- 27 Ocak 2015
- 579
- 61
- 38
- 31
Noldu kuzumm?sıkılıyoooooooooooooooooooooooooooom
Hoşgeldin bebeğimmMerhaba kızlarrrrr
Hoşbuldum kuzumNoldu kuzumm?
Hoşgeldin bebeğimm
canım sıkılıyo bebeğim yaNoldu kuzumm?
Hoşgeldin bebeğimm
Starda yeni yarışma var kuzum ona bakıyorum ben izle sen de istersen:)canım sıkılıyo bebeğim ya
bu tarz benim var onu izliyom bebeğim :)Starda yeni yarışma var kuzum ona bakıyorum ben izle sen de istersen:)
iyi geceler güzzelliğimmiyi geceler yavrukuslarrrrr
İyi geceler kuzummiyi geceler yavrukuslarrrrr
Bülent ersoyu gördüm korktum kapattım onu bebeğimbu tarz benim var onu izliyom bebeğim :)
tv8 dekini izliyorum bebeğim bu güzel diğerini sevmiyorum bendeİyi geceler kuzumm
Bülent ersoyu gördüm korktum kapattım onu bebeğim
iyi geceler canımmİyi geceler yarenlerrr yatıyorum ben. Hepinize tatlı tatlı rüyalar
naber pofii nerelerdesin kız :)selam kızlaarrrr
kız hiç sorma yeni girdim eve ordan oraya ordan oraya gezmelerdeyimmnaber pofii nerelerdesin kız :)
oooooo gezmelerde misin kııız bu saatte :) bende napayım canım ya sıkılıyorum bakınıyorum öylekız hiç sorma yeni girdim eve ordan oraya ordan oraya gezmelerdeyimmiyiyim Allaha şükür sen nasılsın yavrumm?
yabancı değil kız kayınvalidemlerdeydim yine hahaoooooo gezmelerde misin kııız bu saatte :) bende napayım canım ya sıkılıyorum bakınıyorum öyle
enem naptın kayınvalidenle :) anlaşıyor musunuuuuuzyabancı değil kız kayınvalidemlerdeydim yine hahanasıl gidiyor bebeğiimm askerin nasıll?
dağıtıma geldi mi bebeğim? hakkınızda hayırlısıdır inşallah bebeğimenem naptın kayınvalidenle :) anlaşıyor musunuuuuuziyi canım oda iyi çok şükür ustası kırklareliye çıktı :)
yok canım kullanmayacak dağıtım iznini 27sinden sonra geçecek ustaya da. ay ne güzel kııııız siz nişanlı mıydınız unuttumdağıtıma geldi mi bebeğim? hakkınızda hayırlısıdır inşallah bebeğimanlaşıyoruz kız görümcem kaynımlar falan cümbür cemaat gır gır şamata iyiydi yani çok şükür iyiyiz şuan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?