- 26 Haziran 2014
- 3.556
- 3.254
- 248
bunada sukur canimSevdicek dün açtı telefonu şarj edecek yer bulamamış1 saat falan açık kaldı mesajlaştık kapandı telefon konuşamadık bile
![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bunada sukur canimSevdicek dün açtı telefonu şarj edecek yer bulamamış1 saat falan açık kaldı mesajlaştık kapandı telefon konuşamadık bile
![]()
gecmiyo mu bebeğim yani zamn zamn cikip kayip mi oluyo yoksa hic gitmiyo mu
Canm benım annemde de var bana hep dıo senın yuzunden oldu hep cok strese sokuomusum onu :) Canm bosver kafana takma hıc ben annemn yuzundeknı fln farketmyrm bıle hıc
gunaydin canlarimmm, bu sefer bi gunaydin alirim insallah :)
Sağol bebişimmmmYok canım onu bıraktım kullanmıştım ama şimdi başka kullanıcam
Ooo hamarat denizzz:) naptın menü nedir
Hmmmbelki kalanlar sökülmüştür sanırım bilemedim kuzum
![]()
Demetimmmmmm günaydın bitanemmmmmmmmmmmmgunaydin canlarimmm, bu sefer bi gunaydin alirim insallah :)
Günaydın yeşimimmmm.. Kıyamamki ben sana bbeğimmmyüzümdeki ve bacaklarımdakileri ben de takmıyorum canım çünkü çok küçükler çok şükür.. ama malum bölgedekileri çok kafaya takıyorum..
Günaydın canıııımmm.. Ohh maşallah allah bozmasın hep iyi olungünaydın günaydın günaydınn..ay ben bugün pek mutluyum akşam askerimle konuştum iim dedi rahatım dedi inşallah hep böyle devam eder..sizler nasıslınız kuzular:)
Günaydın yeşimimmmm.. Kıyamamki ben sana bbeğimmmTakma kafana yaa taktıkça daha kötü olur
bak şöyle düşün.. Herkesten farkı bi guguşa sahipsin bebeğim
Herkeste yok seninkisi gibi malum şeyy
Sen özel bi kızsın babyyyy
![]()
günaydın günaydın günaydınn..ay ben bugün pek mutluyum akşam askerimle konuştum iim dedi rahatım dedi inşallah hep böyle devam eder..sizler nasıslınız kuzular:)
Günaydın canıııımmm.. Ohh maşallah allah bozmasın hep iyi olunBen heyecanlıyım akşama kayınvalidem ve abimiz bana misafir olucaklar
![]()
canımm hep böyle mutlu ol inşallahaskerin rahat etsin senin de kafan rahat etsin premmsesss
![]()
amin birtanem hepimiz mutlu olalaım canım ..sen ansılsın ..
çok şükür iyiyim canım, dün akşam egzersiz yaparken biraz belimi incittim herhalde hafif ağrım var![]()
aman dikkat et canım geçmiş olsun ....
teşekkür ederim canım
bende şu basenleri nasıl yok edecem diye düşünüyorum sinir oluyorum bir ara her akşam hareket yapıyordum onuda bıraktım ...aman dedim ama olmuyor pantolan giyince yanlar sandal gibi çıkıyor![]()
Sağol bebişimmmmMenüüüm çorba fırında poşette tavuk baget pilav zeytinyağlı olarak bamya bide patlıcanlı cevizli bi meze ve salata kuzucuk
Akşam çayın yanınada börek ve sadrazam lokumu
![]()
Sevdicek dün açtı telefonu şarj edecek yer bulamamış1 saat falan açık kaldı mesajlaştık kapandı telefon konuşamadık bile
![]()