2014 Yarenleri! :)

inşallah neticede ucu sanada dokunacak :))

Aman ALLAH bozmasın ben tam tanımıyorum henüz tam tanışmış sayılmam şimdilik resmi bişey olmadığı için fazla yüzgöz olmak istemiyorum :)

amin bebeğimmm teşekkür ederim bencede şimdiden yüz göz olmaya gerek yok ama o sana adım attığında sen de ona adım atarsan ilişkinizi şimdiden pekiştirmiş olursun

Çalışmak mıııı o da ne gızzz :))) haftaya görecem ben gunumu :))))) bende gezdım baby alısverıs yaptm arkadasla bulustk yimak yedik öyle smdıde hoşbeş yiorum yen miiiiiii :))) bende aşkitoyla konustm dun hemde 2 saat nöbetteyms :)

keyifler yerinde miiii
Hamdolsun bebişşşşşşş keyifler yerindeeee Haftaya aşkitonun yanına gidebilirim allah izin verirse
Haftaya görücen sen bıcırıklarla savaş verirken çalışmak ne imişşşşş Eti hoşbeşşşş yeni nesil gofreeettttt Severimmm gönder banadaaaa beybiii

Kızzz neler aldın gineeee? Çenizlerini paylaşta görekkkk

Ayyy hepsını yedım acgozluluk yaptım mıdem bulanıo bak smdıdee :) he ya sorma neyse tatılın tadını cıkaraym smdı :) hedıye paketı yaptrdm kızzz ama englıshhome dan aldgm onluk ve eldıvenı cekerm kıcımı kaldrrsam kuzum :)) pasabahceden bı tepsı aldm cok datluuuu :)

Kaldır totoyu kızzzzz tembel tenekeeee.. Hepsini görmek istiyorummm paşabahçeyide engelishhomeuda.. Çabbuuuuukkk..

hadi canıııım git de gör aşkınıı tabiii oy oy :) günübirlik mi gideceksin yavrum

Ayyyy aşk dolu günlerde kullan bebeğimmm çok ciciiiii

Hı hıııııuummm günübirlik bebiş

saol tatlm tabi ne ilk önlüğüm ne de son önlüğüm olur ahahah :))) ben böyle alıyorum ya benımkıne dedımkı ben mutfakla ask yasıcam galıba o da bende mutfakta senle ask yasıcam dedı ben dumur :)))) acck özel paylasm yaptm tü kaka bana :) ayyyy kuzum git git süper olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…