2014 Yarenleri! :)

Canm benım annemde de var bana hep dıo senın yuzunden oldu hep cok strese sokuomusum onu :) Canm bosver kafana takma hıc ben annemn yuzundeknı fln farketmyrm bıle hıc

yüzümdeki ve bacaklarımdakileri ben de takmıyorum canım çünkü çok küçükler çok şükür.. ama malum bölgedekileri çok kafaya takıyorum..

Yok canım onu bıraktım kullanmıştım ama şimdi başka kullanıcam :KK43:

Ooo hamarat denizzz:) naptın menü nedir :KK43:

Hmmm :KK43: belki kalanlar sökülmüştür sanırım bilemedim kuzum :KK43:
Sağol bebişimmmm:KK51: Menüüüm çorba fırında poşette tavuk baget pilav zeytinyağlı olarak bamya bide patlıcanlı cevizli bi meze ve salata kuzucuk:kk77::kk77::kk77: Akşam çayın yanınada börek ve sadrazam lokumu:kk77:

günaydın günaydın günaydınn..ay ben bugün pek mutluyum akşam askerimle konuştum iim dedi rahatım dedi inşallah hep böyle devam eder..sizler nasıslınız kuzular:)

yüzümdeki ve bacaklarımdakileri ben de takmıyorum canım çünkü çok küçükler çok şükür.. ama malum bölgedekileri çok kafaya takıyorum..
Günaydın yeşimimmmm.. Kıyamamki ben sana bbeğimmm:KK43: Takma kafana yaa taktıkça daha kötü olur:KK43: bak şöyle düşün.. Herkesten farkı bi guguşa sahipsin bebeğim:KK53: Herkeste yok seninkisi gibi malum şeyy:KK53: Sen özel bi kızsın babyyyy:oops:

günaydın günaydın günaydınn..ay ben bugün pek mutluyum akşam askerimle konuştum iim dedi rahatım dedi inşallah hep böyle devam eder..sizler nasıslınız kuzular:)
Günaydın canıııımmm.. Ohh maşallah allah bozmasın hep iyi olun:nazar: Ben heyecanlıyım akşama kayınvalidem ve abimiz bana misafir olucaklar:KK45:

Günaydın yeşimimmmm.. Kıyamamki ben sana bbeğimmm:KK43: Takma kafana yaa taktıkça daha kötü olur:KK43: bak şöyle düşün.. Herkesten farkı bi guguşa sahipsin bebeğim:KK53: Herkeste yok seninkisi gibi malum şeyy:KK53: Sen özel bi kızsın babyyyy:oops:

nasılsın fıstığımmm :KK19:
yerimm seni ya hihihih :oops: özel özel çoookk özelll :KK53: bakalım nasipse evlenince problem olacak mı bu mevzuuu, aslında bunu takıyorum kafaya :KK53:

canımm hep böyle mutlu ol inşallah :KK68: askerin rahat etsin senin de kafan rahat etsin premmsesss :KK37::KK23:

bende şu basenleri nasıl yok edecem diye düşünüyorum sinir oluyorum bir ara her akşam hareket yapıyordum onuda bıraktım ...aman dedim ama olmuyor pantolan giyince yanlar sandal gibi çıkıyor :D

benim de basen problemim var her kadın gibi ama zayıf olduğum için şuanlık rahatsız etmiyor :KK48: popo sıkılaştırmak üst bacak sıkılaştırmak için yapıyorum ve ayva göbeği problemim var :KK53: yapıyoruz bakalım inşallah yaza sımsıkı sımsıkı taşşş gibi oluruz :KK48:

Sağol bebişimmmm:KK51: Menüüüm çorba fırında poşette tavuk baget pilav zeytinyağlı olarak bamya bide patlıcanlı cevizli bi meze ve salata kuzucuk:kk77::kk77::kk77: Akşam çayın yanınada börek ve sadrazam lokumu:kk77:

Orada üzgün sıfat olmuş denizim ama sabahın köründe yazdım affet :KK30:oooooooo bende geliyooom Allah'ın kulunu alırsınız heraldee demiii denizim :P
Ellerine kollarına sağlık şekeriimm:) Resim isteriz menünün ona göre:cool: Birdee sadrazam lokumunu bende demek istiyorum kuzuuu nasıl oldu göründüğü gibi tadıda güzel miiiii:kk77:

Sevdicek dün açtı telefonu şarj edecek yer bulamamış :KK43: 1 saat falan açık kaldı mesajlaştık kapandı telefon konuşamadık bile :KK43:

baakk kuzu demiştim ben demii sen bi takıldın zaten yok şöyle yok böyle iyice olumsuz düşünüyon :( bence sende git askere bebişim kafa dinlersin :KK47::KK45:

Back
X