- 22 Ekim 2014
- 5.717
- 2.374
- 198
Bebeğimmmm ablacığınla konuştun mu düüüüünnnn yani sevdicekinin ablasıylaaa? Bide bide öküztoşunla tripleştîniz mibiz yatıyoz kuzum o vakitler
Sağol bitanemmm.. Yaa bi karnım ağrıdı bebeğim bi karnım ağrıdıayıptır söylemesi ishal olucakmışım gibiydii Neyseki cıvık bi çıkış olmadı Iyyy iiirencim dimiiii Anlamadım niden öyle ağrıdı, üşüttüm mü noldu yoksa böbreğemden taş mı dökülüyo gineee Bugün iyiyim ama çok şükür
bizimde aileler biliyor ama çok sıcak değil bizimkiler adı konmadığından belki bilmiyorum canım. İnşallah canım benim inşallah hepimizi güzel anlar güzel anılar bekliyordurbizim de işin içinde aileler olmasaydı böyle olmazdı bebeğimmm yoksa nasıl gidecektim bırakmaya nasıl tatil yapacaktık mümkün olmazdı yaniii..
sizin daha da güzel anılarınız olsun inşallah tatlımmmaskerlikk işte herşeyi zor
geçmiş olsun canımSağol bitanemmm.. Yaa bi karnım ağrıdı bebeğim bi karnım ağrıdıayıptır söylemesi ishal olucakmışım gibiydii Neyseki cıvık bi çıkış olmadı Iyyy iiirencim dimiiii Anlamadım niden öyle ağrıdı, üşüttüm mü noldu yoksa böbreğemden taş mı dökülüyo gineee Bugün iyiyim ama çok şükür
bizimde aileler biliyor ama çok sıcak değil bizimkiler adı konmadığından belki bilmiyorum canım. İnşallah canım benim inşallah hepimizi güzel anlar güzel anılar bekliyordurzormuş valla canım sabredip beklicez
Sağol bitanemmm.. Yaa bi karnım ağrıdı bebeğim bi karnım ağrıdıayıptır söylemesi ishal olucakmışım gibiydii Neyseki cıvık bi çıkış olmadı Iyyy iiirencim dimiiii Anlamadım niden öyle ağrıdı, üşüttüm mü noldu yoksa böbreğemden taş mı dökülüyo gineee Bugün iyiyim ama çok şükür
inşallah olur canımadı konmadığındandır bebeğimmm o, inan bana olunca da öyle bir oluyor ki ne olduğunu anlamıyorsun bilesabırrr sabırrr ya sabırrr
hahaha balım burdamıydın senBebeğimmmm ablacığınla konuştun mu düüüüünnnn yani sevdicekinin ablasıylaaa? Bide bide öküztoşunla tripleştîniz mi
Sağol bebeğimmmm.. Çalışıyorum kız hastanediyimay kuzum gecmıs olsun bana da olur arada öyle karın agrıları tazı gibi geziom ondan heraldee :)) tikkat etmek lazm bugun işe gtmednmiiii
sana ne olmuş böyle benimmmmm elmalı turtammmkesin üşüttün sen kalın çoraplar giy bakıyım aaaa belinden soğuk mu aldın naptınnnnn geçmiş gitmiş çok şükür
Sağolun kuzularımmm..geçmiş olsun canım
Sağol bebeğimmmm.. Çalışıyorum kız hastanediyimAma çok sakin yaa.. Küçük tedavi odasına geçtimde burda hasta çok az
Sağolun kuzularımmm..
Yeşommmmm, pandispanyammmm bugün kalın çoraplarımı giydim kız
Ayyy ne güzel kııııııııızzzz:))) sağolsun görümcekkkkk:)) bnm görümcem yok ama olmasını isterdim kuşum:))hahaha balım burdamıydın sen
evet görümcekle konuştuk hal hatır sormak için yazmış (bi sorun yok dmi bişey olursa mutlaka yaz çekinme sen bana kardeşimin emanetisin gibisinde konuştu durdu)
öküzüm olanları unutmuşgayet güzel konuştuk
sağolsun arada yazıyo :) bitane olunca evet güzel fazlası zarar sankiAyyy ne güzel kııııııııızzzz:))) sağolsun görümcekkkkk:)) bnm görümcem yok ama olmasını isterdim kuşum:))
sağolsun arada yazıyo :) bitane olunca evet güzel fazlası zarar sanki
aynen öyle kuşum :) sende kaç tane var ?bencede bencedee bak sizinki de ablaymışşşş ohhh süper ablalar aklı başında oluyor çok şükür
Herşeyin fazlası zarar bebeğimmsağolsun arada yazıyo :) bitane olunca evet güzel fazlası zarar sanki
aynen öyle kuşum :) sende kaç tane var ?
inşallah neticede ucu sanada dokunacak :))Herşeyin fazlası zarar bebeğimm1 tane iyidir.. Benim 1 eltim olucak allah nasip ederse ama henüz bir aday yok İnşallah iyi biri olur..
Aman ALLAH bozmasın ben tam tanımıyorum henüz tam tanışmış sayılmam şimdilik resmi bişey olmadığı için fazla yüzgöz olmak istemiyorum :)1 tanecik kuzucummmAllah bozmasın görümcelik değil ablalık yapıyor
merhaba canımMerhabaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?