yerseeeeeeeeeegeç saate kalma uyu diyordu ya aman neyse dikkat etmemiştir belki
hııı 9buçukta uyuduguma hayatta inanmaz cin gibi kız benimki çoook fenayer yer bişi olmaz hatta sende o o saatte uyuyor diye 9.30da uyudun sonra 1de uyandın falan işte
hııı 9buçukta uyuduguma hayatta inanmaz cin gibi kız benimki çoook fena
aynenHissediyor galiba
aynenayyy fotografını gördüüüüüüüm askeriyede çekilmiş kilo almış kız biraz
aynenayyy fotografını gördüüüüüüüm askeriyede çekilmiş kilo almış kız biraz
nerden gördün fotolarını yaa
facesine attırmış canım fotograflarınıbenimkide çekilmiş merak ediyorum hiçbişi de söylemio gerçi benim herif yio yio kilo almıyo ne hikmetse
facesine attırmış canım fotograflarınıbenimkide alamıyordu almış canım eniştede almıştır belki
Selam güzeller nasılsınız bakalımm?
iyiyim kuzum, aradı 1 saat önce benimki naz yaptım azcıkiyiyim bebeğm klasik pazar sıkıntısı sen nasılsın?
iyiyim kuzum, aradı 1 saat önce benimki naz yaptım azcık
aa evet kız onu unuttum beeen. aradı canımolabilir kuzum cumartesi görcem
mesaj attı mı enişte bey
iyi bebeğimmm sen nasılsın. kız telefon geçirdi bizimkiiiiiiiiiiSelam güzeller nasılsınız bakalımm?
Valla hemen sonuç verdi bebeğim sayende :) çok özledim seni hemen cuma olsun dedi. Seni çok seviyorum heran seni düşünüyorum dediaa deneyecektin dimi nasıl oldu var mı gelişme :)
gerçi bu bi seferde olmuyo hani bikaç kez olunca o farkediyor zaten çünkü duymaya alıştığı için duyamayınca panikliyor o söylüyor
Ay cesur eniştem:) hayırlısı olsun kuşumm bol bol konuşursunuz artık. İyiyim canım benimkine naz yaptım bugün acıkiyi bebeğimmm sen nasılsın. kız telefon geçirdi bizimkiiiiiiiiii
sağol canımm. evet gördüm bebeğim işe yaramış gözün aydııııııııınAy cesur eniştem:) hayırlısı olsun kuşumm bol bol konuşursunuz artık. İyiyim canım benimkine naz yaptım bugün acık
aa evet kız onu unuttum beeen. aradı canım
Sağol bebeğim ustada biz de mesajlaşcaz inşallah:) asker selfiesi gönder dicem hep hehesağol canımm. evet gördüm bebeğim işe yaramış gözün aydııııııııın
Valla hemen sonuç verdi bebeğim sayende :) çok özledim seni hemen cuma olsun dedi. Seni çok seviyorum heran seni düşünüyorum dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?