2014 Yarenleri! :)

yok canım kullanmayacak dağıtım iznini 27sinden sonra geçecek ustaya da. ay ne güzel kııııız siz nişanlı mıydınız unuttum
nişanlıyız bebeğim normaldir karıştırman ya ben de unutuyorum vallahi oh kullanmasın en iyisi bebeğim zaten iyi olacak sizin içinnnn

nişanlıyız bebeğim normaldir karıştırman ya ben de unutuyorum vallahi oh kullanmasın en iyisi bebeğim zaten iyi olacak sizin içinnnn
sizin şafak bitmrk üzere dimi bebeğim düğün ne zaman aynen canım erken gelmek için kullanmayacak zaten ustaya geçse telefon kullanmaya başlasa da rahatlasak

sizin şafak bitmrk üzere dimi bebeğim düğün ne zaman aynen canım erken gelmek için kullanmayacak zaten ustaya geçse telefon kullanmaya başlasa da rahatlasak
canım gelmeden tarih kesmek istemedik ama gelince şartlar ne gösterirse o zaman nasip şafak atarsa 67 bebeğim, aynen erken gelmeye baksın izine çok sık gelip gidince fena koyuyor insana rahatlarsınız bebeğim ben bu topiği açtığımda sevdiğimin gitmesine 9 ay vardı düşün artık bak şuan plakalardayız geçiyor bir şekilde

ay ne güzel bebeğim ya bizde nişanlanabilseydik keşke gözümde o kadar büyüyor ki koca sene nasıl geçecek bilmiyorum ama geçecek yani başka yolu yok

ay ne güzel bebeğim ya bizde nişanlanabilseydik keşke gözümde o kadar büyüyor ki koca sene nasıl geçecek bilmiyorum ama geçecek yani başka yolu yok
evet zor geçiyor inişli çıkışlı gülmekle ağlamakla.. ama geçiyor.. büyük bir sınav bu.. Allah bu sınavı atlatmanızı nasip etsin.. hayırlısıyla o da olur bebeğiim sağ salim gelsin de eniştemiizz

aynen hemde nasıl canım ya onun içinde çok zor benim içinde.. çok özledim ya gece olunca daha çok hissediyorum bunu. sizin nasıl gidiyor canım ne zamandır nişanlısınız

aynen hemde nasıl canım ya onun içinde çok zor benim içinde.. çok özledim ya gece olunca daha çok hissediyorum bunu. sizin nasıl gidiyor canım ne zamandır nişanlısınız
aynen bebeğim bak çokta egosunun tavan yapmasını sağlama ama inan ona çok çok çok daha zor.. ona bir tık daha fazla anlayış göster normal zamana göre evet bunu yaparken sen yıpranabilirsin zaman zaman ama onun için sizin için buına sabretmelisinn.. ah özlemekk ah.. bak gideli 294.gün bugün.. neler atlattık neler.. canım bizim 1,5 seneye yaklaştık işte hamdolsun her şey çok güzell her gün iyiki diyorum yani çok şükür

dengeyi nasıl tutturcam bilmiyorum bebeğim gideli 15 gün oldu bi kaç kavgamız oldu bile. Çok yansıtmaz normalde ama geçen gün saatlerce fotoğrafına baktıgım oluyor dedi içim gitti maşallah size bebeğim Allahım bozmasın darısı bize

şuan alışma süreci kuzum çok normal olması.. o orda ah der burda canım yanar benim.. ama şu kadar söyleyeyim düzen oturduğunda daha kolay geçecek zaman zaman öf hep aynı şeyler diye buınalabilir ama uzun sürmeyecektir amiin hayırlısıyla darısı başınıza yavrumm

terübe konuşuyo diyosuuuuuuuuuuuuuun öyle canım tek sıkıntı telefon şimdi. çok az konuşabiliyoruz yoksa zaten 7 aydır farklı şehirlerdeydik biz. amin pofiiimmm

terübe konuşuyo diyosuuuuuuuuuuuuuun öyle canım tek sıkıntı telefon şimdi. çok az konuşabiliyoruz yoksa zaten 7 aydır farklı şehirlerdeydik biz. amin pofiiimmm
ya öyle kuzum.. istemem siz de sıkıntı yaşayın o yüzden yardımcı olmaya çalışıyorum.. hadi ya.. şuan konuşma sıklığınız nedir bebeğim?

doğrudur bebeğim yoğunluğuna göre.. ay sen anlatınca nasıl anılarım canlandı şuan ciddi anlamda çok özlediğimi farkettim
özlenmez mi bebeğim ya ne zormuş ya hadi biz dışardayız istediğimizi yapıyoruz onlar napsın empati kurunca onun adına da üzülüyorum

özlenmez mi bebeğim ya ne zormuş ya hadi biz dışardayız istediğimizi yapıyoruz onlar napsın empati kurunca onun adına da üzülüyorum
aynen öyle kuzum.. biz ona yanıyoruz o ailesine işine gücüne arkadaşlarına bizlere.. Allahım sabrını versin güçlerini kuvvetlerini versin...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…