2014 Yarenleri! :)

iyiyim canım sevdicekle konuştuk geldim sen napıyosunn
Ooohhh oh oh oh ne güzel ne güzel Bende iyiyim allaha şükür kuzucum yaa aşkitomla konuştum güzel güzel haberlerini aldım mutlu olduğunu anladım bnde mutluyuuuuummmm
Yiiivruuuummmm gel bi sarılalıııımmm nabıyon be yaaa nasılsııınnn kuşum

Sarılalımmm sıkııı sıkıııı Bebeğimm çay içiyorumm gel çay içelimm.. Nasılsın kuşummm

iyi hadi canım ne haberleriymiş bakalım onlar

Sarılalımmm sıkııı sıkıııı Bebeğimm çay içiyorumm gel çay içelimm.. Nasılsın kuşummm
Teletabiiiiiiissss Ohhhh afiyet bal şeker olsun kuşummmmm benim Bnm yerimede hüplet sımsıcakkk çaydan İyiyim allaha şükür tatlım oturuyorum öyle tv izliyorum karagüle bakıyorum Sen nasılsınn naposuuun?

Teletabiiiiiiissss Ohhhh afiyet bal şeker olsun kuşummmmm benim Bnm yerimede hüplet sımsıcakkk çaydan İyiyim allaha şükür tatlım oturuyorum öyle tv izliyorum karagüle bakıyorum Sen nasılsınn naposuuun?
Bende karagüle bakıyorumm kuzumm Artık bi söyleseler şu kadına kendi çocugu oldugu valla ben sölicem haaa
Hüüpletttimm bile kuzucukk

iyi hadi canım ne haberleriymiş bakalım onlar
Askerlikle ilgili kuşum yaa bugün alaya gidip atış yapmışlar.. Hiç kimsecikler %100 hepsini vuramamış bi aşkitom vurmuş Snra albay gelmiş tebrik ederim çağlarcım afferin oğlum falan demiş gazinoya geri döndüklerindede herkes vaaay çağlar fln diye poposunu pohpohlamışlar Öyle yaniiii bende çok mutlu oldm tabii böyle şeyler duyunca Gurur duyuyorum ben aşkımla yaaa

Bende karagüle bakıyorumm kuzumm Artık bi söyleseler şu kadına kendi çocugu oldugu valla ben sölicem haaa
Hüüpletttimm bile kuzucukk
Ohhhhh missss gibiii sağol bibiğimmmmm Ayyy aynen yaaa biz gidip söyleyelim baari her bölümde biri çıkıp söyleme teşebbüsünde bulunuyo amaaa başarı sııffııııırrr En sonunda bastırcaklar seti bizeeee söyleticekler tüm gerçekleriii

Selamlarrr bebişkolar Ahhh çok yoruluyorum bu aralar hep bi koşturmaca içindeyim beynimi oyalamaya çalışıyorm o yüzden selam verip gidiyorum kendinize iyi bakınnn

ahahahaaa sorma kuşumm yaaa Şu kendal ı zaten benzin döküp patlatasım geliyor

Ayy bi forumun albümlerine bakayım dedim millet iyi cesaret koymuş büsürü fotolarınıı

ahahahaaa sorma kuşumm yaaa Şu kendal ı zaten benzin döküp patlatasım geliyor

Ayy bi forumun albümlerine bakayım dedim millet iyi cesaret koymuş büsürü fotolarınıı
Kendal da nası bi isim yaa Aaaaa bende bi keresinde burda paylaşmıştımda fotomuu silmeyi bilmediğimden kalıp gitmiştiiiiii Şimdi nolcakkii

Kendal da nası bi isim yaa Aaaaa bende bi keresinde burda paylaşmıştımda fotomuu silmeyi bilmediğimden kalıp gitmiştiiiiii Şimdi nolcakkii
Ayy kuzum ben bikere paylaştım albüm yapmıştım sonra facede 2 tane resimlerinden sahte profil açıldı resimler sadece burdan çalınabildi başka biyerde yoktu ve buraya yüklediğim resmlerdi. Yöneticilerle irtibata geçtim hemen mesajlardaki albümlerdeki tüm fotoları kaldırttırdım. Bi dahada tırstıgımdan koyamıyom

iyi akşamlar kızlar bende ders çalışıyorum bu aralar inanılmaz yogun beynimin içi girmeyince özlüyorum hepinizi kendinize iyi bakın ALLAHAa emanet olun :) :) :)

Eneeeeeeeeeem inanmıyorum yaaa Ne manyaklar var akideş yaa hangi sapık düşüncelerle böyle bişey yapılırkiii amaç ne yaniii Ay korktum kuzum bende bi daha hiç atmıyim atsam bile siliveriyim hemenciciiiik Sanada geçmiş olsun bebeğim.. Ee o sahte hesaplara noldu peki sonra?

Kuzum bencede koyma koysanda göstermek istediklerin gördükten sonra sil . Ruh hastası çok valla piyasada ya Kuzum bütün arkadaşlarıma yolladım hepsi profilleri şikayet etti tabi bide baya agır mesajlar yollamışlar bitanesi kapatıldı. Diğeride korkudan resimlerin hepsini sildi psikopatlar yaa

Vallaa psikopat ruh hastaları kuzucum yaaa alacaan ağızlarına ağızlarına vurucannn Oran mı istiyo buran mı istiyo Allah korusun böyle sapıklardan bebişimmm bi daha başına gelmesinnnn hatta hiç birimizin gelmesiiin..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…