haklısın vallaha ne dıyeyımCnm bn 1hafta konusmadgm.gunleri bilrm.senin gene iyi.bnce sen haline sukret skma canink arar musait oldgnda
Iyi afferm:)
iyi yağdı bugün kuzu yaaa :)Anammm hiç iyi değilim hemde kaçılayım kenaraonca Yağmuru yedim normal böyle olmam :)
Bence yazma.. Komutanda olsa hepsi pislik nefret ediyorm ben komutanlardan sevdiceğim anlatıyorda neyse bişi demicemama Sn yazma askerin kıskanmaz mı?
Blmyrm cnm :) nasl istysan yolla bnce ama dusun ne yollcgni:)Uf ben sevdicege ne hediye yollasam yaa yoksa yollamasam mi .d
aha bayılıyorum oyle mağazalara,ic çamaşırlara zaafim varSelam kızlarrr yavaş yavaşş karlar düşüyor çok güzel bi görüntü var dışarıdaBu soğukta alışverişe gittim pentide %50 indirim var kaçırmayınn derim güzel güzel panduflar aldımm çeyizime
iyi yağdı bugün kuzu yaaa :)
Bacuuuu
Skma canini:)haklısın vallaha ne dıyeyım
Blmyrm cnm :) nasl istysan yolla bnce ama dusun ne yollcgni:)
aha bayılıyorum oyle mağazalara,ic çamaşırlara zaafim var
bulamadım :)
bulamadım :)
tuzlada çalışıyorum canim yakin evime...yrnda bi arkadasla pendige ewkura gelcz şimdiden gözümde büyüdü vallaVeee ben o Yağmurda ıslandım kuzuuuu :'( sen nerde çalışıyordun canım?
Naparsın yahu tatlımm sesin soluğun çıkmaz hiiiç
ic çamaşırı magazasina girersem hayatta elim bos cikmam, tutamıyorm kndimiAynen kuzuuu benimde koleksiyonum var
kuzu bi arkadasim sevgilisine renk renk kalp kağıtlar kesip renkli kurdelayla baglamisti içine de minik minik notlar yazmistiYaaaa bende yollayacam ama bulamıyorum ne yollasam bu akşam ne yollasam diye bakınmaya çıktım kendime bir şeyler aldım geldim :) Giderken her şeyini verdim yemin törenine gittiğimde verdim bi kerede kargo yolladım artık hiçbir şey gelmiyor aklımaaa
tuzlada çalışıyorum canim yakin evime...yrnda bi arkadasla pendige ewkura gelcz şimdiden gözümde büyüdü valla
yrnn dahada soguk olcakmis diyolar bebeğim ya ondanGelin kuzuu :) niye buyudi Tatlim ne guzel gezicen :)
yrnn dahada soguk olcakmis diyolar bebeğim ya ondansen geliyon mu hic bizim bu tarafa
ooo ters yerde çalışıyomussun tatlım. ..bn hmn tuzla istasyonda oturuyorum :)Hmmm gitmek zorunda mısın canımÇayırovaya çalışıyorum kuzu ben hep sİzin oradan geçiyorum Tuzla'nın neresindesin:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?