2014 Yarenleri! :)

aynen ayyy fotografını gördüüüüüüüm askeriyede çekilmiş kilo almış kız biraz

benimkide çekilmiş merak ediyorum hiçbişi de söylemio gerçi benim herif yio yio kilo almıyo ne hikmetse

iyiyim kuzum, aradı 1 saat önce benimki naz yaptım azcık

aa deneyecektin dimi nasıl oldu var mı gelişme :)
gerçi bu bi seferde olmuyo hani bikaç kez olunca o farkediyor zaten çünkü duymaya alıştığı için duyamayınca panikliyor o söylüyor

aa deneyecektin dimi nasıl oldu var mı gelişme :)
gerçi bu bi seferde olmuyo hani bikaç kez olunca o farkediyor zaten çünkü duymaya alıştığı için duyamayınca panikliyor o söylüyor
Valla hemen sonuç verdi bebeğim sayende :) çok özledim seni hemen cuma olsun dedi. Seni çok seviyorum heran seni düşünüyorum dedi

Valla hemen sonuç verdi bebeğim sayende :) çok özledim seni hemen cuma olsun dedi. Seni çok seviyorum heran seni düşünüyorum dedi

Ohh oh çok sevindim balım ne güzell
çözdük taktiği artık öyle yaparız
benimkide aradı sabah dedim aşkm erkenden aramadın nedeen?
oda dedi sıraya geçtim aşkm sonra bugün pazar doğru ya dedim uyuyosundur diye çıktım geri dedi
dedim bi dahaki pazar beraberiz
evet aşkm bnm çok özledim sarılmayı aşırı özledim seni gidicez dimi bi günlük kaçıcaz dimi bırbırbır konuştu
seni seviyorum ki dedim oda kısık sesle söyledi hıı nee? neyse aşkm kendine dikkat et öpüyorum dedim seni çok seviyorum aşkım bennn dedi hihihih diye güldüm ha şöyle türk askeri kısık sesle konuşmazz dedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…