Cok sevindimmm canim benim :) amin allahim bozmasin
Gesendet von meinem iPhone mit Kadınlar Kulübü
Başkalarının bilgisiyle bilgin olsak bile ancak kendi aklımızla akıllı olabiliriz. - Michel de Montaigne
çok sağol kuzucum nasıl mutluyum var ya şuann :)
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Maşallah maşallah canım hep böyle devam eder inşallahh :)
kızlarr selam ben geldim :)
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
iyi Allaha şükürr canım benim sen nasılsınn?hoşgeldin canım bende geldim nasılsın:)
iyi Allaha şükürr canım benim sen nasılsınn?
içimde bı sıkıntı var pofuduk
çok özledim canım yaaa
aynen.. günler geçince hep alışırım diye düşündüm ama yok olmuyor.. hasret daha da artıyor
bir kaç gündür iyiydim seside gayet iyidi canım birden birşey oldu daraldım :18:
olur arada kuzum işimiz kolay değil.. normaldir bu duygular :18:
biliyorum canım haklısın ama herkese nasip olmaz asker yolu beklemek:98:
aynenn bir yandan onun gururuyla yaşıyoruzz bir yandan zorluklarıyla ama olacak o kadar dediğin gibi herkese nasip olmaz alnının akıyla beklemek
evet canım yaa vallahi çok haklısın 27 mayıs sevgilimin doğum günü 30 da öğlen yola çıkacaklar gelmek için ne yapsam acaba onabenim sınav haftam aslında 2 haziranda başlıyor ama şimdiden çalışmaya başlar isem o zamana sadece tekrar etmek kalırsa rahat görüşürüz diye düşündüm :) ona birşey yapmak istiyorum
ailesiyle falan aran nasıl canım görüşüyor musunuz?
sürekli görüşüyürouz canım ablası sevgilim otobüse binince birşey rica edebilirmiyim dedi tabi dedim annemi ihmal etme dedi tmm dedim sonra salı günü çaya gittim börek aldım babası da evdeydi çay içip sohbet ettik sonra onların hasta ziyareti varmış oraya giderken beni okula bıraktılar filan iiyiyiz anlayacagın
hmm anladımm ailesiyle ortak bir şeyler planlasanız nasıl olur sonuçta hani evine gelecek direkt orda bir şeyler yaparsınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?