2014 Yarenleri! :)

fotograflardan bile anlaşılır canım nasıl fark vardır şimdi
Hehehehe Aynen kıııız geçenlerde nerden bulmuş bilmiyom ilk zamanlarımızdan bi foto gönderdiiii:) aşkım dedim ne kdr cool görünüyomuşuz biiizzzz dedim eeee aşkm gençlik zamanlarımızdı dediii Eşek sıpası yaa

heheh doğru demiş enişte bey bi sene önceki fotograflarda bile fark çook

banada belki hemen gelemem eğitim olur aşkm dedi ama cuma gelip 6 martta diret şırnağa uçcak kuzum
Bitanemmmmm anın tadını çıkartın tamammı? Bol bol sarıl sevdiğine, öp, kokla.. Gittikten snra hep birlikte dua edicez askerin için, tüüümmm askerlerimiz içiiin:) şimdiden gidicek yine siye düşünme.. Geliceğe güne ve geçiriceğiniz koskoca 1 haftaya odaklan:)

kuzum nasıl doycam ona sarılmaya hiç bilmiyorum çalıştığım için iş çıkışlarımda gidicem işte cuma geç saatte gelceği için cumartesi erken çıkıp gidicem yanına pazar da pasta yapıp onlara gidicem süpriz yapıcam aşkıma. pazartesi yine iş çıkışı gidicem salı kaçırcam onu çarşamba akşam döneriz perşembe onlarda kalıcam inşallah ve cuma da gidiyor zaten kuzum planım bu şekilde

dişleriniz dökülene kadar kırış kırış olana kadar beraber olun inşallaaaaaaaaaaaaaaaaaah
İnşallah sevgi hatununmmm
kız bizi de yaşlı yaptın sende hemen
Şaka yapıyorum bebeğim beeee Biz herkesten daha çıtırızdır zatiiinnn dimi tembel tenekemmmm
Maşşalah bitanemmm ne güzel her gün görüşüceksiniz hatta 1 gün tamameeeen beraber olucaksınız Ya hiç görüşemiycek olsaydınıııız? Çok şükür bunada bebeğimmmm

Tabi ki bebeğim eheh. İlgi istiyorum ben ilgiii

işte elimden gelen bu bebeğm yetmicek biliyorum ama
giderken yanında telefon götürsün dimi kuzum?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…