Aminn kuzucummm ay kuzu bide bi görseydinn fotolarımın altına erkekler sapıkca yorumlar yapmış hep oda teşekkür ederim canım çok sağolun flan yazmış iğrençti yaa..Vallaa psikopat ruh hastaları kuzucum yaaa alacaan ağızlarına ağızlarına vurucannnOran mı istiyo buran mı istiyo Allah korusun böyle sapıklardan bebişimmm bi daha başına gelmesinnnn hatta hiç birimizin gelmesiiin..
Ahahahahah seni çoookkkk seviyooom aşkitoooom yazdır
ohh maşallah kuzummm iyi hadi çok sevindimmmAskerlikle ilgili kuşum yaa bugün alaya gidip atış yapmışlar.. Hiç kimsecikler %100 hepsini vuramamış bi aşkitom vurmuşSnra albay gelmiş tebrik ederim çağlarcım afferin oğlum falan demiş gazinoya geri döndüklerindede herkes vaaay çağlar fln diye poposunu pohpohlamışlar Öyle yaniiii bende çok mutlu oldm tabii böyle şeyler duyunca Gurur duyuyorum ben aşkımla yaaa
Ayyyyy hayıııııır yaaaa iğrençççç ötesiiiii pis sapıklaaaaarAminn kuzucummm ay kuzu bide bi görseydinn fotolarımın altına erkekler sapıkca yorumlar yapmış hep oda teşekkür ederim canım çok sağolun flan yazmış iğrençti yaa..
Kimsenin basına gelmesin inşallahh..
Kamuhe nerdesinn gızzz
Sağol bitanemmmmmohh maşallah kuzummm iyi hadi çok sevindimmm
İyi akşamlar kızzz bu ne suraaaaatİyi aksamlaaaar
Harbii gızzz nerde bu milletAyyyyy hayıııııır yaaaa iğrençççç ötesiiiii pis sapıklaaaaarYaaa damlamız yok bugün valla nerelere gitttibilmem Hatta kimsecikler yok bugünnn.. Bizden habersiz program mı yaptılar kız bunlar
Elbet dönüp dolaşıp gelicekleri yer kadınlar dükkanı.. Soralım hesabını kız bunu yanlarına bırakmayalımHarbii gızzz nerde bu milletHesabını soralım gelincee
Aynen kuzum valla bizi bir başımıza bıraktılarElbet dönüp dolaşıp gelicekleri yer kadınlar dükkanı.. Soralım hesabını kız bunu yanlarına bırakmayalım
iyi akşamlar canım .Sanırım ondan yada herkez gezmelerdeİyi akşamlar kızlar. Herkes yoğun bir haftayı geride bıraktı ondan yoklar sanırım.
Aaa a ama aşkolsun kuzuuu unutup duruyosuuuuun söylemicem işteAynen kuzum valla bizi bir başımıza bıraktılarKuzu bu arada sen sözlü yada nişanlımıydın unuttum ben kız
İyi akşamlar tatlımmmm.. nasılsııııııınİyi akşamlar kızlar. Herkes yoğun bir haftayı geride bıraktı ondan yoklar sanırım.
bu sonn bidaha sormammmm gızz valla bakkAaa a ama aşkolsun kuzuuu unutup duruyosuuuuun söylemicem işteHhihihihihi Nişanlıyım bebeğim beeeen
Hadi yaa kuzu bu evci izni acemlkte olmuomu bnm ki glmsti kaldgi yerden bi adres gostererkBaşımın ağrısı geçmedi damlam yaa bide evci iznine çıkartmak istiyoduk aşkımı sanırım çıkartamıycaz
iyi akşamlar canım .Sanırım ondan yada herkez gezmelerdeSen nasılsın
İyi akşamlar tatlımmmm.. nasılsııııııın
Allah nasip ederse 2016 mayıısss bebeğimmmbu sonn bidaha sormammmm gızz valla bakkDüğün ne zaman kuzum belli mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?