inşallah neticede ucu sanada dokunacak :))
Aman ALLAH bozmasın ben tam tanımıyorum henüz tam tanışmış sayılmam şimdilik resmi bişey olmadığı için fazla yüzgöz olmak istemiyorum :)
hayırlı akşamlar yavruuuuummHayırlı akşamlar kızlaaaaaar
Hayırlı akşamlar kızlaaaaaar
Napiyiiiiiimmmm çalıştııııım, eve geldim yemek yidim, aşkitoyla konuştum, tv açtım, ayacıklarımı uzattım buraya bi bakiyim didim.. Standart bir gündü yaniiiiselam babyyyyy naptınn
nasılsın bebişşşş?hayırlı akşamlar yavruuuuumm
iyiym bebeğim sen nasılsın yavrumNapiyiiiiiimmmm çalıştııııım, eve geldim yemek yidim, aşkitoyla konuştum, tv açtım, ayacıklarımı uzattım buraya bi bakiyim didim.. Standart bir gündü yaniiiisen naaaptın bebitooo?
nasılsın bebişşşş?
Bende iyiyim allaha çok şükür fıstığımmmmiyiym bebeğim sen nasılsın yavrum
keyifler yerinde miiiiBende iyiyim allaha çok şükür fıstığımmmm
Napiyiiiiiimmmm çalıştııııım, eve geldim yemek yidim, aşkitoyla konuştum, tv açtım, ayacıklarımı uzattım buraya bi bakiyim didim.. Standart bir gündü yaniiiisen naaaptın bebitooo?
nasılsın bebişşşş?
Hamdolsun bebişşşşşşş keyifler yerindeeeekeyifler yerinde miiii
Haftaya görücen sen bıcırıklarla savaş verirken çalışmak ne imişşşşşÇalışmak mıııı o da ne gızzz :))) haftaya görecem ben gunumu :))))) bende gezdım baby alısverıs yaptm arkadasla bulustk yimak yedik öyle smdıde hoşbeş yiorum yen miiiiiii :))) bende aşkitoyla konustm dun hemde 2 saat nöbetteyms :)
Hamdolsun bebişşşşşşş keyifler yerindeeeeHaftaya aşkitonun yanına gidebilirim allah izin verirse
Haftaya görücen sen bıcırıklarla savaş verirken çalışmak ne imişşşşşEti hoşbeşşşş yeni nesil gofreeettttt Severimmm gönder banadaaaa beybiii
Kızzz neler aldın gineeee? Çenizlerini paylaşta görekkkk
Kaldır totoyu kızzzzz tembel tenekeeee.. Hepsini görmek istiyorummm paşabahçeyide engelishhomeuda.. Çabbuuuuukkk..Ayyy hepsını yedım acgozluluk yaptım mıdem bulanıo bak smdıdee :) he ya sorma neyse tatılın tadını cıkaraym smdı :) hedıye paketı yaptrdm kızzz ama englıshhome dan aldgm onluk ve eldıvenı cekerm kıcımı kaldrrsam kuzum :)) pasabahceden bı tepsı aldm cok datluuuu :)
Kaldır totoyu kızzzzz tembel tenekeeee.. Hepsini görmek istiyorummm paşabahçeyide engelishhomeuda.. Çabbuuuuukkk..
hadi canıııımHamdolsun bebişşşşşşş keyifler yerindeeeeHaftaya aşkitonun yanına gidebilirim allah izin verirse
Haftaya görücen sen bıcırıklarla savaş verirken çalışmak ne imişşşşşEti hoşbeşşşş yeni nesil gofreeettttt Severimmm gönder banadaaaa beybiii
Kızzz neler aldın gineeee? Çenizlerini paylaşta görekkkk
Ayyyy aşk dolu günlerde kullan bebeğimmm çok ciciiiiial yavrum bakdenizlililili
Hı hıııııuummm günübirlik bebişhadi canıııımgit de gör aşkınıı tabiii oy oy :) günübirlik mi gideceksin yavrum
Ayyyy aşk dolu günlerde kullan bebeğimmm çok ciciiiii
Hı hıııııuummm günübirlik bebiş
oy canım hadi yine iyisinAyyyy aşk dolu günlerde kullan bebeğimmm çok ciciiiii
Hı hıııııuummm günübirlik bebiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?