2014 Yarenleri! :)

kızlarr selam ben geldim :)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

aynenn bir yandan onun gururuyla yaşıyoruzz bir yandan zorluklarıyla ama olacak o kadar dediğin gibi herkese nasip olmaz alnının akıyla beklemek

evet canım yaa vallahi çok haklısın 27 mayıs sevgilimin doğum günü 30 da öğlen yola çıkacaklar gelmek için ne yapsam acaba ona benim sınav haftam aslında 2 haziranda başlıyor ama şimdiden çalışmaya başlar isem o zamana sadece tekrar etmek kalırsa rahat görüşürüz diye düşündüm :) ona birşey yapmak istiyorum

ailesiyle falan aran nasıl canım görüşüyor musunuz?

ailesiyle falan aran nasıl canım görüşüyor musunuz?

sürekli görüşüyürouz canım ablası sevgilim otobüse binince birşey rica edebilirmiyim dedi tabi dedim annemi ihmal etme dedi tmm dedim sonra salı günü çaya gittim börek aldım babası da evdeydi çay içip sohbet ettik sonra onların hasta ziyareti varmış oraya giderken beni okula bıraktılar filan iiyiyiz anlayacagın

hmm anladımm ailesiyle ortak bir şeyler planlasanız nasıl olur sonuçta hani evine gelecek direkt orda bir şeyler yaparsınız

hmm anladımm ailesiyle ortak bir şeyler planlasanız nasıl olur sonuçta hani evine gelecek direkt orda bir şeyler yaparsınız

bende öyle düşünüyorum aslında canım yaa ne hediye alsam diye düşünüyorum :26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…