2014 Yarenleri! :)

kızlar çok kötüyüm ellerim titriyorr ustalık yeri belli oldu bayılmak üzereyim çok kötüyüm Allahm sabır ver

evet kuzucum, babasının rahatsızlığından dolayı annesi hastanede, kardeşi de uzakta yaşıyor. Sevgilimi sahipsiz sanmasınlar en çok ben alkışlayıp gururlancam
Kuşum otobüsle gidiceksen şayet burdurda servis hizmeti yok.. Garajın arkasından otobüse binmen gerekiyo.. Otobüslere ücretli binebiliyosun.. Eğitim alayı diye yazıyo zaten otobüslerde:) direk garajın ordan alaya giden otobüs var mı tam bilmiyorum ama burdur hap kadar bi yer olduğu için muhtemelen vardır

sağol kuzucum bunu öğrendiğim iyi oldu 7 de garda olucam direkt geçerim. küçük bir yermiş askerim söylemişti. millet otelde kalıyormuş, arabada kalıyorlarmış, inşallah çok sıra beklemem

Şırnak hudut çok kötüyüm vücudum titriyor resmen ((
bide ben ağlamayayım diye beni sakinleştirmeye çalıştı Allahm yardım et
Allaha emanet kuzucum, tüm askerlerimizi korusun Rabbim. O da senin gibi şok olmuştur, sen onun için güçlü olucaksın bebeğim. Allah yardımcınız olsun

Şırnak hudut çok kötüyüm vücudum titriyor resmen ((
bide ben ağlamayayım diye beni sakinleştirmeye çalıştı Allahm yardım et
Bitanemmm biz ne söylersek söyleyelim hiç bi anlam ifade etmiycek biliyorum ama lütfen dua et.. Bak bnm arkadaşımın sözlüsü şırnakta aakerlik yapıo 6ay oldu gideli.. Msjlaşıyoruz kızla.. Allaha çok şükür rahat oldğnu söylüyo..

sağol kuzucum bunu öğrendiğim iyi oldu 7 de garda olucam direkt geçerim. küçük bir yermiş askerim söylemişti. millet otelde kalıyormuş, arabada kalıyorlarmış, inşallah çok sıra beklemem
İnşallah beklemezsin balımmmm.. Muhtemeln çok sıra beklemezsin karda kışta gelemeyenler olur çnkü..

inşallah kuzum inşallah Allahm korusun içim yanıo resmen

çok kötüyüm kuzum çok
Kuşummm rabbim hem sana hem sevdiğine dayanma gücü versin booıl bol sabır versin geçicek bitanemmm.. Herkes nası yapıp geliyossa snin sevdiceğin aslanlar gibi askerliğini yapıp geliceeeek.. Şimdi sen çok kötü olursan o kendini daha kötü hisseder güçlü olmalısın bebeğimmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…