- 26 Haziran 2014
- 3.556
- 3.254
- 248
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yessss kötü düşünmek yooookkk beybiiiiOhhhh helal olsun enişte beye maşallaah :)) ama gelicek kuşum kötü düşünmeben ağrı kesici içemiyorum akışı azaltıyo onun için şerbet :)
20lik dişim ağrıyo bebeğim o hem boğazıma vurdu hemde başımaAy kuzu hala gecmedi yaa yutkunurken flan canim acio gece ozelliklede cok rahatsiz edio off herseyide yaptimmSana noldu yavrummm neden heryerin agriyoo
kiz iyice curuk elma olduk hee
Yaa mart sonunda gelecek yani 5 ay olmuş olacak abooooNasıl çarşıdan çarşıya nerde yapıyorki askerliğini
![]()
ben de cumartesi çalışıyorum hihihiamaaan tatlımm yapma öyle şeylerrrr mikrop istemiyoozz
iyi çalışmalar şekerimm çok çok öptüm seniii eve geçince de devammm bekliyorum bak
tatlımmm hoşgeldinn biz seninle tanışmadık dimi, ben yanlış hatırlıyorsam kusuruma bakma![]()
Demetimmmmmmmmmyavruuulaaaar ben geldiiiiim :)![]()
hoşgeldin bebeğimmmyavruuulaaaar ben geldiiiiim :)![]()
denizimmmmmmmmDemetimmmmmmmmm![]()
hosbuldukk yavruummmhoşgeldin bebeğimmm![]()
nasılsın kuzuum???denizimmmmmmmm
hosbuldukk yavruummm![]()
iyiyim balimm oturuyorumm oyle :) ceyizime battaniye aldim bugun sandigimi duzeltiyorum kusummnasılsın kuzuum???![]()
ohh süper kuzum kolay gelsinn, iyiyim ben de iş güç hep koşturmacaaaaiyiyim balimm oturuyorumm oyle :) ceyizime battaniye aldim bugun sandigimi duzeltiyorum kusummsen nasilsin kuzuumm
saol canimmm :)sanada kolay gelsin pofiiim :) askerin nasil tatlim?ohh süper kuzum kolay gelsinn, iyiyim ben de iş güç hep koşturmacaaaa![]()
bugün daha konuşamadık bakalım bebeğim ararım birazdannn siz nasılsınızzz nasıl gidiyorr?saol canimmm :)sanada kolay gelsin pofiiim :) askerin nasil tatlim?
tamam kuzumm :) iyiyiz cok sukur yavrum valla erdinin su askerde ilk defa yuzunun bu kadar guldugunu gordum insallah askerden sonra da boyle olur diye dua ediyorum bende kuzum :)bugün daha konuşamadık bakalım bebeğim ararım birazdannn siz nasılsınızzz nasıl gidiyorr?![]()
inşallah canım benim ya Allah keyfimizi bozmasın inşallah hep böyle olalımtamam kuzumm :) iyiyiz cok sukur yavrum valla erdinin su askerde ilk defa yuzunun bu kadar guldugunu gordum insallah askerden sonra da boyle olur diye dua ediyorum bende kuzum :)
insallah balim insalllahhh :)inşallah canım benim ya Allah keyfimizi bozmasın inşallah hep böyle olalım![]()
Naposun kuzucukkk? Nasılsııındenizimmmmmmmm
hosbuldukk yavruummm![]()
Kıyamam canım brnim yaa
Aynenn kuzum yanlış yere yazmışın çıkmıyooo burda bişi:)
Yok kuzu Nisanda gelecek ay olacak canlı canlı görmeyeli((( özledimmm ben sevdiğimiii
Kütahyada askerim tel kullanmıyor ondan anca ankesörlüde konuşuyız
aaaa nasıl yani kuzu ama 45 iş saatini tamamladın mı çalışmaman gerekben evdeyim balımm ama sen yoksunn
![]()
napayim balimmm ceyizime battaniye aldim bugun onu sandiga yerlestireyim dedim bir saattir oyalaniyorum sunu soyle koyayim sunu boyle yaapayim bunlari alayim falan :) sen napiyosun hayatimmmNaposun kuzucukkk? Nasılsııın
Kıyamam canım brnim yaa![]()