2014 Yarenleri! :)

bende öyle düşünüyorum aslında canım yaa ne hediye alsam diye düşünüyorum :26:

hmm hediye hakkında fikir veremem hani manevi açıdan gittiği ilk günden beri tuttuğun bir defter falan varsa o hoş olabilir ama onun dışında en iyi sen tanıyorsun sevgilini bir fikrim yok

hmm hediye hakkında fikir veremem hani manevi açıdan gittiği ilk günden beri tuttuğun bir defter falan varsa o hoş olabilir ama onun dışında en iyi sen tanıyorsun sevgilini bir fikrim yok

defter tutuyorum onu vericem deftere yazmak beni rahatlatmıştı zaten

Kızlarr dünkü yardımlarınız için teşekkür ederiim :) Bugün gittim ziyarete sarma börek ve tatlı götürdümm çok sevindi arkadaşlarıyla yiyolarmış az önce aradı :) 3.5 saat falan oturduk ziyaretçi parkında çok mutlu olduu

rica ederizz oh ne güzel canımm benimm nasıl güzel geçmiştir bugünüz ohh

aynenn.. ya gün geçtikçe zoruma gitmeye başladı onun uzakta olması yanımda olamaması

tellefonum her çaldıgında her mesajda acabaa diorum bazen birilerini ona benzetiyorum rüyamda görüyorum bugun gözüm şişti telefonda birşey demedim rüyamda seni gördüm iyi misin dedi iyiyim dedim :2:

aynenn burda nazımızı tribimizi yaparız yanımızdayken de uzaktan uzağa kötü anlamda hiçbir şey çaktırmıyorum ben de nişanlıma

aynenn burda nazımızı tribimizi yaparız yanımızdayken de uzaktan uzağa kötü anlamda hiçbir şey çaktırmıyorum ben de nişanlıma

aynen yaa kavga ettiğimiz günler için çok pişmanım

kavuşacağız kuzum bu zor günleri de atlatacağız iyi düşünelim

aynen tatlım yaa kendimi izine gelecegi güne adapte ettim o yaklaştıkça mutlu oluyorum görende askerlik bitecek sanar

Iyi geceler kizlarrr:)
Bi gunu daha hayırlısiyla bitirdik darısı diğer gunlere:)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

belki de.. neyse kuzum sabretmekten dua etmekten beklemekten başka bir çarem yookk

Aynen canim benimde oyle Sabrin sonu selamet..
Vallaha kizlar bende cok özledim ya
Offff offf Allah im yardim etsin bize
Bende yolculamaya gittikten sonra tutmaya basladim :) supriz yapicam insallah :)
bende daha yarılayamadım inş hayatım
Beraber atlaticaz tatlim insallahhh :)
Canim on da yatiyorlarmis

Benimde erkek ark oyle genelde ulasmamiz pek mumkun olmuyor egitim vs diye peki sen ulasabildin mi

Cok sevindim Tatlim senin adina Allah butun askerlerimize ve bize ailelere gar ve yardimci Olsun AMINN ..

Selam kızlar iyi geceler sevdiceği daha bir haftalık asker olaraktan bende artık yanınızdayim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…