2014 Yarenleri! :)

Allah kavuştursun canım benim nişanlımda acemiliği Manisa Alaşehirde yapmıştı. Şuna seni çok iyi anlıyorum ne kadar geçmezmiş gibi gelsede zaman geçicek hayırlısıyla döner inşallah askerin

amin canım çok sağoll.. geçecek inşallah

Ohhh artik düğün topigi yapariz:)

Hoşgeldin kuzum hava cok güzel ama tabi disarda olana :) evde cok sıkıldım bugun;( sen nasılsın

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

işten geldim napayımm aynen dışarda olana güzeldir ben nasiplenemedim bu havadan :) sevdiceğimin aramasını bekliyorum ben de

işten geldim napayımm aynen dışarda olana güzeldir ben nasiplenemedim bu havadan :) sevdiceğimin aramasını bekliyorum ben de

Ben de bekliyorum bakalim:) ne is yapiosun canım?

anaokulu öğretmeniyim canııımm bugün hiç aramadı yaaa

Aa ne guzel tatlim ya biz konustuk da yemekten sonra ararım dedi aramadi daha var yatmalarina ararlar inşaallah bu arada ismini de sorayim:)

Aa ne guzel tatlim ya biz konustuk da yemekten sonra ararım dedi aramadi daha var yatmalarina ararlar inşaallah bu arada ismini de sorayim:)

benim de dün konuştuğumuz da fırsat bulursam ararım dedi ama hadi dün fırsat bulamadı bugün de bulamadı heralde yoksa kuzum beni yalnız bırakmaz Kübra canım

benim de dün konuştuğumuz da fırsat bulursam ararım dedi ama hadi dün fırsat bulamadı bugün de bulamadı heralde yoksa kuzum beni yalnız bırakmaz Kübra canım

Ben de büsra:)
Egitimleri basladi ya ondandir bi de sira falan oluyomus heralde

Benimkide aramadi bugün Daha egitimler nezaman basliyor ki kizlar ?

Gesendet von meinem iPhone mit Kadınlar Kulübü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…