2014 Yarenleri! :)

Tabi ki bebeğim eheh. İlgi istiyorum ben ilgiii

kızlar benimkide ilk aradığında çok güzel konuşmuştu sonrasında ben seni seviyorum dediğimde bende aşkm öptm diyordu ee sıra var mı aşkm arkanda diyordum konuşamıyor gibiydi sinir oluyordum sonra o aradığında yine güzel konuştum ama kapatırken dikkat et aşkmm dedim byby dedim kapattım vee ondan sonra o seni seviyorum özledm çok bi sarılsam dmeye başladı
hatta o aradığında telefonu açtığım an kalbimmm nasılsın diyordu
ilk defa bu kadar ince bi mesajımı anladı
yani siz söyleyince o gerek duymuyor bende aynen aşkm, bende evet, aşkm bende deyip duruyorlar bozuk plak gibi böyleydik yola geldi ehehe

işte elimden gelen bu bebeğm yetmicek biliyorum ama
giderken yanında telefon götürsün dimi kuzum?
Bebeğimmmm benim sevdicek ilk giderken götürmemişti neyle karşılaşıcağnı bilmediği için.. Ama snradan keşke götürseymişim diye pişman olmuştu.. Ben kargoyla göndermiştim tlfnunu:) bence götürsün bi şekilde sokar yani bitanrm..

dimi kuzum zaten en doğuda izin versinler bi zahmet..
mesajlaşıp konuşursak ona moral veririm hep acemilik çok zor böyle

Ben de yapıcam bunu kuşum

Hihihihihi:) kaçan kovalanır diye boşuna dememişler balımmmm:)

Hihihihihi:) kaçan kovalanır diye boşuna dememişler balımmmm:)

normalde çok cadıyımdır ve bişileri ima ediceksem batırırım resmen bebeğm ama gayet sakin ve derinden hareket ettim oda istedğim gibi oldu :) çünkü normalde sert ifade ederim onun yapcağı varsa da yapmaz

normalde çok cadıyımdır ve bişileri ima ediceksem batırırım resmen bebeğm ama gayet sakin ve derinden hareket ettim oda istedğim gibi oldu :) çünkü normalde sert ifade ederim onun yapcağı varsa da yapmaz
Sakin sakin, tatlı tatlı halletmek ve hallettirmek lazım balım yaa ne kendini yıprat ne de karşı tarafı ben hep böyle yaparım..

Verirsin allahın bebeğimmm.. Kullanır tlfnu rahat rahat.. Her gün msjlaşırsınız.. Bir telefon uzaklığında olursunuz birbirinize

ben ona moral depolarım hayallerimizden ve o gelince de gerçekleşeceğinden bahsederim :)
ama şöyle bişi de var orda rahat olsun da 3günde bi konuşsakta olur razıyım yeter ki iyi olsun rahat olsun sevdiceğim

Canlarımmmm, güzelliklerimmmmmm ben müsadenizle yatıyoruuuumnnn:) iyi geceler diliyorum hepinize fıstıklaaar:) sizi çoooook seviyorummmmm:) öpüyorum kocaman kocaman:)

Sakin sakin, tatlı tatlı halletmek ve hallettirmek lazım balım yaa ne kendini yıprat ne de karşı tarafı ben hep böyle yaparım..

o belli zaten bebeğm acayp olumlusun maşallah geç yaşlanırsınız hep pozitif olun ömür boyu :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…