2014 Yarenleri! :)

Selam kızlar erkek arkadasm aradı pek ıyı degılmıs gttıgı yer mutfak düzenlemeye vermsler smdlk napacak orda acep :)))

Hoşbuldum kuzucummm biraz girp gibi gibiyim sen nasılsın bakayım ya sorma işler geçen hafta çok yoğunlaştı bakamadım bir türlü aklımdaydınız ama napayım ya sen napıyosun nasılsın bakayım

Bndeniuiym cok sukur cnm Ah ah yoldasm.benim.d.d bnm asker kirklarelinde 290larin ustnde ama.kac bilmyrm saymyrm cnku :))

Gel yoldaş gelll İyiyimiş canım yeri rahattır inşallahh Benimde de Ağrı Ya sende benim gibisin demekki her gün her gün sayamıyorum valla içim şişiyor

Sağol kuzucum benim aynen öyle onlar iyi olsun da kuzucum Ay çok güzel ya mesajlaşmak istediği zaman arıyor da beni Evet yaz gelsin kuzum ben de kışı hiç sevmem yaz insanıyım valla Ağustos doğumluyum Burdayım kuzucum özletmem artık Ahh ahhh bi de ne olucağı belli olsa rahat edicez yazıcı olabilirim diyor ama bakalım

Aynen vala tatlm sayamam hergn cnm sklr gecmiyor gbi ilyor vala byle dha iyi:) agri dogu tarafmi

çok şükür iyiyim bebeğimm nane limon yaptım da şimdi bi tane de sana yapaydım kuzucumm dikkat et kendine ben de çalışıyorum devammm işler yoğun ama kim takar

Adamın düğününe gitcem vayyy beee
Ayyyyy kız saçını başını yolarım senin günlerdir yazıcam yazıcam unutuyorum. Deli manyak gibi konuşma ne demek düğününe gidicem diye. Biz burdan kk üyeleri olarak inşallah düğününe gelicez senin elimizde de konuşma kartları olucak 'KK TARAFI,KIZ TARAFI' diye. Düzgün konuş valla ağzına yapıştırıveririm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…