2014 Yarenleri! :)

Bizim arkamızdan sen gelicen işte kuzuuuu:))) hem senîn yaşın küçük daha len büyü de gel

Bizim arkamızdan sen gelicen işte kuzuuuu:))) hem senîn yaşın küçük daha len büyü de gel
hehhe evet canım ya erken zaten daha evlilik için ama nişan olabilirdi yaaaniii kız bide çok uzun bi beraberlikten sonra evlilikte sorun olur mu acaba diye düşünüyorum sıkılır mı acaba benden. gerçi iki sene beraberdik sonrası ayrı şehirlerde geçecek ama olsun ne bilim kız bu arada siz nasıl tanışmıştınız

Yaa o ilişkiden ilişkiye değişiyo bence bebeğim.. Ben her geçen gün daha çok seviyorum aşkımı.. İlk zamanlardaki hislerimden çok daha yoğun hisler taşıyorum ona karşı 5nci senemizdeyiz balım..

Biz aynı dersaneye gidiyoduk fıstık orda tanıştık.. Bazen konuşuyoruzz vaaay be aşkm dersane sıralarından nerelere geldikkkk hey gidi günler heyyy diyoruz

bende çok daha fazla seviyorum ama evlilik olursa büyüsü kaçar mı acaba onun açısından diye korkuyorum oooo maşallah bebeğim beraber büyümüşsünüz

bende çok daha fazla seviyorum ama evlilik olursa büyüsü kaçar mı acaba onun açısından diye korkuyorum oooo maşallah bebeğim beraber büyümüşsünüz
bizim yaş olarak vademiz doldu bebeğim askerden gelsin iş bulsun hemen nişan inşallah

sesi niekısıkkti tatlim..kotu denk gelmis ama olsun tekrar arar sıkma canını

daha yeni gelebildim canım aradı iki saat sonra. cuma geliyor Allahn izniyle. çok fazla özledim nasıl doycam bilmiyorum nasıl göndericem şırnaklara

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…