- 1 Mart 2013
- 2.610
- 295
- 173
çok şükür bebeğimmm sen nasılsın ne var ne yok
Huzur ne oldu tatlım hayırdıryavrular sizinle konusmaya cok ihtiyacim varsadece bur kex gordum.. dum tartisti herdey cok kotu gitmeye basladi te'efonum avilir acilmaz burdayim
günaydın canııııımGünaydın canlarrr
günaydın güzelliiikgünaydınnnnnnn canlarımmmmm güzellerimmm
Bende iyiyim çok şükür kuzucum devam çalışmaya haftayı yarıladık diye seviniyorum
Huzur ne oldu tatlım hayırdır
iyidir bebeğim sen nasılsıngünaydınn fıstığımmm nasılsın
Günaydın tatlım benimmm nasılsıngünaydın canııııım
ahahaha aynen şubat çok çabuk geçer inşallahhhaynen öyle bebeğimmm çarşamba hafta ortasıhadi yine iyiyiz he Şubat 28 çekiyor
iyiyim yavrumm sen naptın nasılsınGünaydın tatlım benimmm nasılsın
ahahaha aynen şubat çok çabuk geçer inşallahhh
iyidir bebeğim sen nasılsın
Günaydın tatlım benimmm nasılsın
ahahaha aynen şubat çok çabuk geçer inşallahhh
neden bebeğimçok şükür fıstığımmm iyiyim, şaşkınım
hemen geçmesin kızzz biz izin kullanıyoz
neden bebeğim
iyi bende tatlım napayım devam ediyorum çalışmaya bi yandan da size bakıyorumiyiyim yavrumm sen naptın nasılsın
çok şükür fıstığımmm iyiyim, şaşkınım
hemen geçmesin kızzz biz izin kullanıyoz
sevdicek geliyor bende heyecan yokarıyor yarım saatte bir sesin niye donuk sevinmiyosun sen hiç diyor, en son mesaj atmış deliiii ben geliyorum hastalığını da dert etme ben gelince iyileştiririm diye bilmiyorki kendimi şaşırdım bi tuhaf oldum ben
iyi bende tatlım napayım devam ediyorum çalışmaya bi yandan da size bakıyorum
ahah kuzucum ben valla yerimde duramazdıminşallah çabuk geçmez şubat ayı sizin için o zaman kuzu
Allah iyiylik versin canım benimiyi bende tatlım napayım devam ediyorum çalışmaya bi yandan da size bakıyorum
ahah kuzucum ben valla yerimde duramazdıminşallah çabuk geçmez şubat ayı sizin için o zaman kuzu
yaa nasıl heyecean yok bugünü bekliyordun seenn şoktasın bencesevdicek geliyor bende heyecan yokarıyor yarım saatte bir sesin niye donuk sevinmiyosun sen hiç diyor, en son mesaj atmış deliiii ben geliyorum hastalığını da dert etme ben gelince iyileştiririm diye bilmiyorki kendimi şaşırdım bi tuhaf oldum ben
yaa nasıl heyecean yok bugünü bekliyordun seenn şoktasın benceilk gördüğün an heyecanın tavan yapar eminim
kız ne oluyo silkelen ve kendine gelbence de şoka girdim ben iyi değilimsabah annem soruyor noldu suratın asık aranız mı bozuk diye ayyy noluyo bana beeeeeee
günaydın canım. o torunlar biz oluyoruz galibaGünaydın hatunlarrrrrrrr :)
Torunlar gelmiş çok mutluyum çooook .. Şükürler olsunnn :)
günaydın canım. o torunlar biz oluyoruz galiba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?