Az kalmış caniimmmmmmart 27 :) kusummmmmm
selam tatlım hos geledın kacak :) nasılsn bakmselammmm kızlar gelmeyeli baya oldu bi bakayım dedim bizim kızlar ne alemde???
Ne tatliymis kizkızlaaaaar bu mutfak havlusu nasıl alayım dıyorum cok sevıyorum ben boyle cıcılı bıcılı seylerı :) 23 tl fazla mı sızce
50 gun var daha :)) kızzzAz kalmış caniimmmmm
Senin var galibaEylülde düğün olunca böyle oluyor kuzum yapcak bişey yok:)
Akşamları sıcak şeyler iç canm bol bol yatarken tyhlot iç ben onun çok faydasını görürüm
Zamanla olur kuzum oda
hee ama bnmkı sevmz byle seylerı kullanmaz bıle byle havlularabraz agır abıde kendısı
Ne tatliymis kiz
Ay öyle deyince cok gibi oldu seni motive edeyim dedim50 gun var daha :)) kızzz
haha takmıyorum ben balım ya gecer hemen bak daha yenı subata gırdık bugun 5 ıAy öyle deyince cok gibi oldu seni motive edeyim dedim
hoşbulduk canımmm...iyiyim şükür sizler nasılsınız?bu aralar giremedim fazla okuyup kaçtım hemen kız kardeşim görümcem vs geldi çocuklar hasta oldu yoğun bir dönem geçirdim şu an iyiyiz şükür eşim de haftaya izine geliyor ooohhselam tatlım hos geledın kacak :) nasılsn bakm
Aynen bebğimmmm zaman çabuk geçiyohaha takmıyorum ben balım ya gecer hemen bak daha yenı subata gırdık bugun 5 ı
MASSALLAH balım hadı hayırlısıyla kullanmak nasıp etsın bnde begendım cok tatlı cıcılı bıcılı :)Mutfaga sokan kım onları sen benım mutfagı gorsen cıvıl cıvıl olacak zevkıme gore yapıyrm :)
sevındım balım ya hadı gozun aydın :) bnde ıyıym cok sukur safak kactı balım senın :)hoşbulduk canımmm...iyiyim şükür sizler nasılsınız?bu aralar giremedim fazla okuyup kaçtım hemen kız kardeşim görümcem vs geldi çocuklar hasta oldu yoğun bir dönem geçirdim şu an iyiyiz şükür eşim de haftaya izine geliyor ooohh
aynen tatlım o yuzden sana dedgm gbı yap gıttıgı an hıc dusme safagı azalınca dusmeye baslarsın hemen gecıo oyleAynen bebğimmmm zaman çabuk geçiyo
72 az kaldı vallasevındım balım ya hadı gozun aydın :) bnde ıyıym cok sukur safak kactı balım senın :)
MASSALLAH balım hadı hayırlısıyla kullanmak nasıp etsın bnde begendım cok tatlı cıcılı bıcılı :)
Saymazsam üzülür canım saymam gerek :)aynen tatlım o yuzden sana dedgm gbı yap gıttıgı an hıc dusme safagı azalınca dusmeye baslarsın hemen gecıo oyle
72 az kaldı valla
aynen MASSALLAH darıısı gelmesıne olsun ve darısı bıze olsun :)72 az kaldı valla
Saymazsam üzülür canım saymam gerek :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?