2014 Yarenleri! :)

Waay waaay waaaay deniz hanim ayran ictik ayrimi dustuuuuk

Ahahahaa hatırlama kız oraları unut Evet kuzum biz bu eylül gibidüşünüyoruz kuzum bakalım nisanda gelince kesinleşicek
Babamlar erken derse bizde 2016 nisanı yapcaz Ay hepimiz birbirimizin düğününe gitsek ne güzel olur yaa . Çalgıcıya deriz
Gelinin Kadınlar Kulubunden arkadaşları sahneye lütfeenn

Damlammmm başağımmmm nerdeydiniz siz yaaaaa Başağımmmm oh oh oh rabbim bozmasın hep böyle mutlu ooool Güzel haberler mi aldın bakalım
Bi kac saat girmedk ayri dustuk hı.d.d denizim sorma ya yengmn msafrleri gelckti pasta yapm dedm kendsne ikrm etsn die bn guzl yapyrm da ayptr sylemesi.d.dnsen naslsn kuzucuum

Kuzularr hoşgeldinizzz Neler oldu bakalım Nasılsınz anlatın gayrii
mutluluk tavan bnde sevkilim sinava girecek liseden sorumlu dersleri varda ayıptır soylemesi komutan cuma gunu gondericekmis istedigin yerde kalabilirsin demis 2 gun carsida olucak yani o cok mutlu tabisi bnde

Kuşuuuuuuum tam sana yazıoduuum eş zamanlı olarak sen bana yazdııııın Kalplerimiz birmişşşşş damlammm nasılsın yavrumm mm nerdeydiiiiinnnn sen bakiyim hıııı
HHahah inan kek yaparken aklmdaydnz kz gercktn icmden dyrm btsn artk su kdkler yarenlerme gidim

Damlammmm başağımmmm nerdeydiniz siz yaaaaa Başağımmmm oh oh oh rabbim bozmasın hep böyle mutlu ooool Güzel haberler mi aldın bakalım
ewet bebeğim cok sukur ya bizim cezamiz vardi 7 gun uzamisti askerlik,komutan uzamicak sadece o gun yemekhaneden haric baska bi yerde daha calisicaksin demis ..ayyyyyy

mutluluk tavan bnde sevkilim sinava girecek liseden sorumlu dersleri varda ayıptır soylemesi komutan cuma gunu gondericekmis istedigin yerde kalabilirsin demis 2 gun carsida olucak yani o cok mutlu tabisi bnde
Ohhh ne güzell kuzumm hasret giderin bol bol

İyiyim kızlar sağolun yoğun ama mutluyum. Hatta keşke daha da yoğun olsam da şafağı takip bile edemesem. Siz nasılsınız? :)
İyiyim allaha şükür kuşummmmm.. Çalışmak çok yi geliyo dimiii Önceden haftasonlarını iple çekerdim ptesilerden nefret ederdim.. Şimdi tam tersi hftasonlarını hiç sevmiorum ptesileri iple çekiyorumm

Bi kac saat girmedk ayri dustuk hı.d.d denizim sorma ya yengmn msafrleri gelckti pasta yapm dedm kendsne ikrm etsn die bn guzl yapyrm da ayptr sylemesi.d.dnsen naslsn kuzucuum
Patalar kekler ohh ohh kızımız oek hamarat yahuu enişte bey yaşadıı

Ahahahaha sevdim bu kadınlar kulübünden arkadaşlarını kuzuu Sen nerdeydin fıstık? Hangi şehirdeydin? Ayyy babanlar eylül için erken derse 2016da çifte düğün var demektir kuzurabbimin izniyle kavuşalım sevdiceklerimizeee..

Benim 14'ünde sınavlarım bitiyor. Hemen Ales' e çalışacağım. Boş durunca kafayı yiyorum ki ben tembelliği seven bir insandım. Benim içinde pazartesi forever :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…