Iyi aksamlar kizlaaar
bn geldim veeee cok mutluyumsiz nasilsiniz bebekler:)
Waay waaay waaaay deniz hanim ayran ictik ayrimi dustuuuukAllah nasip ederse 2016 mayıısss bebeğimmmKasımda dönücek askerden bnm yaarim.. Kır düğünü istiyoruz oyüzden mayıs olarak kararlaştırdıkkkk rabbim bi mani vermezse Buyur gel düğünüme kız beklerimmm Sizin ne zmndı düğün kuşum? Siz sözlüsünüz dimiii hatta kayınvalideciğine anne diyemiyodunnnn.. Bak ben hepsini hatırlıyom
Iyi aksamlar kizlaaar
Damlammmm başağımmmm nerdeydiniz siz yaaaaabn geldim veeee cok mutluyumsiz nasilsiniz bebekler:)
Hos gordum kz cok yorgnm sdce.d sn naslsn bakemmKuzularr hoşgeldinizzzNeler oldu bakalım Nasılsınz anlatın gayrii
Ahahahaa hatırlama kız oraları unutAllah nasip ederse 2016 mayıısss bebeğimmmKasımda dönücek askerden bnm yaarim.. Kır düğünü istiyoruz oyüzden mayıs olarak kararlaştırdıkkkk rabbim bi mani vermezse Buyur gel düğünüme kız beklerimmm Sizin ne zmndı düğün kuşum? Siz sözlüsünüz dimiii hatta kayınvalideciğine anne diyemiyodunnnn.. Bak ben hepsini hatırlıyom
Kuşuuuuuuum tam sana yazıoduuum eş zamanlı olarak sen bana yazdııııınWaay waaay waaaay deniz hanim ayran ictik ayrimi dustuuuuk
Bi kac saat girmedk ayri dustuk hı.d.d denizim sorma ya yengmn msafrleri gelckti pasta yapm dedm kendsne ikrm etsn die bn guzl yapyrm da ayptr sylemesi.d.dnsen naslsn kuzucuumDamlammmm başağımmmm nerdeydiniz siz yaaaaaBaşağımmmm oh oh oh rabbim bozmasın hep böyle mutlu ooool Güzel haberler mi aldın bakalım
mutluluk tavan bnde sevkilim sinava girecek liseden sorumlu dersleri varda ayıptır soylemesiKuzularr hoşgeldinizzzNeler oldu bakalım Nasılsınz anlatın gayrii
neden yoruldun bebeğim bu kadarHos gordum kz cok yorgnm sdce.d sn naslsn bakemm
HHahah inan kek yaparken aklmdaydnz kz gercktn icmden dyrm btsn artk su kdkler yarenlerme gidimKuşuuuuuuum tam sana yazıoduuum eş zamanlı olarak sen bana yazdııııınKalplerimiz birmişşşşş damlammm nasılsın yavrumm mm nerdeydiiiiinnnn sen bakiyim hıııı
ewet bebeğim cok sukur ya bizim cezamiz vardi 7 gun uzamisti askerlik,komutan uzamicak sadece o gun yemekhaneden haric baska bi yerde daha calisicaksin demis ..ayyyyyyDamlammmm başağımmmm nerdeydiniz siz yaaaaaBaşağımmmm oh oh oh rabbim bozmasın hep böyle mutlu ooool Güzel haberler mi aldın bakalım
Ohhh ne güzell kuzumm hasret giderin bol bolmutluluk tavan bnde sevkilim sinava girecek liseden sorumlu dersleri varda ayıptır soylemesikomutan cuma gunu gondericekmis istedigin yerde kalabilirsin demis 2 gun carsida olucak yani o cok mutlu tabisi bnde
İyiyim allaha şükür kuşummmmm.. Çalışmak çok yi geliyo dimiiiİyiyim kızlar sağolun yoğun ama mutluyum. Hatta keşke daha da yoğun olsam da şafağı takip bile edemesem. Siz nasılsınız? :)
Gordum gordum haha kz kek kurabye yaptm ydngmn msafrleri gelck die yorldm haneden yoruldun bebeğim bu kadarBende iyiym kuzum topikte başbaşa romantik anlar yaşadık Deniz le
Patalar kekler ohh ohh kızımız oek hamarat yahuu enişte bey yaşadııBi kac saat girmedk ayri dustuk hı.d.d denizim sorma ya yengmn msafrleri gelckti pasta yapm dedm kendsne ikrm etsn die bn guzl yapyrm da ayptr sylemesi.d.dnsen naslsn kuzucuum
hic konusmasakta olur ya o hava alicak ya cok huzurluyumOhhh ne güzell kuzumm hasret giderin bol bol
Hee ondan sisyor ya ayi gbi o yuzden hahahaPatalar kekler ohh ohh kızımız oek hamarat yahuu enişte bey yaşadıı
Ahahahaha sevdim bu kadınlar kulübünden arkadaşlarını kuzuuAhahahaa hatırlama kız oraları unutEvet kuzum biz bu eylül gibidüşünüyoruz kuzum bakalım nisanda gelince kesinleşicek
Babamlar erken derse bizde 2016 nisanı yapcazAy hepimiz birbirimizin düğününe gitsek ne güzel olur yaa . Çalgıcıya deriz
Gelinin Kadınlar Kulubunden arkadaşları sahneye lütfeenn
Basagiiimmhic konusmasakta olur ya o hava alicak ya cok huzurluyum
İyiyim allaha şükür kuşummmmm.. Çalışmak çok yi geliyo dimiiiÖnceden haftasonlarını iple çekerdim ptesilerden nefret ederdim.. Şimdi tam tersi hftasonlarını hiç sevmiorum ptesileri iple çekiyorumm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?