2014 Yarenleri! :)

aminnn kuzucummmm Kavuşalımmm evliler topiğimize geçelim Kuzum Alanya da yaşıyorum ben

"R"leri bastıra bastıra söylüyo bebeğim "E"leride açık e.. Mesela biz "bi yere gidiyolar" deriz ya.. arkadaşım "bir yere gidiyorrlar" diyo falan Çok hoşuma gidiyo

Ahahah bak dogru tatlm benmde bı arkadasn erkek arkadası mersnlı ıste o da R lerı bastryo Yapıyorrlar dedıgı aklıma geldı mesela :)))

Bi kac saat girmedk ayri dustuk hı.d.d denizim sorma ya yengmn msafrleri gelckti pasta yapm dedm kendsne ikrm etsn die bn guzl yapyrm da ayptr sylemesi.d.dnsen naslsn kuzucuum
Hani bize yok muuuuuu kek börek pasta çörekkk? Hmmmm canımı istetdinn becerikli kuzucummmm
neden yoruldun bebeğim bu kadar Bende iyiym kuzum topikte başbaşa romantik anlar yaşadık Deniz le
Ahahaha yirim kız ben seni Seninle başbaşa kalmakta güzeldi kuşuuummmm
ewet bebeğim cok sukur ya bizim cezamiz vardi 7 gun uzamisti askerlik,komutan uzamicak sadece o gun yemekhaneden haric baska bi yerde daha calisicaksin demis ..ayyyyyy
Oooooohhhhh hadi gözünaydın kuzucummmmmmmm

Hani bize yok muuuuuu kek börek pasta çörekkk? Hmmmm canımı istetdinn becerikli kuzucummmm

Ahahaha yirim kız ben seni Seninle başbaşa kalmakta güzeldi kuşuuummmm

Oooooohhhhh hadi gözünaydın kuzucummmmmmmm
Yaln olsaydk keske yapardm kz hatta resmini atym braz yenms ama olsun hahaha.d

aminnn kuzucummmm Kavuşalımmm evliler topiğimize geçelim Kuzum Alanya da yaşıyorum ben
Eneeeeem çok severim ben antalyanın insanlarıınııııı.. Gazipaşalı bi arkadaşım var sımsıcaaaak çok iyi bi hatuuun
Ahahah bak dogru tatlm benmde bı arkadasn erkek arkadası mersnlı ıste o da R lerı bastryo Yapıyorrlar dedıgı aklıma geldı mesela :)))
Çok hoş dimi kuşummmm

Benim 14'ünde sınavlarım bitiyor. Hemen Ales' e çalışacağım. Boş durunca kafayı yiyorum ki ben tembelliği seven bir insandım. Benim içinde pazartesi forever :)
Akademisyenlik mi düşünüyosun kuzucuuuum? Bak sevdiceklerin askerde oluşu güzel şeylere vesile oluyooo Ben hastalarıma 4 elle sarıldım sende derslerineee

Kuzucuk goryonmu 1 2 saat bilemedn 3 4 saat girmedk unutlyorz naslsn bebegim
ewet denizim unutmus hmn bizi çok çok çok iim sen nasılsın damlamm
Aaaaaaa Kim? Kimi? Nerde? Ne zaman? Kiminle? Ne ile? Ne için unutmuuuuuuuşşşşş Şunlara bak seeeen yaaa ben hasta, grip bi kızım tamam mı? Bnmle ilgilenin lütfeeeen

Oyyy ne güzell kuzummm Bende alanya da yaşıyorum ama antalya ya gelin gidicem kuzum
Ayyyyu ne güzeeeeellll benim güzelll antalya gelini arkadaşıııımmm Bende aydına gelin gidicem ama zaten aydınlıyım hihihihi Gerçi bende aydının ilçesidenim nişanlım merkezden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…