içini ferah tut kuzummKz smdi nettn okudm elektrk keslnce.terorstler dayanyoms abmde.oyle dedi icime kurt dustu
Ay fesat die cagrcm seni artk fesatcindcm sna.d.d
TEMBELLER KULÜBÜ ne hoşgeldinizzzkuru şampuanı ben de düşünüyorum 2 gündür alsak mı kiii
Ahaha söyle sorun yok
Sen al kullan beğenirsen bana da tavsiye et
fıstığımmmm hoşgeldin nasılsın nerelerdeydin bakıyımmm
ben de sevdiceğin doğumgünüsünde birşey yollamıycam kesin emri var beyefendinin
1 hafta yıkanmayan öne çıksın laa2 günde 1 dujjjj ve her gün saç yıkama
Bndeniuiym cok sukur cnm Ah ah yoldasm.benim.d.d bnm asker kirklarelinde 290larin ustnde ama.kac bilmyrm saymyrm cnku :))
oohh ne gzüel canım ...gözün aydın olsun onlar rahat olunca bzide ii oluıyoruz canım .. bende anı valla iş güç akşamları mesajlaşıyoz bizde ii rahat çok şükür canım ...geçmiş olsun bu havalar mahvetti bzizi hemencecik yaz gelsin yaaaaaa:) evet yoktun bayadır kuzum özletmeyin kendinziiz :)
Aynen vala tatlm sayamam hergn cnm sklr gecmiyor gbi ilyor vala byle dha iyi:) agri dogu tarafmiHoşbuldum kuzucummm biraz girp gibi gibiyim sen nasılsın bakayımya sorma işler geçen hafta çok yoğunlaştı bakamadım bir türlü aklımdaydınız ama napayım ya sen napıyosun nasılsın bakayım
Gel yoldaş gelllİyiyimiş canım yeri rahattır inşallahh Benimde de Ağrı Ya sende benim gibisin demekki her gün her gün sayamıyorum valla içim şişiyor
Sağol kuzucum benim aynen öyle onlar iyi olsun da kuzucumAy çok güzel ya mesajlaşmak istediği zaman arıyor da beni Evet yaz gelsin kuzum ben de kışı hiç sevmem yaz insanıyım valla Ağustos doğumluyum Burdayım kuzucum özletmem artık Ahh ahhh bi de ne olucağı belli olsa rahat edicez yazıcı olabilirim diyor ama bakalım
Hahaha tamam bebegm dusunmem kotu syler arsn soracm ama koskoca askerde jenertr olmazmi yaiçini ferah tut kuzummKötü kötü şeyler düşünme saçını çekerim bakk
almıyorum kızz evlenince her gün dujjjalıştıralım kendimizi
merak etme kuzumm inşallah rahatlardırHahaha tamam bebegm dusunmem kotu syler arsn soracm ama koskoca askerde jenertr olmazmi ya
Turs7numu kuracak annen.dEvlenemeyeceğim için sorun yok
INSALLAH tatlm eski bolmler kz onlr abrttlar.dmerak etme kuzumm inşallah rahatlardırAyy bu tarz benim gene başladıı
Hoşbuldum kuzucummm biraz girp gibi gibiyim sen nasılsın bakayımya sorma işler geçen hafta çok yoğunlaştı bakamadım bir türlü aklımdaydınız ama napayım ya sen napıyosun nasılsın bakayım
yok kuzu tv 8 de başladı yenş sezon bugünden itibaren 15.30 da hergünINSALLAH tatlm eski bolmler kz onlr abrttlar.d
Evlenemeyeceğim için sorun yok
Turs7numu kuracak annen.d
kız kurusu mu olcan Allah Allah deli etme adamı
Eveeet
Onunla evlenmem imkansız ee ben kimse evlencem
nasip kısmet kuzucummm bilemezsinki
Adamın düğününe gitcem vayyy beee
Ayyyyy kız saçını başını yolarım seninAdamın düğününe gitcem vayyy beee
Sacmalama kz deliEveeet
Onunla evlenmem imkansız ee ben kimse evlencem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?