5 gün kaldı yarını saymıyorum artık. gelsin ya uf nasıl bitcek 11 ay kuzum yaay bendeuykuda tutmuyor
11 ayı düşünme o bir haftayı düşün bebeğim5 gün kaldı yarını saymıyorum artık. gelsin ya uf nasıl bitcek 11 ay kuzum ya
11 ayı düşünme o bir haftayı düşün bebeğim
bence de canım ya bi haftayı dolu dolu geçirmeye bak. Biz izinde kullanmicazdimi şimdiden moralimi bozmayayım
bence de canım ya bi haftayı dolu dolu geçirmeye bak. Biz izinde kullanmicaz
keşke kullansaydınız canım ya moral olurdu ben duramıyorum çünkü
yok canım ya zaten aynı şehiirde değiliz oda gerek yok diyo erken bitsin diye fazla izin kullanmaya niyeti yok. siz dolu dolu geçirin çooook güzel geçer inşallah canısııı
dayanamazlar bebeğim sanmıyorum 12 ay dile kolay benimkid hiç kullanmam dedi giderken şimdide yanına gelirim mutlaka diyor. bütün fırsatları değerlendiiiiirbizde başka kullanmayı düşünmüyorz kuzum ama çok bunalırsa gelme de demem çünkü doğuya gidiyor
inşallah çok güzel geçer kuzum hergün yanındayım inşallah:)
dayanamazlar bebeğim sanmıyorum 12 ay dile kolay benimkid hiç kullanmam dedi giderken şimdide yanına gelirim mutlaka diyor. bütün fırsatları değerlendiiiiir
aynen kuzum beraberiz bu yolda! :) en taze yarenler biziz12 ay değil kuzum 11 ay kaldıı iştee
böyle böyle hemen geçsin günler aylar..
zaten aynı zamanlarda kavuşcaz askerlerimize bebeğm
aynen kuzum beraberiz bu yolda! :) en taze yarenler biziz
nasılsın tatlışıım?günaydıııııııınnnnnn, hayırlı sabahlar fıstıklaaaarrrr
iyiyim allaha çok şükür balımmmmmmmnasılsın tatlışıım?
günaydın kuzucummmmmGünaaayyydınnn
iyiyim canım ya nasıl olsuniyiyim allaha çok şükür balımmmmmmmsen nasılsııııınnnn
allah iyilik versin balımiyiyim canım ya nasıl olsun
Çok iyiyimmmm meleğimmgünaydın kuzucummmmmnabeeerrr nasılsııııınnn??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?