2014 Yarenleri! :)

tek tesellim o zaten normalde de uzak olduğumuz için az çok alıştık inşallah öyle olur canım telefon sokabilirse içeri iyi olur arada konuşuruz belki

inşallah canım :) türkiyede hangi şehirde yaşıyor sevgilin :) bide görüşmeniz çok zor oluyodur :26:

Marmariste yasiyor canim :) Evet maalesef ama yazin tatilinde gidicem yanina izin alicak oda askerden sonra bitikten sonrada insallah isticekmis beyefendi beni :) sizde varmi evlenme kararlari fln ? :)

Gesendet von meinem iPhone mit Kadınlar Kulübü

yaza bişey kalmadıı 10 gün sonra sözümüz var inşallah canım

Bizimde net belli değil almadık yani tarih. Ama bizde aksilik çıkmaz ise 6 Eylül 2015 düşünüyoruz

Allah kavuştursun canım benim nişanlımda acemiliği Manisa Alaşehirde yapmıştı. Şuna seni çok iyi anlıyorum ne kadar geçmezmiş gibi gelsede zaman geçicek hayırlısıyla döner inşallah askerin

Aynen bizde de denetim varmış, baksana devrem şafak kaç olmuş hala konuşamadığımız günler var ya

Sorma cnm ya dün gece 3 buçukta nöbet sonrası msj attı ya düşün gnde tek msj attığı oluyo of off
Rüyamda artk nöbet tutmcaz bzm btti diyodu düşün uyannca rüyamydı gerçkmydi diyorum

Sorma cnm ya dün gece 3 buçukta nöbet sonrası msj attı ya düşün gnde tek msj attığı oluyo of off
Rüyamda artk nöbet tutmcaz bzm btti diyodu düşün uyannca rüyamydı gerçkmydi diyorum

Hahahaha :)

Ben hala konuşamadım bir mesaja şükrett tatlım :)

Benimkinin tl şarjı bitmiş sarj edemiyor bi türlü boş kalmamış

biz de dün teslim ettik.. aminn.. çok zormuş allah hepimize sabır versin..

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Amin balım aminn off Nasılsın tatlım benim nasıl geçiyor günler dicem de geçmiyor kiiiii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…