fotograflardan bile anlaşılır canım nasıl fark vardır şimdiAynen balımmmm beraber büyüdükkkkkO bnm ilk ve son aşkımmmm
Yaşıtız biz seninle fıstığımnmaskerim 88 li kuşum ondan yazmıştımsen kaç yaşındasın?
inşallah hepimizinki bebeğimhayırlısı olsun tatlım hayalleriniz birbir gerçek olur inşallah
Hehehehefotograflardan bile anlaşılır canım nasıl fark vardır şimdi
ooo akranım benimYaşıtız biz seninle fıstığımnmAma ben hala 24 demek istiyorum yaa dilim alışmadı 25eeee 90 lıyım kuşum ben..
Özgemmmmmmm, güzel trakyalımmmmmm nasılsııııııınnnnİyi akşamlar kızçelerrr
Benden 1 ay büyük o kuşum yaaooo akranım benimsevdiceğin kaçlı?
bizim acemilik uzundu yemin toreninenden sonra 1 ay daha acemide kaldik sizin nasil olucak tatlim
heheh doğru demiş enişte beyHeheheheAynen kıııız geçenlerde nerden bulmuş bilmiyom ilk zamanlarımızdan bi foto gönderdiiii:) aşkım dedim ne kdr cool görünüyomuşuz biiizzzz dedim eeee aşkm gençlik zamanlarımızdı dediii Eşek sıpası yaa
maşallah kuzum sizeBenden 1 ay büyük o kuşum yaa
Bitanemmmmm anın tadını çıkartın tamammı? Bol bol sarıl sevdiğine, öp, kokla.. Gittikten snra hep birlikte dua edicez askerin için, tüüümmm askerlerimiz içiiin:) şimdiden gidicek yine siye düşünme.. Geliceğe güne ve geçiriceğiniz koskoca 1 haftaya odaklan:)banada belki hemen gelemem eğitim olur aşkm dedi ama cuma gelip 6 martta diret şırnağa uçcak kuzum
Sizede maşallah bebeğimmmm:)) yaşıtımı bulmuş olmama sevindimmm:)) burdaki kızlar minnoş daha yaa hepsi çıtırmaşallah kuzum size
Onunla yaşlanmak istiyoruuuuummmmmmheheh doğru demiş enişte beybi sene önceki fotograflarda bile fark çook
dişleriniz dökülene kadar kırış kırış olana kadar beraber olun inşallaaaaaaaaaaaaaaaaaahOnunla yaşlanmak istiyoruuuuummmmmm
kız bizi de yaşlı yaptın sende hemenSizede maşallah bebeğimmmm:)) yaşıtımı bulmuş olmama sevindimmm:)) burdaki kızlar minnoş daha yaa hepsi çıtır
Bitanemmmmm anın tadını çıkartın tamammı? Bol bol sarıl sevdiğine, öp, kokla.. Gittikten snra hep birlikte dua edicez askerin için, tüüümmm askerlerimiz içiiin:) şimdiden gidicek yine siye düşünme.. Geliceğe güne ve geçiriceğiniz koskoca 1 haftaya odaklan:)
İnşallah sevgi hatununmmmdişleriniz dökülene kadar kırış kırış olana kadar beraber olun inşallaaaaaaaaaaaaaaaaaah
Şaka yapıyorum bebeğim beeeekız bizi de yaşlı yaptın sende hemen
Maşşalah bitanemmm ne güzel her gün görüşüceksiniz hatta 1 gün tamameeeen beraber olucaksınızkuzum nasıl doycam ona sarılmaya hiç bilmiyorumçalıştığım için iş çıkışlarımda gidicem işte cuma geç saatte gelceği için cumartesi erken çıkıp gidicem yanına pazar da pasta yapıp onlara gidicem süpriz yapıcam aşkıma. pazartesi yine iş çıkışı gidicem salı kaçırcam onu çarşamba akşam döneriz perşembe onlarda kalıcam inşallah ve cuma da gidiyor zaten kuzum planım bu şekilde
İnşallah sevgi hatununmmm
Şaka yapıyorum bebeğim beeeeBiz herkesten daha çıtırızdır zatiiinnn dimi tembel tenekemmmm
Maşşalah bitanemmm ne güzel her gün görüşüceksiniz hatta 1 gün tamameeeen beraber olucaksınızYa hiç görüşemiycek olsaydınıııız? Çok şükür bunada bebeğimmmm
Tabi ki bebeğim eheh. İlgi istiyorum ben ilgiiiİnşallah sevgi hatununmmm
Şaka yapıyorum bebeğim beeeeBiz herkesten daha çıtırızdır zatiiinnn dimi tembel tenekemmmm
Maşşalah bitanemmm ne güzel her gün görüşüceksiniz hatta 1 gün tamameeeen beraber olucaksınızYa hiç görüşemiycek olsaydınıııız? Çok şükür bunada bebeğimmmm
İnşallah sevgi hatununmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?