2014 Yarenleri! :)

izne de hemen gelemeyebilirmiş kuzum 20 gün mü ne eğitim varmış silah eğitimi sürünme vs.
belli değil henüz dedi bi gelsem sarılsam huzur dolsam dedi telefonda ağlamamak için zor tuttum kendimi

Bizimkide belli olmuş mudur

izne de hemen gelemeyebilirmiş kuzum 20 gün mü ne eğitim varmış silah eğitimi sürünme vs.
belli değil henüz dedi bi gelsem sarılsam huzur dolsam dedi telefonda ağlamamak için zor tuttum kendimi
Balımmmm sakın ağlama onunla konuşurken.. O senden güç bulucak sadece.. Annesi ona o gücü veremiycek çnkü 20 gün snrada olsa dağıtım iznine gelicek bitanemmm sımmsıkı sarılıcaksınız birbirinizeeee.. Elleriniz keneylenicekkk.. Bu zorlu sürecide birbirinize dahada bağlanarak atlatıcaksınuıuz..

İyiyim bende bitanemmmm:)) oturuyorum öyleee:)) kalkıp mutfağa geçmem gerekiyo azıcık halletmem gereken işler vardaaa:) ama çok üşeniyoruuuuunnmm:)) bana yarın nöbet var yaaavvv çalışıcam yarın:)
yerim seni :) geleyim sana kek yapayimmm yiyelim bebisimm :) off nasil isterdim sizinle ayni sehirde olmayiii :)
amaan bosver bugun yapma yarin yaparsin kuzum yauuu :) oy kiyamam yarin caliscakmis beniim balimm her cunartesi calisiyomusun sen guzelimm
Bebegim kalbim agzimda gözüm telefonda aramasini bekliyorum belli oldu mu olmadi mi bilmiyorum bekliyorum
balim e devlete girsene bilmiyomusun tcsiniii hemen gir bak :s
inşallah kuzum inşallah Allahm korusun içim yanıo resmen
canim skma canini allah sabir versin ailesinede sanada.. insallah rahat olur canim dua edelim hayirlisi boyleymis canim uzulme :s

Yaaa bilmiyorum ki tc sini bi yerlere yazmıştım sanki ama aklimda değil şuan olcem meraktan

İnşallah kuzum
telefon çeker mi ki orda
afalladım resmen ben

amin canım saolasın

Yok balım her ctesi çalışmıyorum.. 3-4hafta 1 sıra geliyo ctesi pazar çalışıyoruz:)

Keşke aynı şehirlerde olsaydık yaaavvv ne güsel olurduuuu:)

Arasinda haber veririm bebegim sabah aradi unuttum ya sormayı bi daha aramazsa

daha yeni belli olmuş canım yemekten önce söylemişler sabah blli olmamıştır mutlaka arar söyler en geç yarın sabah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…