iyiyim canım sevdicekle konuştuk geldim sen napıyosunnKuşuuuuuummmmNasılsııın napıosuuuun?
Ooohhh oh oh oh ne güzel ne güzeliyiyim canım sevdicekle konuştuk geldim sen napıyosunn
Yiiivruuuummmm gel bi sarılalıııımmmYavriiilerrrr
Sarılalımmm sıkııı sıkııııOoohhh oh oh oh ne güzel ne güzelBende iyiyim allaha şükür kuzucum yaa aşkitomla konuştum güzel güzel haberlerini aldım mutlu olduğunu anladım bnde mutluyuuuuummmm
Yiiivruuuummmm gel bi sarılalıııımmmnabıyon be yaaa nasılsııınnn kuşum
iyi hadi canım ne haberleriymiş bakalım onlarOoohhh oh oh oh ne güzel ne güzelBende iyiyim allaha şükür kuzucum yaa aşkitomla konuştum güzel güzel haberlerini aldım mutlu olduğunu anladım bnde mutluyuuuuummmm
Yiiivruuuummmm gel bi sarılalıııımmmnabıyon be yaaa nasılsııınnn kuşum
TeletabiiiiiiissssSarılalımmm sıkııı sıkııııBebeğimm çay içiyorumm gel çay içelimm.. Nasılsın kuşummm
Bende karagüle bakıyorumm kuzummTeletabiiiiiiissssOhhhh afiyet bal şeker olsun kuşummmmm benim Bnm yerimede hüplet sımsıcakkk çaydan İyiyim allaha şükür tatlım oturuyorum öyle tv izliyorum karagüle bakıyorum Sen nasılsınn naposuuun?
Askerlikle ilgili kuşum yaa bugün alaya gidip atış yapmışlar.. Hiç kimsecikler %100 hepsini vuramamış bi aşkitom vurmuşiyi hadi canım ne haberleriymiş bakalım onlar
Ohhhhh missss gibiii sağol bibiğimmmmmBende karagüle bakıyorumm kuzummArtık bi söyleseler şu kadına kendi çocugu oldugu valla ben sölicem haaa
Hüüpletttimm bile kuzucukk
ahahahaaa sorma kuşumm yaaaOhhhhh missss gibiii sağol bibiğimmmmmAyyy aynen yaaa biz gidip söyleyelim baari her bölümde biri çıkıp söyleme teşebbüsünde bulunuyo amaaa başarı sııffııııırrr En sonunda bastırcaklar seti bizeeee söyleticekler tüm gerçekleriii
gızzzz nereye gidiyonnnSelamlarrr bebişkolarAhhh çok yoruluyorum bu aralar hep bi koşturmaca içindeyim beynimi oyalamaya çalışıyorm o yüzden selam verip gidiyorum kendinize iyi bakınnn
Kendal da nası bi isim yaaahahahaaa sorma kuşumm yaaaŞu kendal ı zaten benzin döküp patlatasım geliyor
Ayy bi forumun albümlerine bakayım dedim millet iyi cesaret koymuş büsürü fotolarınıı
Merhaba tatlımmmSelamlarrr bebişkolarAhhh çok yoruluyorum bu aralar hep bi koşturmaca içindeyim beynimi oyalamaya çalışıyorm o yüzden selam verip gidiyorum kendinize iyi bakınnn
Ayy kuzum ben bikere paylaştım albüm yapmıştım sonra facede 2 tane resimlerinden sahte profil açıldı resimler sadece burdan çalınabildi başka biyerde yoktu ve buraya yüklediğim resmlerdi. Yöneticilerle irtibata geçtim hemen mesajlardaki albümlerdeki tüm fotoları kaldırttırdım. Bi dahada tırstıgımdan koyamıyomKendal da nası bi isim yaaAaaaa bende bi keresinde burda paylaşmıştımda fotomuu silmeyi bilmediğimden kalıp gitmiştiiiiii Şimdi nolcakkii
Eneeeeeeeeeem inanmıyorum yaaaAyy kuzum ben bikere paylaştım albüm yapmıştım sonra facede 2 tane resimlerinden sahte profil açıldı resimler sadece burdan çalınabildi başka biyerde yoktu ve buraya yüklediğim resmlerdi. Yöneticilerle irtibata geçtim hemen mesajlardaki albümlerdeki tüm fotoları kaldırttırdım. Bi dahada tırstıgımdan koyamıyom
Kuzum bencede koyma koysanda göstermek istediklerin gördükten sonra sil . Ruh hastası çok valla piyasada yaEneeeeeeeeeem inanmıyorum yaaaNe manyaklar var akideş yaa hangi sapık düşüncelerle böyle bişey yapılırkiii amaç ne yaniii Ay korktum kuzum bende bi daha hiç atmıyim atsam bile siliveriyim hemenciciiiik Sanada geçmiş olsun bebeğim.. Ee o sahte hesaplara noldu peki sonra?
Eneeem bu da yeni moda oldu.. Hoşgeldin kuzuum ve sende allaha emanet ooolll güle güleeeeiyi akşamlar kızlar bende ders çalışıyorum bu aralar inanılmaz yogun beynimin içi girmeyince özlüyorum hepinizi kendinize iyi bakın ALLAHAa emanet olun :) :) :)
Vallaa psikopat ruh hastaları kuzucum yaaa alacaan ağızlarına ağızlarına vurucannnKuzum bencede koyma koysanda göstermek istediklerin gördükten sonra sil . Ruh hastası çok valla piyasada yaKuzum bütün arkadaşlarıma yolladım hepsi profilleri şikayet etti tabi bide baya agır mesajlar yollamışlar bitanesi kapatıldı. Diğeride korkudan resimlerin hepsini sildi psikopatlar yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?