Damlam yaaa benim yatıcağım zaman geliyosun seeeentam yatıyodum bebeğim ufff yarın konuşalım inşallah olurmu boncuk gözümmm♥
Dünya küçücük bebeğimmm belki bi gün nasip olurrrrkim bilir
hahahah ne güzel derlermişoffff bunaldım yahu
kız aradım sabah açmadı uyuyor diye üstelemedim sonra annem aldı telefonumu teyzemi aradı 45 dk falan konuştu o arada aramış annemde kapatmadı mesaj atmış kimle konuşuyorsan kapatmazsın inşallah diye. bende annem teyzemle konusuyordu falan dedim bana ulaşamadığı için siinir olmuş. Gidincede böyle mi olacak anlamadım ki sinirinisana noldu şekerimmmm
kız aradım sabah açmadı uyuyor diye üstelemedim sonra annem aldı telefonumu teyzemi aradı 45 dk falan konuştu o arada aramış annemde kapatmadı mesaj atmış kimle konuşuyorsan kapatmazsın inşallah diye. bende annem teyzemle konusuyordu falan dedim bana ulaşamadığı için siinir olmuş. Gidincede böyle mi olacak anlamadım ki sinirini
herkeste mi öyle yani bizde abes bi durum yok di mi? ye gelince ne yapacaz o zaman bu şekilde alışacak sonrada sen değiştin diyecek önceden alıngan değildi sanki bu kadar yada yansıtmıyordu bilmiyorumbebeğimmm şuan çok stresli çok normal bu halleri sakın üzme kendini hepsi geçecek.. hepimiz yaşadık bunları.. acemideyken ilk çaldırışta açılacaktı o telefon yoksa söylenirdi sen telefon başında aramamı beklemiyor musun niye uzun uzun çalıyor o telefon diyeşu sıralar her hareketin ona dokunabilir olabildiğince alttan al ağamsın paşamsın de o sakinleşir zaten
herkeste mi öyle yani bizde abes bi durum yok di mi? ye gelince ne yapacaz o zaman bu şekilde alışacak sonrada sen değiştin diyecek önceden alıngan değildi sanki bu kadar yada yansıtmıyordu bilmiyorum
bende öyle olacam büyük ihtimalle aradığı an açmam gerek çünkü yoksa kızar paşamız hoooof ama olmaz ki böyleeeherkeste böyle tabiki bebeğimmm hepimiz aynı şeyleri yaşıyoruz kimisi fazlasını kimisi daha azını.. çok hassas bi dönemdesiniz o yüzden olabildiğince dikkatli ol, acemideyken telefonda kimseyle konuşmazdım,, Ceyo arayacak kapatmak zorundayım derdim heyttt be ne günlerdi
bende öyle olacam büyük ihtimalle aradığı an açmam gerek çünkü yoksa kızar paşamız hoooof ama olmaz ki böyleee
ayy canım darısı bize inşallah mutluluğun daim olsun inşallah canım beniiimalışırsınızzz sonra zaten hemen hemen arayacağı saatler aynı olacak sen de ona göre ayarlarsın kendiniaskerlik bizler için taktik işi , alttan alma işi
sevdiceğimm şuan havada uçuyorrrr
ayy canım darısı bize inşallah mutluluğun daim olsun inşallah canım beniiim
hah şöyleeeeaminnn bebeğimmmm aminnnn Rabbim hepimize şafak doğan güneş demeyi nasip etsin sağ salim kavuşalım sevdiceklerimizebirazcık heyecanlandım sanki yakınıma geliyor diye
hah şöyleeeeyanına gelincede güzeelce vakit geçirirsiniz
üzütünün etkisi diyelim bebem gelince unutursun herşeyibence de şoka girdim ben iyi değilimsabah annem soruyor noldu suratın asık aranız mı bozuk diye ayyy noluyo bana beeeeeee
üzütünün etkisi diyelim bebem gelince unutursun herşeyi
bence de şoka girdim ben iyi değilimsabah annem soruyor noldu suratın asık aranız mı bozuk diye ayyy noluyo bana beeeeeee
Aminn cümlemize tatlım benimmAllah iyiylik versin canım benim
Bizimki de bi karar verse napıcak merak ediyoruminşallah fıstığımmm
ne kararı kızBizimki de bi karar verse napıcak merak ediyorum
İzine gelicek mi gelmicek mi ben düşünüyorum o düşünmüyor tatlım yane kararı kız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?