plakalara bile düşcez kuzum sabır
15 gün olmuş bile bebeğimlerr bi yandan çabuk geçiyor da bazen bi dakika bile geçmek bilmiyorBalımmmmm bak ne güzel 360lar bitmiş 350ler bitmiş yarın 340lara gözünü açıcaksınnnnnn:):):) böyle böyle geçicek işte bitanemmm
Bizim arkamızdan sen gelicen işte kuzuuuu:))) hem senîn yaşın küçük daha len büyü de gelayyyy çok heyecanlııııı Allahın izniylr görücez inşallah bebeğimmmmcanım daha bi sene askerlik gelince hemen iş bulursa nişan olur bulamazsa bulana kadar beklemek zorundayız babam vermiyor yoksa 2 seneyi geçer yani
300lerden sonrası hızlı geçiyo bebeğim.. 300lerin söylemi bile zor15 gün olmuş bile bebeğimlerr bi yandan çabuk geçiyor da bazen bi dakika bile geçmek bilmiyorruh halime göre
hehhe evet canım ya erken zaten daha evlilik için ama nişan olabilirdi yaaaniiiBizim arkamızdan sen gelicen işte kuzuuuu:))) hem senîn yaşın küçük daha len büyü de gel
ay bi geçsinde bebeğim hayırlısıyla. cidden 300ler yorucuuu300lerden sonrası hızlı geçiyo bebeğim.. 300lerin söylemi bile zorpsikolojik olarak yoruyo insanı.. Ama geçip gidiyooooo:)
Yaa o ilişkiden ilişkiye değişiyo bence bebeğim.. Ben her geçen gün daha çok seviyorum aşkımı.. İlk zamanlardaki hislerimden çok daha yoğun hisler taşıyorum ona karşıhehhe evet canım ya erken zaten daha evlilik için ama nişan olabilirdi yaaaniiikız bide çok uzun bi beraberlikten sonra evlilikte sorun olur mu acaba diye düşünüyorum sıkılır mı acaba benden. gerçi iki sene beraberdik sonrası ayrı şehirlerde geçecek ama olsun ne bilim kız bu arada siz nasıl tanışmıştınız
bende çok daha fazla seviyorum ama evlilik olursa büyüsü kaçar mı acaba onun açısından diye korkuyorumYaa o ilişkiden ilişkiye değişiyo bence bebeğim.. Ben her geçen gün daha çok seviyorum aşkımı.. İlk zamanlardaki hislerimden çok daha yoğun hisler taşıyorum ona karşı5nci senemizdeyiz balım..
Biz aynı dersaneye gidiyoduk fıstık orda tanıştık.. Bazen konuşuyoruzz vaaay be aşkm dersane sıralarından nerelere geldikkkk hey gidi günler heyyy diyoruz
bizim yaş olarak vademiz doldu bebeğim askerden gelsin iş bulsun hemen nişan inşallahbende çok daha fazla seviyorum ama evlilik olursa büyüsü kaçar mı acaba onun açısından diye korkuyorumoooo maşallah bebeğim beraber büyümüşsünüz
sesi niekısıkkti tatlim..kotu denk gelmis ama olsun tekrar arar sıkma canını
kaç yaşındasınız bebeğim bide siz ne zamandır berabersiniz. daha önce sormuşumdur belki ama unuttummmbizim yaş olarak vademiz doldu bebeğim askerden gelsin iş bulsun hemen nişan inşallah
ben 25 asker efendi 27 2 yıldır beraberiz bebeğimkaç yaşındasınız bebeğim bide siz ne zamandır berabersiniz. daha önce sormuşumdur belki ama unuttummm
evet sizin yaş tamamdır kuzum tam idealben 25 asker efendi 27 2 yıldır beraberiz bebeğim
para biriktirip hemen evlenmeyi düşünüyoruz fıstık. Siz?evet sizin yaş tamamdır kuzum tam idealnişandan sonra evlilik mi hemennn
Aynen balımmmm beraber büyüdükkkkkbende çok daha fazla seviyorum ama evlilik olursa büyüsü kaçar mı acaba onun açısından diye korkuyorumoooo maşallah bebeğim beraber büyümüşsünüz
bizim acemilik uzundu yemin toreninenden sonra 1 ay daha acemide kaldik sizin nasil olucak tatlimdaha yeni gelebildim canım aradı iki saat sonra. cuma geliyor Allahn izniyle. çok fazla özledim nasıl doycam bilmiyorum nasıl göndericem şırnaklara
askerlik bitecek iş bulunursa hemen nişan olur bulunmazsa bulana kadar beklicez bebeğimpara biriktirip hemen evlenmeyi düşünüyoruz fıstık. Siz?
Kız sen 25 misiiiinnnn:) tembel teneke 88 yazdığından ben seni 88lisin sanmıştıııım:)ben 25 asker efendi 27 2 yıldır beraberiz bebeğim
askerim 88 li kuşum ondan yazmıştımKız sen 25 misiiiinnnn:) tembel teneke 88 yazdığından ben seni 88lisin sanmıştıııım:)
hayırlısı olsun tatlım hayalleriniz birbir gerçek olur inşallahaskerlik bitecek iş bulunursa hemen nişan olur bulunmazsa bulana kadar beklicez bebeğim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?