• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 Yarenleri! :)

hmm anladım kuzum :(( tüh ya

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

üzülme canım :26: üzülünce inan hiçbirşey geçmiyor ondan nişanlınında moralini bozma destek olmamız lazım onlara

ayy canım yaa bizim acemilik burdurda orasıda kısa ya ondan erken geliyo kıyamadım sana:26:
Nişanlımda acemiliğinde burdurdaydı. Ordan sivasa seçip gönderdiler acemeliği uzamıştı şanslıymışsın cnm:34:
Offf bu aaker bekleme olayını ben hiç sevmedim ya :///

Offff sorma cnm bende hiiiççç sevemedimm:25:
Aa bende gondermeyi dusuniyorum da alma işleri nasil olcak iceriye kadar gidiyor mu

Ben postaya verdim çarşı iznine çıktığında alacak postaneden cnm. Birliğe göndermicem okumasınlar diyee:49:

Nişanlımda acemiliğinde burdurdaydı. Ordan sivasa seçip gönderdiler acemeliği uzamıştı şanslıymışsın cnm:34:

Offff sorma cnm bende hiiiççç sevemedimm:25:

Ben postaya verdim çarşı iznine çıktığında alacak postaneden cnm. Birliğe göndermicem okumasınlar diyee:49:

çarsı iznimiz bile yok ya safak çok karanlık:(

evet canım ya şükürler olsun ki şanslıyım sevgilime söyledim sen bi kere anlatmıştın bu seçme işini oda hiç birşeye katılmadı o yüzden

hadi ya niye iyiki demiş ki?

kimse kimseyi göremiyormuş doğru düzgün.
bi de eşimin yemin töreni eylül ortasında HATAYın yakıcı güneşi altında oldu.
ayrıca hatay yaşadığımız şehirden otobüsle 24 saatti.
o yüzden iyi ki gelmemişsin dedi.

kimse kimseyi göremiyormuş doğru düzgün.
bi de eşimin yemin töreni eylül ortasında HATAYın yakıcı güneşi altında oldu.
ayrıca hatay yaşadığımız şehirden otobüsle 24 saatti.
o yüzden iyi ki gelmemişsin dedi.

anladımm canım doğru söylemiş o zaman :)

nişanlım aradı bayaa konuştukk eminim içten içe üzüldü ama belli etmedi aksine benim canımı sıkmamam için beni tembihledi kaç kez.. çok rahatladımm sakince konuştuk sen çeyiz yapan insansın ne iş bırakması falann dedi hafif azarı yedim yani :) gitmesem bile üzülmeyeceğiz çok birbirimizden bu desteği aldık :)

Biraz dikkat ederek yazicam:21:
Siz telefon yakalatmistiniz di mi noldu bisi olmamıştır umarım

tutanak tutmuşlardı ama tutanağın neticesini henüz bilmiyorumm :18::18: telefonu aldılar ama, telefonumuz yok artık :14:

Kızlaaaaarrrsss:3:
26mayıs nişanlımın doğumgünüü:21:ona mektup yazdım, isimlerimizi yazarak şafak kağıdı yaptım ve kalpli post itlere küçük notlar yazıp dosya kağıdını yapıştırdım aynı kağıda nişan fotolarımızı da koyuuppppp postaya verdiiiiimmmmmmm:24:nasıııııllllll ama kızlaarrr:34:

harika bi fikirr :16:

benimkinin de 21 haziranda doğumgünüsü :31:

ben bi kutu hazırlıyorum. içine: 1adet kullandığu parfümün çakması (kavuşacağımız gün bolca sıksın diye :27:), ismiyle akrostiş şiir yazdım onu, netten üzeri sevgi mesajlarıyla dolu mesajlı kahve aldım bi paket onu, bi tane minik kek ve mum, mektup, çikolata ve drajelerle dolu minik bi kutu hazırlayıp koyacağım :16:

Offf bu aaker bekleme olayını ben hiç sevmedim ya :///

ben deeeee sıkıldım artıkk, bitsiiinnn :84::84::84:

kuzum daha gidicem veya gidemicem diye kesin bir şey yokta gidemeyebilirim. o akşam 30 Mayısta yani bizim okulun müsamere benzeri bir programı varmış gitsen bile 7de burda olmanız gerekiyor dedi müdüremiz.. gidip yetişmem zor hatta imkansız.. kararını değiştirmesi de çok zor muhtemelen gidemem yani.. şeytan işi falan bırak diyor da.

aaaaaa, ne kadar gıcık bi müdüreniz varmış öyleee :47::47::47:

sınavlarım var canım hemde babamın sevgilimden haberi yok ayrıldık sanıyor ondan annemde izin vermez :43:

neden ayrıldınız sanıyor :26:

neden ayrıldınız sanıyor :26:[/QUOTE]

kimse ile sevgili olmamı istemiyor 2 yıl önce sevgilimi ögrendi ayrılacaksın görüşmeyeceksin okul paranı ödemem dedi ayrılmdım dedim mecbur:17:

tutanak tutmuşlardı ama tutanağın neticesini henüz bilmiyorumm :18::18: telefonu aldılar ama, telefonumuz yok artık :14:

harika bi fikirr :16:

benimkinin de 21 haziranda doğumgünüsü :31:

ben bi kutu hazırlıyorum. içine: 1adet kullandığu parfümün çakması (kavuşacağımız gün bolca sıksın diye :27:), ismiyle akrostiş şiir yazdım onu, netten üzeri sevgi mesajlarıyla dolu mesajlı kahve aldım bi paket onu, bi tane minik kek ve mum, mektup, çikolata ve drajelerle dolu minik bi kutu hazırlayıp koyacağım :16:

ben deeeee sıkıldım artıkk, bitsiiinnn :84::84::84:

aaaaaa, ne kadar gıcık bi müdüreniz varmış öyleee :47::47::47:

neden ayrıldınız sanıyor :26:

Tuh kötü olmuş canim ya bisi çıkmaz inşaallah
Cok soru soruyorum ama:)
yemin toreninden sonra carsi izinleri başlıyor mu?

nişanlım aradı bayaa konuştukk eminim içten içe üzüldü ama belli etmedi aksine benim canımı sıkmamam için beni tembihledi kaç kez.. çok rahatladımm sakince konuştuk sen çeyiz yapan insansın ne iş bırakması falann dedi hafif azarı yedim yani :) gitmesem bile üzülmeyeceğiz çok birbirimizden bu desteği aldık :)

çok haklı canım işi bırakma dedim sana :1:

Back
X