- 22 Ekim 2014
- 5.717
- 2.374
- 198
Yirim ben seniiiiiTabi ki bebeğim eheh. İlgi istiyorum ben ilgiii
Tabi ki bebeğim eheh. İlgi istiyorum ben ilgiii
Bebeğimmmm benim sevdicek ilk giderken götürmemişti neyle karşılaşıcağnı bilmediği için.. Ama snradan keşke götürseymişim diye pişman olmuştu.. Ben kargoyla göndermiştim tlfnunu:) bence götürsün bi şekilde sokar yani bitanrm..işte elimden gelen bu bebeğm yetmicek biliyorum ama
giderken yanında telefon götürsün dimi kuzum?
Ohhh çok iyi geldi çok mutluyumYirim ben seniiiiiGel bi sarılalım ozmn kıııııııızzz Bide öpiyiiiimmm Ohhhh missss...
Bebeğimmmm benim sevdicek ilk giderken götürmemişti neyle karşılaşıcağnı bilmediği için.. Ama snradan keşke götürseymişim diye pişman olmuştu.. Ben kargoyla göndermiştim tlfnunu:) bence götürsün bi şekilde sokar yani bitanrm..
Ben de yapıcam bunu kuşumkızlar benimkide ilk aradığında çok güzel konuşmuştu sonrasında ben seni seviyorum dediğimde bende aşkm öptm diyordu ee sıra var mı aşkm arkanda diyordum konuşamıyor gibiydi sinir oluyordum sonra o aradığında yine güzel konuştum ama kapatırken dikkat et aşkmm dedim byby dedim kapattım vee ondan sonra o seni seviyorum özledm çok bi sarılsam dmeye başladı
hatta o aradığında telefonu açtığım an kalbimmm nasılsın diyordu
ilk defa bu kadar ince bi mesajımı anladı
yani siz söyleyince o gerek duymuyor bende aynen aşkm, bende evet, aşkm bende deyip duruyorlar bozuk plak gibi böyleydik yola geldi ehehe
Hihihihihi:) kaçan kovalanır diye boşuna dememişler balımmmm:)kızlar benimkide ilk aradığında çok güzel konuşmuştu sonrasında ben seni seviyorum dediğimde bende aşkm öptm diyordu ee sıra var mı aşkm arkanda diyordum konuşamıyor gibiydi sinir oluyordum sonra o aradığında yine güzel konuştum ama kapatırken dikkat et aşkmm dedim byby dedim kapattım vee ondan sonra o seni seviyorum özledm çok bi sarılsam dmeye başladı
hatta o aradığında telefonu açtığım an kalbimmm nasılsın diyordu
ilk defa bu kadar ince bi mesajımı anladı
yani siz söyleyince o gerek duymuyor bende aynen aşkm, bende evet, aşkm bende deyip duruyorlar bozuk plak gibi böyleydik yola geldi ehehe
Ben de yapıcam bunu kuşum
Hihihihihi:) kaçan kovalanır diye boşuna dememişler balımmmm:)
Verirsin allahın bebeğimmm.. Kullanır tlfnu rahat rahat.. Her gün msjlaşırsınız.. Bir telefon uzaklığında olursunuz birbirinizedimi kuzum zaten en doğuda izin versinler bi zahmet..
mesajlaşıp konuşursak ona moral veririm hep acemilik çok zor böyle
Yarın hemen denerim kuzum bakalım ne sonuç verecekyap kuzum ama tavırlı olmadan hani herşey çok iyi de sen böyle sözleri unutuyormuşsun gibi konuş çakmasın durumu
Sakin sakin, tatlı tatlı halletmek ve hallettirmek lazım balım yaanormalde çok cadıyımdır ve bişileri ima ediceksem batırırım resmen bebeğm ama gayet sakin ve derinden hareket ettim oda istedğim gibi oldu :) çünkü normalde sert ifade ederim onun yapcağı varsa da yapmaz
Verirsin allahın bebeğimmm.. Kullanır tlfnu rahat rahat.. Her gün msjlaşırsınız.. Bir telefon uzaklığında olursunuz birbirinize
Yarın hemen denerim kuzum bakalım ne sonuç verecek
İyi geceler bebeğim rüyanda sevdiceğini gör inşallahhhCanlarımmmm, güzelliklerimmmmmm ben müsadenizle yatıyoruuuumnnn:) iyi geceler diliyorum hepinize fıstıklaaar:) sizi çoooook seviyorummmmm:) öpüyorum kocaman kocaman:)
İnşallah meyvelerini toplayıp sonucu yazarım hementamam canım sonucu yaz
Sakin sakin, tatlı tatlı halletmek ve hallettirmek lazım balım yaane kendini yıprat ne de karşı tarafı ben hep böyle yaparım..
İnşallah meyvelerini toplayıp sonucu yazarım hemen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?