damlammmBasagiiimm
aminnn kuzucummmmAhahahaha sevdim bu kadınlar kulübünden arkadaşlarını kuzuuSen nerdeydin fıstık? Hangi şehirdeydin? Ayyy babanlar eylül için erken derse 2016da çifte düğün var demektir kuzu rabbimin izniyle kavuşalım sevdiceklerimizeee..
"R"leri bastıra bastıra söylüyo bebeğim "E"leride açık e..Mesela biz "bi yere gidiyolar" deriz ya.. arkadaşım "bir yere gidiyorrlar" diyo falan Çok hoşuma gidiyo
Hani bize yok muuuuuu kek börek pasta çörekkk? Hmmmm canımı istetdinn becerikli kuzucummmmBi kac saat girmedk ayri dustuk hı.d.d denizim sorma ya yengmn msafrleri gelckti pasta yapm dedm kendsne ikrm etsn die bn guzl yapyrm da ayptr sylemesi.d.dnsen naslsn kuzucuum
Ahahaha yirim kız ben senineden yoruldun bebeğim bu kadarBende iyiym kuzum topikte başbaşa romantik anlar yaşadık Deniz le
Oooooohhhhh hadi gözünaydın kuzucummmmmmmmewet bebeğim cok sukur ya bizim cezamiz vardi 7 gun uzamisti askerlik,komutan uzamicak sadece o gun yemekhaneden haric baska bi yerde daha calisicaksin demis ..ayyyyyy
Kuzucuk goryonmu 1 2 saat bilemedn 3 4 saat girmedk unutlyorzdamlammm
Yaln olsaydk keske yapardm kz hatta resmini atym braz yenms ama olsun hahaha.dHani bize yok muuuuuu kek börek pasta çörekkk? Hmmmm canımı istetdinn becerikli kuzucummmm
Ahahaha yirim kız ben seniSeninle başbaşa kalmakta güzeldi kuşuuummmm
Oooooohhhhh hadi gözünaydın kuzucummmmmmmm
Eneeeeem çok severim ben antalyanın insanlarıınııııı.. Gazipaşalı bi arkadaşım var sımsıcaaaak çok iyi bi hatuuunaminnn kuzucummmmKavuşalımmm evliler topiğimize geçelim Kuzum Alanya da yaşıyorum ben
Ahahah bak dogru tatlm benmde bı arkadasn erkek arkadası mersnlı ıste o da R lerı bastryo Yapıyorrlar dedıgı aklıma geldı mesela :)))
saol bebeğimHani bize yok muuuuuu kek börek pasta çörekkk? Hmmmm canımı istetdinn becerikli kuzucummmm
Ahahaha yirim kız ben seniSeninle başbaşa kalmakta güzeldi kuşuuummmm
Oooooohhhhh hadi gözünaydın kuzucummmmmmmm
ewet denizim unutmus hmn biziKuzucuk goryonmu 1 2 saat bilemedn 3 4 saat girmedk unutlyorznaslsn bebegim
Akademisyenlik mi düşünüyosun kuzucuuuum? Bak sevdiceklerin askerde oluşu güzel şeylere vesile oluyoooBenim 14'ünde sınavlarım bitiyor. Hemen Ales' e çalışacağım. Boş durunca kafayı yiyorum ki ben tembelliği seven bir insandım. Benim içinde pazartesi forever :)
Havadan olsa gerek yavrum yazın buharlaşıyoruz sıcaktanEneeeeem çok severim ben antalyanın insanlarıınııııı.. Gazipaşalı bi arkadaşım var sımsıcaaaak çok iyi bi hatuuun
Çok hoş dimi kuşummmm
hahahaaa bak yaa nediyooHee ondan sisyor ya ayi gbi o yuzden hahaha
Kuzucuk goryonmu 1 2 saat bilemedn 3 4 saat girmedk unutlyorznaslsn bebegim
Aaaaaaaewet denizim unutmus hmn biziçok çok çok iim sen nasılsın damlamm
Yazın harbi felaket sizin orası kuzuHavadan olsa gerek yavrum yazın buharlaşıyoruz sıcaktan
Aynen bitanem yaa çok fena valla zorunlu kalmadıkça gündüz vaktnde dışarı çıkılmaz pekYazın harbi felaket sizin orası kuzuIyyy şekerli su dökülmüş gibi yapış yapış oluyo insanın vücuutu
tmm tmm kiyamam denizim grip mi oldun senAaaaaaaKim? Kimi? Nerde? Ne zaman? Kiminle? Ne ile? Ne için unutmuuuuuuuşşşşş Şunlara bak seeeen yaaa ben hasta, grip bi kızım tamam mı? Bnmle ilgilenin lütfeeeen
Antalyaya geldim kuzucum 3-4 kere birinde aşkımla tatil içindiiiiiiAynen bitanem yaa çok fena valla zorunlu kalmadıkça gündüz vaktnde dışarı çıkılmaz pek
Geldin mi buralara hiç kuzu
Sev beni iştee sarıl banaaa ilgiye ihtiyacım var benimmmmmtmm tmm kiyamam denizim grip mi oldun sengeee bakim
Oyyy ne güzell kuzummmAntalyaya geldim kuzucum 3-4 kere birinde aşkımla tatil içindiiiiiiseviyorum antalyayı ve güzel ilçeleriniiiii
Ayyyyu ne güzeeeeellll benim güzelll antalya gelini arkadaşıııımmmOyyy ne güzell kuzummmBende alanya da yaşıyorum ama antalya ya gelin gidicem kuzum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?