bende öyle düşünüyorum aslında canım yaa ne hediye alsam diye düşünüyorum :26:
hmm hediye hakkında fikir veremem hani manevi açıdan gittiği ilk günden beri tuttuğun bir defter falan varsa o hoş olabilir ama onun dışında en iyi sen tanıyorsun sevgilini bir fikrim yok
defter tutuyorum onu vericem deftere yazmak beni rahatlatmıştı zaten
aynen en azından hani maneviyat açısından çok kıymetli bir hediye olur bence
Kızlarr dünkü yardımlarınız için teşekkür ederiim :) Bugün gittim ziyarete sarma börek ve tatlı götürdümm çok sevindi arkadaşlarıyla yiyolarmış az önce aradı :) 3.5 saat falan oturduk ziyaretçi parkında çok mutlu olduu
bencede bir an önce gelsinler istiyorum
aynenn.. ya gün geçtikçe zoruma gitmeye başladı onun uzakta olması yanımda olamaması
tellefonum her çaldıgında her mesajda acabaa diorum bazen birilerini ona benzetiyorum rüyamda görüyorum bugun gözüm şişti telefonda birşey demedim rüyamda seni gördüm iyi misin dedi iyiyim dedim :2:
aynenn burda nazımızı tribimizi yaparız yanımızdayken de uzaktan uzağa kötü anlamda hiçbir şey çaktırmıyorum ben de nişanlıma
aynen yaa kavga ettiğimiz günler için çok pişmanım
kavuşacağız kuzum bu zor günleri de atlatacağız iyi düşünelim
aynen tatlım yaa kendimi izine gelecegi güne adapte ettim o yaklaştıkça mutlu oluyorum görende askerlik bitecek sanar
aynen yok yemin töreni yok dağıtım izni falan o zamana kadar kolay geçer ama usta birliği nasıl geçecek bakalımm
ustada belki telefonumuz olur diye hayaller kuruyorum
ah ah bakalım kader kısmet inşallahh
Iyi geceler kizlarrr:)
Bi gunu daha hayırlısiyla bitirdik darısı diğer gunlere:)
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Aynen canim benimde oylebelki de.. neyse kuzum sabretmekten dua etmekten beklemekten başka bir çarem yookk
Offff offfVallaha kizlar bende cok özledim ya
Bende yolculamaya gittikten sonra tutmaya basladim :) supriz yapicam insallah :)canım bende çok özlüyorum ama iyi oldugunu bilmek yetiyor sanki günlük tutmaya başladım tavsiye ederim çok işe yarıyor bu ayrılık ilişkilere olumlu yönde katkı sağlayacak bence nişanlının sesi neden kötü sorabildin mi canım
Beraber atlaticaz tatlim insallahhh :)bende daha yarılayamadıminş hayatım
Benimde erkek ark oyle genelde ulasmamiz pek mumkun olmuyor egitim vs diye peki sen ulasabildin miCanim on da yatiyorlarmis
Günaydın Asker Yarenleri Nasılsınız
Manisa/ Soma'daki patlamadan dolayı büyük bir hüzün içindeyiz. Türkiye'mizin, milletimizin başı sağolsun. Rabbim ailelerine, sevdiklerine sabırlar versin.. İnşallah bu tür olayların tekrarlanmaması içinde gerekli tüm önlemleri alırlar
Böyle bir hüzünlü günde beni mutlu eden yüzümü güldüren Sevdiğim. Günlerdir beklediğim haberi aldım. Nişanlım Safranbolu'da asker ve belki bilirsiniz Safranbolu doğu illerine 17 kişilik gruplar halinde tim yetiştiriyor. Günlerdir dualarımda Meslekçi seçilmesi vardı. Kendisi üniversite mezunu ve mesleği var. Sınava tabi tutmuşlar. Başarılı olmuş ve artık Sevdiğim Meslekçi
Allahıma binlerce şükürler olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?