deliiii iyiyim bebeğim seni sormalı sen nasılsınHe opemmi yazacgma önemli yazmsm haha nasilsn balim
Bende çok şükür iyiyim balım nasıl gidiodeliiii iyiyim bebeğim seni sormalı sen nasılsın
iyi canım müzik dinliyorum öyle bakınıyorum sende ne var ne yokBende çok şükür iyiyim balım nasıl gidio
DeniziiiiimAyyyy gitmeden önce öyle oluyo bebeğim yaaa.. Gelen giden eksik olmuyoo maşallah ve her akşam birileri yemeğe davet ediyo.. AdettendirGerçi çeşit çeşit yemekler yemiş oluyosun güzel oluyo aslında
Bnde müzik dinliom ugrayayim dedim size Bakim.diyi canım müzik dinliyorum öyle bakınıyorum sende ne var ne yok
neden daha erken gelmedin cadıııBnde müzik dinliom ugrayayim dedim size Bakim.d
Sağol bebeğimmmm
Aç kapıyı kız ben geldim yardımaaaa
hehehhe bencede yavrum güzzel bi alışveriş yap yarın kendine yeni ciciler al. bizimlede paylaş
Damlam yaaa benim yatıcağım zaman geliyosun seeeenDeniziiiiim
Dünya küçücük bebeğimmm belki bi gün nasip olurrrrayyyy hosgeldın bebegm ya ne guzel olur gelsen :)
Tamam bebisimmm iyi geceler zeytin gözüm♡ :)Damlam yaaa benim yatıcağım zaman geliyosun seeeentam yatıyodum bebeğim ufff yarın konuşalım inşallah olurmu boncuk gözümmm♥
Dünya küçücük bebeğimmm belki bi gün nasip olurrrrkim bilir
Unut ha iki dkkada da bizi Sevgi hanim
Merhaba balim:)kızlar merhabalaarrr
canım sen unutuyorsun yazdım ben sana en son bebeğimUnut ha iki dkkada da bizi Sevgi hanim
Elektrik kesildi kız göremedim.d.dcanım sen unutuyorsun yazdım ben sana en son bebeğim
merhabaaakızlar merhabalaarrr
Sus kiz deli görmedim .dben yazdım ama bananekkk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?