kuzum huzura erdım Belçika'da yasıyor ocak gıbı gelicek istye o zmndan bahsediyodu..ysmcyhnda çorluda yasıyo:)Aaaaa kuzum biz zamansız ile görüşcez 10 ocakta sende gelir misin :)
Sanırım kuzum oydu :) oyacak beni unuttum diyehem yesmceyhn da kartalda oturuyormuşşş:)
ohh harıka hep ii olun kuzum..bnm sevdicek aramadı en son cumartesı konuştuk..parmağından operasyon gcırıcek 10 gun rapor verırler dıye düşünüyoruz oyle olursa gelcek 10 gnlğüne mayısta da ızın kullanıcak..rapor ışı olmazsa subatta ızne gelicek..bizim durumlar karışık bıraz :)
kuzum huzura erdım Belçika'da yasıyor ocak gıbı gelicek istye o zmndan bahsediyodu..ysmcyhnda çorluda yasıyo:)
Ne yapiyon tatlimbebeğim
Iyi aksamlar cnmİyi akşamlar
Napim baci oturuyorm sen:)Napiyon bacım
Sana oyle gelyr canmiyi akşamlar yarenlerrrzaman durdu ya durduuu
ins kuzum...ya bnm sevdicek yemekhanede pazar gunleri yogun oluyo aradi biraz önce cok şükür. ..valla bnde sevilsemmi uzulsem mi bilmiyorum ama gelicek olmasi sevindiriyo bniSiz de iyi olun kuzucuuum, arayamıyor mu canım sıkıntılı mı ankesörler, çok geçmiş olsun bebeğim bu operasyon durumlarına sevinsem mi üzülsem mi bilemiyorum ama rapor olursa, sizin adınıza çok sevinirim tatlıımBen de geldiğinde rapor mu alsak diyorum özel hastaneden ama sevdicek istemiyor Neymiiiiş komutanına ayıp olurmuş
kuzu HuzuraErdim o ocak ayında Avrupa'nın obur ucuna gelicek :) sen karıştırdınKimdi yaaa ozaman Avrupanın diğer ucunda oturan yaa:) eee eski kartallıyız dedi anam sanırım iyi değilim ahaha
bilmiorum artık canım bugün hiç aramadı komutanın numarası var genç 28-29 yaşlarında falan. Whatsapı var sızce yazsam saçmalamış olurmuyum ? çok merak edıyorum amaSana oyle gelyr canm
Bence yazma canim numarasi sende ne gezio ki. Kiskancsa senin ki sonrleneblr bu duruma ogrendgnde bencebilmiorum artık canım bugün hiç aramadı komutanın numarası var genç 28-29 yaşlarında falan. Whatsapı var sızce yazsam saçmalamış olurmuyum ? çok merak edıyorum ama
Ben de oturuyorum oyle :)Napim baci oturuyorm sen:)
kndı demıstı kydet acıl bır sey olursa yazarsın dıyeBence yazma canim numarasi sende ne gezio ki. Kiskancsa senin ki sonrleneblr bu duruma ogrendgnde bence
Iyi afferm:)Ben de oturuyorum oyle :)
kuzu HuzuraErdim o ocak ayında Avrupa'nın obur ucuna gelicek :) sen karıştırdın
bilmiorum artık canım bugün hiç aramadı komutanın numarası var genç 28-29 yaşlarında falan. Whatsapı var sızce yazsam saçmalamış olurmuyum ? çok merak edıyorum ama
Cnm bn 1hafta konusmadgm.gunleri bilrm.senin gene iyi.bnce sen haline sukret skma canink arar musait oldgndakndı demıstı kydet acıl bır sey olursa yazarsın dıyeneyse yarına saklayayım bu hakkımı cok sormak ıstıyorum hep boyle gunde sadece 5 dk lıgına mı tlfnlarını vereceksınız dıye.. off cıldırıcam kızlar halınıze sukredın vallahı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?