana
inş. canımİnşallaaah bizde çıkartabiliriz beeğim yaa rabbim iyi komutanlarla karşılartırsın..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?