- 22 Ekim 2014
- 5.717
- 2.374
- 198
Ahahahahhaha çok tatlısın sen yaaasaol tatlm tabi ne ilk önlüğüm ne de son önlüğüm olur ahahah :))) ben böyle alıyorum ya benımkıne dedımkı ben mutfakla ask yasıcam galıba o da bende mutfakta senle ask yasıcam dedı ben dumur :)))) acck özel paylasm yaptm tü kaka bana :) ayyyy kuzum git git süper olur
Sağolasın kuşmmmmmmoy canım hadi yine iyisin
Ahahahahhaha çok tatlısın sen yaaaAceba mutfakta nasıl bi aşk yaşıycaksınız merak ettim şimdiiii
Sağolasın kuşmmmmmm
oy canım hadi yine iyisin
cuma istanbula gidiyor canım cumartesi teslim olacak bebeğim son bi kaç gün..Hatun napıosn kzzzzz yarın mı gıdıyor senınkı
cuma istanbula gidiyor canım cumartesi teslim olacak bebeğim son bi kaç gün..
Son teslim tarihinde gitsin bebeğim erkenden teslim olmasın.. Benimki 1gün rötarlı gitmişti keşke bi kaç gün daha gecikmeli gelseydim demişticuma istanbula gidiyor canım cumartesi teslim olacak bebeğim son bi kaç gün..
yok canım ben mersindeyim o iskenderunda dün geldi yanıma vedalaştıkHıııı acemi için dimi canm son gunlerde gecmez smdı sız aynı sehırdemıydınız
tam gününde gider galiba canım benimki şu stresten misafirlerden kurtulayım artık diyo. Gidiş tarihi belli olduğundan beri hergün misafirleri var bunalmış paşamızSon teslim tarihinde gitsin bebeğim erkenden teslim olmasın.. Benimki 1gün rötarlı gitmişti keşke bi kaç gün daha gecikmeli gelseydim demişti
Ayyyy gitmeden önce öyle oluyo bebeğim yaaa.. Gelen giden eksik olmuyoo maşallah ve her akşam birileri yemeğe davet ediyo.. Adettendirtam gününde gider galiba canım benimki şu stresten misafirlerden kurtulayım artık diyo. Gidiş tarihi belli olduğundan beri hergün misafirleri var bunalmış paşamız
hahhaha kız ben sana boşuna pollyanna demiyorum bunda bile iyi bi tarafını buldun ne diyeyim ben sanaAyyyy gitmeden önce öyle oluyo bebeğim yaaa.. Gelen giden eksik olmuyoo maşallah ve her akşam birileri yemeğe davet ediyo.. AdettendirGerçi çeşit çeşit yemekler yemiş oluyosun güzel oluyo aslında
Hihihihihihahhaha kız ben sana boşuna pollyanna demiyorum bunda bile iyi bi tarafını buldun ne diyeyim ben sanaöyle canımda bizimkini kimse davet etmedi hep misafir ağırladılar çeşitli yemek yiyemedi malesef
kız seninki yaşlanmaz bek ben sana diyim ne kadar olumlusun canını yidiğimHihihihihiAma herşeyin içinde bi iyi taraf oluyo mutlaka yaaa Bak seninkide ne güzel boool bol anneciğinin yemeklerini yemiş olduuu Gidince çok arıycak annesinin yimeklerini kuşummmmm
hayret çeyizden nasıl geldi aklınaOfffffff oda toplayacam dolap duzlıcem yardıma gelmek isteyen ? Ceyız almaktan kıyafet almıyordum pek smdı neyım var neyım yok yazacam yarın kıyafet alısverısıne cıkaym dyrm ..
hayret çeyizden nasıl geldi aklınaben geleyim yardımaaa
hehehhe bencede yavrum güzzel bi alışveriş yap yarın kendine yeni ciciler al. bizimlede paylaşehehehe acck da kendıme bakam dedm ya olmuo boyleee :))))
Sağol bebeğimmmmkız seninki yaşlanmaz bek ben sana diyim ne kadar olumlusun canını yidiğimhem geziyo hem anne yemekleri yiyo arkadaşlarıyla da vakit geçiriyor baya
Offfffff oda toplayacam dolap duzlıcem yardıma gelmek isteyen ? Ceyız almaktan kıyafet almıyordum pek smdı neyım var neyım yok yazacam yarın kıyafet alısverısıne cıkaym dyrm ..
Aç kapıyı kız ben geldim yardımaaaaOfffffff oda toplayacam dolap duzlıcem yardıma gelmek isteyen ? Ceyız almaktan kıyafet almıyordum pek smdı neyım var neyım yok yazacam yarın kıyafet alısverısıne cıkaym dyrm ..
yanagımızdan öpppppKızlar kızlar gelemi yanağınzdan önemli. D.d
He opemmi yazacgma önemli yazmsm haha nasilsn balimyanagımızdan öppppp
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?