benimde torunlar geldi diye sevindiğim günler gelsiiiiin bir an önceeGünaydın canım:) aynen senin devrelerinin askerleri oluyor:) ama üzülmeeee geçiyor bugünler:)
kız ne oluyo silkelen ve kendine gel
Günaydın hatunlarrrrrrrr :)
Torunlar gelmiş çok mutluyum çooook .. Şükürler olsunnn :)
neden bebeğimhiç keyfim yok..
neden bebeğim
benimde torunlar geldi diye sevindiğim günler gelsiiiiin bir an öncee
füsunummmm çok şükür bebeğimmmmbu demekkiiii teskereniz geliyorrrr
gitme şansın yok mu bebeğimablamla yani görümcemle konuştum az önce evde telaş var diyor, yemekler falan yapıyormuş, kayınvalidemin haberi yok o işten gelince sürpriz olacak ona inşallahkeşke sende olsaydın falan dedi bi kötü oldum..
istanbul yavrum. Acemisi ordaMayıs Haziran gibi dersinizzz canım gelirrr inşallah çabucak:) Nerdeydi askerin peki?
Bebeğimmm darısı başınaaa inşallah :) sizinde az kaldı azzzz hem sevdicek gelecek ohhh mis
Mayıs Haziran gibi dersinizzz canım gelirrr inşallah çabucak:) Nerdeydi askerin peki?
Bebeğimmm darısı başınaaa inşallah :) sizinde az kaldı azzzz hem sevdicek gelecek ohhh mis
gitme şansın yok mu bebeğim
bunun dışında var mı bi sorun canım neden böyle oldunyok bebeğimmm yol 2 saat sürüyor, hem sabah iş var nereye gitcem pffff
bunun dışında var mı bi sorun canım neden böyle oldun
tek sorun bu olsun bebeğim o kadar bekledin bi kaç gün daha beklersinyok bebeğimmm hiçbir sorun yok çok şükür, herhalde haftasonuna kadar bekleyecek olmak sıkıyor beni
tek sorun bu olsun bebeğim o kadar bekledin bi kaç gün daha beklersin
Ohhh mis gibi yerde canım üzülme iyi bir yer burası yani İstanbul:) için ferah olsunistanbul yavrum. Acemisi orda
az mıııııittire kaktıra yarıladık gerçi çok şükür Rabbim e
adam geliyor da ben bi tuhaf oldum şaşırdım iyice kendimi.. sürekli arıyor niye böylesin niye mutlu değilsin, biz bugünü beklemedik mi diyor
Ohhh mis gibi yerde canım üzülme iyi bir yer burası yani İstanbul:) için ferah olsun
Yarısı bitti mi diğer yarısı da biter balımhem heyecan yaptın ondandır sevinçten hep bunlar balım sıkma canını :) oyyy bende mehtap demek istiyommm :)
heyecanına veriyorum bebeğim 3- 5 gün daha sabretihihihi 130 gün beklemişim şurda 2 gün sıkamıyorum totomu ya işe bakarmısınsorunluyum ben vallaa
aynen canım ustası da iyi bi yere çıkar inşallahOhhh mis gibi yerde canım üzülme iyi bir yer burası yani İstanbul:) için ferah olsun
Yarısı bitti mi diğer yarısı da biter balımhem heyecan yaptın ondandır sevinçten hep bunlar balım sıkma canını :) oyyy bende mehtap demek istiyommm :)
heyecanına veriyorum bebeğim 3- 5 gün daha sabret
hahahah ne güzel derlermişüjjj bejjjj derler bizim burda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?