- 22 Ekim 2014
- 5.717
- 2.374
- 198
bende iyiyim allaha çok şükür balımmmmÇok iyiyimmmm meleğimmSen nasılsın?
Şükürler olsun bebeğimmm hepimiz hep iyi olalım inşalllahbende iyiyim allaha çok şükür balımmmmmaşallahhhh nazar değmesin heeppp iyi ol fıstığımmmm
aa nasıl kaptırmış kıııııııııııııızayyy benim saftirik askerim yine kaptırmış tlfnunu yaaabu 2 ettiiii
Ayy ne olucak şimdiayyy benim saftirik askerim yine kaptırmış tlfnunu yaaabu 2 ettiiii
sağol kuşum.. Allahtan iyi komutana denk gelmiş.. almış tlfnunu.. bugün çarşı izni var gitmiş özür dilemiş komutandan o da çarşıya çıkıcağı için vermiş tlfnu ama akşam geri getir demiş..aa nasıl kaptırmış kıııııııııııııızgeçmiş olsun bebeğim
bişi olmucak bebeğim.. tlfnu gitti yerine başka tlf kullanıcak ve bundan snra 3 kat fzla dikkat edicek.. Allahtan iyi komutana denk gelmiş, tutanak fln tutmamış..Ayy ne olucak şimdi
Zaten usta birliğin de telefon kullanmayan yokki neyse Allah'dan tutanak tutmamışlar bebeğimsağol kuşum.. Allahtan iyi komutana denk gelmiş.. almış tlfnunu.. bugün çarşı izni var gitmiş özür dilemiş komutandan o da çarşıya çıkıcağı için vermiş tlfnu ama akşam geri getir demiş..
bişi olmucak bebeğim.. tlfnu gitti yerine başka tlf kullanıcak ve bundan snra 3 kat fzla dikkat edicek.. Allahtan iyi komutana denk gelmiş, tutanak fln tutmamış..
amin kuzummm cümlemizeeallah iyilik versin balım
ay iyi bari bebeğim. Şimdi bide yeni telefon mu alacaksağol kuşum.. Allahtan iyi komutana denk gelmiş.. almış tlfnunu.. bugün çarşı izni var gitmiş özür dilemiş komutandan o da çarşıya çıkıcağı için vermiş tlfnu ama akşam geri getir demiş..
bişi olmucak bebeğim.. tlfnu gitti yerine başka tlf kullanıcak ve bundan snra 3 kat fzla dikkat edicek.. Allahtan iyi komutana denk gelmiş, tutanak fln tutmamış..
aynen bebeğim yaaa.. sanki komutanlar bilmiyolar.. askeriyede mantık aramıycaz işte kuşum yapıcak bişi yok..Zaten usta birliğin de telefon kullanmayan yokki neyse Allah'dan tutanak tutmamışlar bebeğim
zaten 1 tane vardı tlf kuşum onu kullanıcak.. yenisini alıycak yani.. inşallah bi daha tekrar etmez yaaay iyi bari bebeğim. Şimdi bide yeni telefon mu alacakay çok dikkat etmeleri gerek demekki
aman iyi bebeğim boşa masraf çıkmayacak. Herkes kullanıyor zaten akşamda almaz belki komutan iyi biriyseaynen bebeğim yaaa.. sanki komutanlar bilmiyolar.. askeriyede mantık aramıycaz işte kuşum yapıcak bişi yok..
zaten 1 tane vardı tlf kuşum onu kullanıcak.. yenisini alıycak yani.. inşallah bi daha tekrar etmez yaaşakası yok sonuçta allah korusun yani
aynen bebeğim yaaa.. sanki komutanlar bilmiyolar.. askeriyede mantık aramıycaz işte kuşum yapıcak bişi yok..
zaten 1 tane vardı tlf kuşum onu kullanıcak.. yenisini alıycak yani.. inşallah bi daha tekrar etmez yaaşakası yok sonuçta allah korusun yani
aaaaaaaaaayyyyyyyyyyy telefon geçirmiş benimki içeri ama mesaj falan atmadı halavatsapa girmiiiiiiiiiiiiş
kız acemilikte de kullanmayan pek yok ki artık. tanıdıkları vardı götürecekti götürmiş galiba ama içeri soktu mu hala anlamadım yazmadı bananasıl yani canım telefon mu almış
watsappa girmiş bide :/
acemilikte helal olsun vala büyük cesaret
kız acemilikte de kullanmayan pek yok ki artık. tanıdıkları vardı götürecekti götürmiş galiba ama içeri soktu mu hala anlamadım yazmadı bana
yok kıız sıkmıyom canımı gece 1 buçukta girmiştim vatsapa ona takacak kesinacemilikte daha riskli diye biliyorum ondan :/
belki yakınları görüşe gelmiştir bugün pazar ya daha serbest oluyorlar o ara almıştır telefonu atar mesaj canım sıkma canını
yok kıız sıkmıyom canımı gece 1 buçukta girmiştim vatsapa ona takacak kesin
yerseeeeeeeeeekonuşmalarımıza bakıyordum aşkm özledim mesajlaşmayı falan de geç
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?