haftaya aksılık olmazsa cumartesi olur kuzum o gun sınavım yok sanada uyarsa tabi
kuzum finallerim ıkısıde pazar günü cumartesi bosum yanı ...17 ocak haftası derken tatlımHaftaya finallerim var demiştin kuzum:) haftaya Cumartesi çalışmıyorum zaten tatlım ama 17 ocak haftası işten 4te çıkıyorm balım sana uyar mı?
İyi akşamlarrr kızlar, bugün üstümde bir tembellikkk, hava kötü ben kötü
ay hva cidden daraltıyo ınsanı :)İyi akşamlarrr kızlar, bugün üstümde bir tembellikkk, hava kötü ben kötü
kızz senn profıldekı resım ..sız mısınz :)Sen mi ben mi kuzuburada seller gidiyor yukarlarda kar yağıyor :) biraz Karışık
Sen mi ben mi kuzuburada seller gidiyor yukarlarda kar yağıyor :) biraz Karışık
ay hva cidden daraltıyo ınsanı :)
kuzum finallerim ıkısıde pazar günü cumartesi bosum yanı ...17 ocak haftası derken tatlım
hadii ya senı baya etkılemıs o zmn kuzu ...enişte bey nasıllar :)İstanbulda mısınız canım pendik falan deniyorÇorluda yağış kesildi ama kar yağacak diyorlar buz gibi
Baş ağrısı falan da yaptı bana ya
İstanbulda mısınız canım pendik falan deniyorÇorluda yağış kesildi ama kar yağacak diyorlar buz gibi
Baş ağrısı falan da yaptı bana ya
o da olur kuzu farketmez cumartesı olmazsa haftaıcı gelirim bn 5 te ckıyorum ıstenHeee :) tamam canım 10 ocakta buluşalım ozamn önümüzdeki hafta :) 12 - 17 ocak haftası 8-16 çalışıyorum da onu demek istedim:)
cokkk şekerr yaaaEvet kuzummm
o da olur kuzu farketmez cumartesı olmazsa haftaıcı gelirim bn 5 te ckıyorum ısten
tmm kuzu anlaştıkk10 ocak diyelim kuzu bizzz en iyisi :)
tmm kuzu anlaştıkk
hadii ya senı baya etkılemıs o zmn kuzu ...enişte bey nasıllar :)
Aynen canım ben Pendik'te oturuyorum
anamm kım o o da gelsin :)) huzura erdım ıcın mı dıyosun bebeğimIstanbulda olan bir yaren daha vardı kuzu ilk konuyu başlatan ayy unuttum
Gece konuştuk en son iyiydi canım çok şükür, bugün daha konuşamadım işler yoğun herhaldeSenin sevdiceğin nasıll ne zaman geliyor
Ben de kartal da oturdum tatlım babamlar kartal ın eskilerindendir, iyi bilirim kartal pendik gittik gittik geldik
anamm kım o o da gelsin :)) huzura erdım ıcın mı dıyosun bebeğim
ohh harıka hep ii olun kuzum..bnm sevdicek aramadı en son cumartesı konuştuk..parmağından operasyon gcırıcek 10 gun rapor verırler dıye düşünüyoruz oyle olursa gelcek 10 gnlğüne mayısta da ızın kullanıcak..rapor ışı olmazsa subatta ızne gelicek..bizim durumlar karışık bıraz :)Gece konuştuk en son iyiydi canım çok şükür, bugün daha konuşamadım işler yoğun herhaldeSenin sevdiceğin nasıll ne zaman geliyor
Ben de kartal da oturdum tatlım babamlar kartal ın eskilerindendir, iyi bilirim kartal pendik gittik gittik geldik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?