2014 Yarenleri! :)

İyi yapmışsın bebiş :) askerin nasıl aranız nasıl :)
iyi cok sukur kuzum ya biraz iletisimsizlik cekiyoruz :( gece calisiyo nobetcileri getir gotur yapiyo e geceleri de ben uyuyorum butun gun yanliz oluyorum zor oluyo.. simdiye kadar coktan yatmis olmam lazimdi sabah erken kalkiyorum hala onu bekliyorum devriyeye cikti

oyle kuzum iste sizde ne var ne yok hersey yolundadir ins

iyi cok sukur kuzum ya biraz iletisimsizlik cekiyoruz :KK43: gece calisiyo nobetcileri getir gotur yapiyo e geceleri de ben uyuyorum butun gun yanliz oluyorum zor oluyo.. simdiye kadar coktan yatmis olmam lazimdi sabah erken kalkiyorum hala onu bekliyorum devriyeye cikti

oyle kuzum iste sizde ne var ne yok hersey yolundadir ins
Yolunda kuzum Rabbime şükür,bu gece ben iyi değilim gibiii çok özledimm. Özlem vuruyoo artıkkk darmadağın oldummm :@:@:@

Bencede yolla tabiki de bebeşim moral olur en başta demiştim zaten :) kuzum şuan üzme kendini geleceğe güne odaklan :)

Yavrum yapma beaa beni görende eli maşalı sanacak :-) napiiim burada herkesi nick ile tanıyom yoksa herkesi seviyorm :))

Kuzum bunalmış demekki orada :KK43: çok üsteleme bırak gelsin Allah askerini korusun:) dua et bol bol :)
evet çok bunaldı canım ya gelsin ya bende özledim zaten :)

Cınıııımmmm:KK36:

Denizimmm nasılsın gülüm:)

evet çok bunaldı canım ya gelsin ya bende özledim zaten :)

ayyy canım benim yaa özlemler zorr ki ne zorr :( sizin hangi devrede asker?

Aynen öyle ben de farkındayım

Ben inanıyorum ki bebem geçicek bugünler.. Ses tonlarından az çok bişi anlarsın ne isteyip ne istemediğini aslında zorlu süreçte bu gibi sorunlarla uğraşmak can sıkıcı:(

günaydınnn güzellerrr :-)

Merhbaa:) günaydınnnn:)

Ben inanıyorum ki bebem geçicek bugünler.. Ses tonlarından az çok bişi anlarsın ne isteyip ne istemediğini aslında zorlu süreçte bu gibi sorunlarla uğraşmak can sıkıcı:KK43:

Ya canım aslına bakarsan hiçbir şey yoktu aradı soğuk konuştu. Sonra bana diyorki beni sinirlendiriyorsun şu an çok sinirliyim. Neymiş telelefon çalınca hemen açmışmışım telefon elindemiymiş, yok efendim smsleri bitirdin demişim kimle kızlarla mı harcadım bunu ima ediyormuşum hey Allah'ım yaa

Ya canım aslına bakarsan hiçbir şey yoktu aradı soğuk konuştu. Sonra bana diyorki beni sinirlendiriyorsun şu an çok sinirliyim. Neymiş telelefon çalınca hemen açmışmışım telefon elindemiymiş, yok efendim smsleri bitirdin demişim kimle kızlarla mı harcadım bunu ima ediyormuşum hey Allah'ım yaa

Takıcak yer aramış resmen kzuu :( açmasan daha mı iyiymiş hay Allah'ım :KK20: telefon kullanmadığı halde sms nasıl bitmiş anlamadım kuzum:KK14:

Takıcak yer aramış resmen kzuu :KK43: açmasan daha mı iyiymiş hay Allah'ım :KK20: telefon kullanmadığı halde sms nasıl bitmiş anlamadım kuzum:KK14:

Ya bana şeyi ima ediyor telefon elindeydi biriyle konuşuyordun kesin o sıradada o aradı hemen açtım telefonu. Canım kullanıyor ya bir ara baya açıktı telefonu konuştuk falanda geri kalanını arkadaşlarıyla ailesiyle harcadı demek ki. Kuzenleri falanda var yengesiyle bile normalde mesajlaşır.

Ya bana şeyi ima ediyor telefon elindeydi biriyle konuşuyordun kesin o sıradada o aradı hemen açtım telefonu. Canım kullanıyor ya bir ara baya açıktı telefonu konuştuk falanda geri kalanını arkadaşlarıyla ailesiyle harcadı demek ki. Kuzenleri falanda var yengesiyle bile normalde mesajlaşır.

tatlımm, bana da bu kadar az telefon kullanarak bu kadar çok sms bitirmesi tuhaf geldi,, tamam telefonu açık oluyordu ama siz pek konuşamıyordunuz söylediğin kadarıyla biliyorum..

tatlımm, bana da bu kadar az telefon kullanarak bu kadar çok sms bitirmesi tuhaf geldi,, tamam telefonu açık oluyordu ama siz pek konuşamıyordunuz söylediğin kadarıyla biliyorum..

Ya zaten bana söyledi ya ben şok oldum dedim iki hafta oldu bu sms nasıl bitti? Zaten akşamları açıyor bilmiyorum uyuyorum diyip başkasıyla mı konuşuyor? Sordum zaten oda ona sinirlendi kimle konuşucam kimle konuşabilirim falan. Dünde telefon açıktı mesela 8 gibi whatsapptan yazmış ne yapıyorsun diye cevap attım bir daha girmedi whatsappa. 10a kadar açıktı telefon sonra kapandı. Baktım gece 2 de whatsapptan yazmış nöbete gittiğinde, uyumuşum diye. Ya kafam karıştı zaten benim açık açık konuşcam çünkü sinir oldum ben bakalım bugün ararsa her şeyi konuşcam.

hmmm niye öyle düşünüyor kii? Psikolojik bir tepki olmuştur canım:( sms dayanmaz yaa öyle mesajlaşıyorsa :)

çok şükür iyiyim bebeğimm.. aynen ben de öyle kendime gelmeye ve çalışmaya çalışıyorumm :KK53:

Uykucu takımız uyansakkk iyi olur gibi sankiii :P

hmmm niye öyle düşünüyor kii? Psikolojik bir tepki olmuştur canım:KK43: sms dayanmaz yaa öyle mesajlaşıyorsa :)

Uykucu takımız uyansakkk iyi olur gibi sankiii :p

Canım dayadım mesajı şimdi yazdım gönderdim telefon kapalı gerçi açınca bakar.
Beni enayi yerine koyma başkası mı var falan açık açık söyle sıkıldım dedim... Bakalım ne olacak :KK42:

Back
X