nişanlıyız bebeğim normaldir karıştırman ya ben de unutuyorum vallahiyok canım kullanmayacak dağıtım iznini 27sinden sonra geçecek ustaya da. ay ne güzel kııııız siz nişanlı mıydınız unuttum
sizin şafak bitmrk üzere dimi bebeğim düğün ne zamannişanlıyız bebeğim normaldir karıştırman ya ben de unutuyorum vallahioh kullanmasın en iyisi bebeğim zaten iyi olacak sizin içinnnn
canım gelmeden tarih kesmek istemedik ama gelince şartlar ne gösterirse o zaman nasipsizin şafak bitmrk üzere dimi bebeğim düğün ne zamanaynen canım erken gelmek için kullanmayacak zaten ustaya geçse telefon kullanmaya başlasa da rahatlasak
ay ne güzel bebeğim ya bizde nişanlanabilseydik keşkecanım gelmeden tarih kesmek istemedik ama gelince şartlar ne gösterirse o zaman nasipşafak atarsa 67 bebeğim, aynen erken gelmeye baksın izine çok sık gelip gidince fena koyuyor insana rahatlarsınız bebeğim ben bu topiği açtığımda sevdiğimin gitmesine 9 ay vardı düşün artık bak şuan plakalardayız geçiyor bir şekilde
evet zor geçiyor inişli çıkışlı gülmekle ağlamakla.. ama geçiyor.. büyük bir sınav bu.. Allah bu sınavı atlatmanızı nasip etsin.. hayırlısıyla o da olur bebeğiim sağ salim gelsin de eniştemiizzay ne güzel bebeğim ya bizde nişanlanabilseydik keşkegözümde o kadar büyüyor ki koca sene nasıl geçecek bilmiyorum ama geçecek yani başka yolu yok
aynen hemde nasıl canım ya onun içinde çok zor benim içinde.. çok özledim ya gece olunca daha çok hissediyorum bunu. sizin nasıl gidiyor canım ne zamandır nişanlısınızevet zor geçiyor inişli çıkışlı gülmekle ağlamakla.. ama geçiyor.. büyük bir sınav bu.. Allah bu sınavı atlatmanızı nasip etsin.. hayırlısıyla o da olur bebeğiim sağ salim gelsin de eniştemiizz
aynen bebeğim bak çokta egosunun tavan yapmasını sağlama ama inan ona çok çok çok daha zor.. ona bir tık daha fazla anlayış göster normal zamana göre evet bunu yaparken sen yıpranabilirsin zaman zaman ama onun için sizin için buına sabretmelisinn.. ah özlemekk ah.. bak gideli 294.gün bugün.. neler atlattık neler.. canım bizim 1,5 seneye yaklaştık işte hamdolsun her şey çok güzell her gün iyiki diyorum yani çok şüküraynen hemde nasıl canım ya onun içinde çok zor benim içinde.. çok özledim ya gece olunca daha çok hissediyorum bunu. sizin nasıl gidiyor canım ne zamandır nişanlısınız
dengeyi nasıl tutturcam bilmiyorum bebeğim gideli 15 gün oldu bi kaç kavgamız oldu bile. Çok yansıtmaz normalde ama geçen gün saatlerce fotoğrafına baktıgım oluyor dedi içim gittiaynen bebeğim bak çokta egosunun tavan yapmasını sağlama ama inan ona çok çok çok daha zor.. ona bir tık daha fazla anlayış göster normal zamana göre evet bunu yaparken sen yıpranabilirsin zaman zaman ama onun için sizin için buına sabretmelisinn.. ah özlemekk ah.. bak gideli 294.gün bugün.. neler atlattık neler.. canım bizim 1,5 seneye yaklaştık işte hamdolsun her şey çok güzell her gün iyiki diyorum yani çok şükür
şuan alışma süreci kuzum çok normal olması.. o orda ah der burda canım yanar benim.. ama şu kadar söyleyeyim düzen oturduğunda daha kolay geçecek zaman zaman öf hep aynı şeyler diye buınalabilir ama uzun sürmeyecektirdengeyi nasıl tutturcam bilmiyorum bebeğim gideli 15 gün oldu bi kaç kavgamız oldu bile. Çok yansıtmaz normalde ama geçen gün saatlerce fotoğrafına baktıgım oluyor dedi içim gittimaşallah size bebeğim Allahım bozmasın darısı bize
terübe konuşuyo diyosuuuuuuuuuuuuuunşuan alışma süreci kuzum çok normal olması.. o orda ah der burda canım yanar benim.. ama şu kadar söyleyeyim düzen oturduğunda daha kolay geçecek zaman zaman öf hep aynı şeyler diye buınalabilir ama uzun sürmeyecektiramiin hayırlısıyla darısı başınıza yavrumm
ya öyle kuzum.. istemem siz de sıkıntı yaşayın o yüzden yardımcı olmaya çalışıyorum.. hadi ya.. şuan konuşma sıklığınız nedir bebeğim?terübe konuşuyo diyosuuuuuuuuuuuuuunöyle canım tek sıkıntı telefon şimdi. çok az konuşabiliyoruz yoksa zaten 7 aydır farklı şehirlerdeydik biz. amin pofiiimmm
bazen günde 1 defa 2 3 dk bazen 3 defa arıyor 5 6 dk değişiyor yani bebeğimya öyle kuzum.. istemem siz de sıkıntı yaşayın o yüzden yardımcı olmaya çalışıyorum.. hadi ya.. şuan konuşma sıklığınız nedir bebeğim?
doğrudur bebeğim yoğunluğuna göre.. ay sen anlatınca nasıl anılarım canlandı şuan ciddi anlamda çok özlediğimi farkettimbazen günde 1 defa 2 3 dk bazen 3 defa arıyor 5 6 dk değişiyor yani bebeğim
özlenmez mi bebeğim ya ne zormuş yadoğrudur bebeğim yoğunluğuna göre.. ay sen anlatınca nasıl anılarım canlandı şuan ciddi anlamda çok özlediğimi farkettim
aynen öyle kuzum.. biz ona yanıyoruz o ailesine işine gücüne arkadaşlarına bizlere.. Allahım sabrını versin güçlerini kuvvetlerini versin...özlenmez mi bebeğim ya ne zormuş yahadi biz dışardayız istediğimizi yapıyoruz onlar napsın empati kurunca onun adına da üzülüyorum
amin bebeğim bütün askerlere yardım etsin Allahımmaynen öyle kuzum.. biz ona yanıyoruz o ailesine işine gücüne arkadaşlarına bizlere.. Allahım sabrını versin güçlerini kuvvetlerini versin...
amiinnnnnnamin bebeğim bütün askerlere yardım etsin Allahımm
ay bendeUyuyamıyorummm özledim çok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?