özlemedin mi beni gel artık de yavrumİzine gelicek mi gelmicek mi ben düşünüyorum o düşünmüyor tatlım ya
özlemedin mi beni gel artık de yavrum
Hehe tamam bebeğimakşam bi şansımı deneyeyim bakayım kuzucum
Sen napıyosun bebeğimHehe tamam bebeğim
Napayım canim iş ilanlarına bakıyordumSen napıyosun bebeğim
Hmm iş başı yapayım mı diyorsun artık tatlımNapayım canim iş ilanlarına bakıyordum
Yani artık yapmam gerek yavrum ; (Hmm iş başı yapayım mı diyorsun artık tatlım
Bizimki de bi karar verse napıcak merak ediyorum
Duygoşşşşşşselam kzlaaaar naptnz bakem
İyiim pofidikommmm çoook şükür bugünlerimizeee.. Sen nasılsııınselaaaammmkızlarr nasılsınızzz?
aynen kuzuum çoook şükürr iyiyim ben de hamd olsun yarın eski şubeme gezimiz var çocuklarla kardeş okulumuz olduğu içinn eski öğrencilerimi göreceğim inşallahhh çok mutluyumDuygoşşşşşşiyi cnm standart bir gündü senden naber tontoşşşş
İyiim pofidikommmm çoook şükür bugünlerimizeee.. Sen nasılsııın
Duygoşşşşşşiyi cnm standart bir gündü senden naber tontoşşşş
İyiim pofidikommmm çoook şükür bugünlerimizeee.. Sen nasılsııın
Aaaaaa ni güzeeeeelaynen kuzuum çoook şükürr iyiyim ben de hamd olsun yarın eski şubeme gezimiz var çocuklarla kardeş okulumuz olduğu içinn eski öğrencilerimi göreceğim inşallahhh çok mutluyum
Naber bibiğimmSelammm kizlaaar
Iyilik güzelliğim senden naberAaaaaa ni güzeeeeelÖzlemişlerdir seniiiiii etrafına doluşucaklar örtmenim örtmenim diye diyeeeee
Naber bibiğimm
Hihihi:) gene neler aldında bu kdr yoruldunnBenden de iyilik kuzucum güzel geçtiii :) ayy yorulmusum azck uzanmstm
evet kuzum yaaaa nasıl mutluyum varyaa canlarım benimm yaaaaAaaaaa ni güzeeeeelÖzlemişlerdir seniiiiii etrafına doluşucaklar örtmenim örtmenim diye diyeeeee
Naber bibiğimm
Hihihi:) gene neler aldında bu kdr yoruldunn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?