2014 Yarenleri! :)

Aaaaa kuzum biz zamansız ile görüşcez 10 ocakta sende gelir misin :)

Sanırım kuzum oydu :) oyacak beni unuttum diye hem yesmceyhn da kartalda oturuyormuşşş:)
kuzum huzura erdım Belçika'da yasıyor ocak gıbı gelicek istye o zmndan bahsediyodu..ysmcyhnda çorluda yasıyo:)

Siz de iyi olun kuzucuuum, arayamıyor mu canım sıkıntılı mı ankesörler, çok geçmiş olsun bebeğim bu operasyon durumlarına sevinsem mi üzülsem mi bilemiyorum ama rapor olursa, sizin adınıza çok sevinirim tatlıım Ben de geldiğinde rapor mu alsak diyorum özel hastaneden ama sevdicek istemiyor Neymiiiiş komutanına ayıp olurmuş

ins kuzum...ya bnm sevdicek yemekhanede pazar gunleri yogun oluyo aradi biraz önce cok şükür. ..valla bnde sevilsemmi uzulsem mi bilmiyorum ama gelicek olmasi sevindiriyo bni balim bnm bildigim kadariyla özel hastaneden alinan raporlar geçerli olmuyo, askeri hastaneden almasi lazim diye biliyorum

bilmiorum artık canım bugün hiç aramadı komutanın numarası var genç 28-29 yaşlarında falan. Whatsapı var sızce yazsam saçmalamış olurmuyum ? çok merak edıyorum ama
Bence yazma canim numarasi sende ne gezio ki. Kiskancsa senin ki sonrleneblr bu duruma ogrendgnde bence

Bence yazma canim numarasi sende ne gezio ki. Kiskancsa senin ki sonrleneblr bu duruma ogrendgnde bence
kndı demıstı kydet acıl bır sey olursa yazarsın dıye neyse yarına saklayayım bu hakkımı cok sormak ıstıyorum hep boyle gunde sadece 5 dk lıgına mı tlfnlarını vereceksınız dıye.. off cıldırıcam kızlar halınıze sukredın vallahı

kuzu HuzuraErdim o ocak ayında Avrupa'nın obur ucuna gelicek :) sen karıştırdın

Anammm hiç iyi değilim hemde kaçılayım kenara onca Yağmuru yedim normal böyle olmam :)

bilmiorum artık canım bugün hiç aramadı komutanın numarası var genç 28-29 yaşlarında falan. Whatsapı var sızce yazsam saçmalamış olurmuyum ? çok merak edıyorum ama

Bence yazma.. Komutanda olsa hepsi pislik nefret ediyorm ben komutanlardan sevdiceğim anlatıyorda neyse bişi demicem ama Sn yazma askerin kıskanmaz mı?

Cnm bn 1hafta konusmadgm.gunleri bilrm.senin gene iyi.bnce sen haline sukret skma canink arar musait oldgnda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…