- 22 Ekim 2014
- 5.717
- 2.374
- 198
Ooohhh git bebeğim gittOyleyms bebegem bende allah ızın verırse mayısın basında gdcem 1 mayıs cumaya gelıoms persembeden kacacam :)) ıstanbulu gezecem azckkkkk :))

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ooohhh git bebeğim gittOyleyms bebegem bende allah ızın verırse mayısın basında gdcem 1 mayıs cumaya gelıoms persembeden kacacam :)) ıstanbulu gezecem azckkkkk :))
Ooohhh git bebeğim gittaşkitoyu görmek bahane istanbulda gezmek şahaneeeee
![]()
Öyle bebeğim yaaa:) seviyorum ama bu huyunu.. Gözyaşı merhametin göstergesidir çnkü..
alllaaaah benimki duygusal ama inattır kız.. Sarı inadı bi tuttu mu eyvah eyvah:) davranış konusunda haklı olabilir beeğimm çnkü çook acayip insanlar varmış askerdeee:) psikopatı mı ararsın 2 kelimeyi bi araya getiremeyeni mi ararsın.. Öyleymiş yani:)
Bebek nasl gecti napysn:)Kızlaaar herkese iyi haftasonlarıııııBen şuanda burdur-bucak-antalya otobüsünün içindeyimmmm
Sanrım gerçekten gidiyorum ben burdura yaaaa
Hepiniiiziii çok fazla, büssürü öpüyommm.. Akşama görüşürüz inşalah güzellikler
![]()
hosgeldin damlammmm :)Kizlar ben geldimmmm:)
Hoş buldum demetimmm:) nasilsnhosgeldin damlammmm :)
Demetimmm araba kullanırken tlfla meşgul olunmassss çom ayıpppKuzular kuzulaarrrrr sabah işte otobüse bindimm ayyy heycandan bi çişim geldi bi çişim geldiii
Yolun nasıl geçtiğini anlamadım taaa ki son 15km kalana kadar.. O 15 km geçmek bilmedi ayyy
Neyse o 15 kmyide geçtikkk aşkitoda buarada çarşıya çıktı hemen hemen aynı saatlere denk geldi
Otogar şehirdışınfa oldğu için ve ben gelene kdr aşkito anca çıktığı için otogara gelmedi sevdicek,çarşıda buluştukkk
Ayyy aşkım benim yaaa miss kokulummm ben sehiriçinden inip tlf onu ararken aşkım arkandayım demesin miii.. Bnm elim ayağım titredi yaa sarıldık ettik
Zaman su gibi akıp geçti sanki yaa.. Çok güzel bi gündüüü
Rabbime hamdolsunn.. Burduru dolaştık azıcık, aşkımın nerde kaldığını gördüm
İşte bööyle kızlar.. Ayrılık vaktinde beni otogara bıraktı, o geri gitti.. Ben iyiydim ama aşkım az önce aradı hüngür hüngür ağlıyo manyak yaa doyamadım sana diye
Bnde sakinleştirdim birazcık sevdiceğimiii.. Uff uf bitsin bi an evvel şu ayrılıkkkkk
![]()
Kizlar ben geldimmmm:)
Hos buldum canm naslsn:)hosgeldn canmm :)
Hos buldum canm naslsn:)
İyi akşamlar yavrular :)
Beyefendi bugün nete girdi konuştuk. Dedim sen yıldönümünü unuttun, pff evet aşkım unuttum falan dedi sonrada tabii ki tarihi biliyordum ama tarih geldiğinde unutuyorum ışte buraya geldim geleli salaklastim dedi. Faceden saçma sapan şeyler paylaştı. Yok ışte herkes degistigimi söylüyor bundan sonra herkese hakettiği deger, yok dert falan. Dedim unuttugunu söylüyorum kalkipta güzel bir çift soyleyemiyorsun aklima güzel bir şey gelmiyor dedi, sonra iyi değilim her şeyden bunaldim hayattan tat almıyorum dedi. tek kelime cevaplar falan ben anlamadim bu çocuğa ne oldu sizce ?
Iyi aksamlar tatlm. Sen daha iyi anlarsn seninkini ne yapmaya calstgni ama ordan bunalmstr belki blmyrm ne desem ki smdoİyi akşamlar yavrular :)
Beyefendi bugün nete girdi konuştuk. Dedim sen yıldönümünü unuttun, pff evet aşkım unuttum falan dedi sonrada tabii ki tarihi biliyordum ama tarih geldiğinde unutuyorum ışte buraya geldim geleli salaklastim dedi. Faceden saçma sapan şeyler paylaştı. Yok ışte herkes degistigimi söylüyor bundan sonra herkese hakettiği deger, yok dert falan. Dedim unuttugunu söylüyorum kalkipta güzel bir çift soyleyemiyorsun aklima güzel bir şey gelmiyor dedi, sonra iyi değilim her şeyden bunaldim hayattan tat almıyorum dedi. tek kelime cevaplar falan ben anlamadim bu çocuğa ne oldu sizce ?
kzzzzz senin bundan çektgn nedir :) sankı fazla alttan alıosun bugun bı soz okudum cok hosuma gıttı bak .. Fazla fedakarlık cok vefasızlık getırır.. Onun ıcın dok da ustune dusme . unutma olamaz telafı edecek o zaman .. Psıkolojısı bozulablr canm cok normal orada ..
Iyi cok sukur balm ne olsn ayniiyilik tatlm banyoya grecem smdı sende ne var ne yok :))
Iyi aksamlar tatlm. Sen daha iyi anlarsn seninkini ne yapmaya calstgni ama ordan bunalmstr belki blmyrm ne desem ki smdo
Huyu deglse.ordan psklojsi bozlmstr sende yangna korkle.gitme tavr yapma yaniCanım bunlar hiç huyu değildir ışte bende anlamiyorum
Huyu deglse.ordan psklojsi bozlmstr sende yangna korkle.gitme tavr yapma yani